Şimdi siz Holandayla Turkiyeyi mı kiyasladiniz?ve ondan bakarak mı bu fikirlere ulaştınız.himm tamamm.
Ben ayni zamanda, fas, misin, Isveç gibi ülkelerde baktım.
Gectigimiz 20 yıl en iyi gelişmiş olan ülke Turkiye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi siz Holandayla Turkiyeyi mı kiyasladiniz?ve ondan bakarak mı bu fikirlere ulaştınız.himm tamamm.
Ya ekonomik kriz diyoruz, yağmur gibi kontrolsüz kaçak göçmen diyoruz, savaş bitmesine ve ülke başkanlarının da gelsinler demesine rağmen gitmek bilmeyen sığınmacılar diyoruz, bize Vahdettin'nin anasını bacısını sürgün ettiler diyorlar. Biz olmuşuz Vahdettin zaten.Aksamdan beri ne istiyorsunuz adamdan lageliyorum Vahdettin gidiyorum Vahdettin. Ne kaçırdım
![]()
Ben esnaftan alısverısı bıraktımÇocuklarımız için kırgınım..o kadar çok şey yazasım var ki ne anlayacaklar ben yine konuştuğumla kalıcam..zaten artık mecalimde yok sadece bundan sonra kimseye acımıycam bu
Ben o uyeyi daha onceden hatirliyorum belki 10 sene falan olmustur yine secim topiginden.Bu dedigin hic bir seyden etkilenen bir cevresi yoktur onun.Kendi yazmisti.cok iyi hatirliyorum.O yuzden onu etkileyen bir sey yok:)Hersey cok guzel olmadı işte bak aha da oh ne ıyı oldu mınvalınde sevınebılen, rezil ekonomiden ve kötü muameleden orgazma ulaşan insanı da ilk defa goruyorum
Bu kaçıncı seviye soyleyın de kızımı o seviyede yetıstırmeyeyım
Ooo niye kiBen o uyeyi daha onceden hatirliyorum belki 10 sene falan olmustur yine secim topiginden.Bu dedigin hic bir seyden etkilenen bir cevresi yoktur onun.Kendi yazmisti.cok iyi hatirliyorum.O yuzden onu etkileyen bir sey yok:)
Ben esnaftan alısverısı bıraktım
Park anneleri olur ya asla muhatabım degıller neme lazım
Kapı komşum yan müstakil ev, ultra zenginimsi bişey, o partiyi sevenlerden selamı kestim
Instagramda akparti holıganlıgı yapanları cıkardım
Dilenene Allah versin teyze abi vs bişey der gercersin ya Tayyip versin diyorum suratlar o biçim. E coğunuz Allahınız bellediniz ya neye sasırıyosunuz
Giysi toplama kutularına kıyafet atmıyorum yer bezi yaparım, gram faydam olmasın hayırdır yani
[/Sıkma güzel canını anlamayacaklar bir süre sonra anlatmaktan yoruluyorsun o durumdayım benBen esnaftan alısverısı bıraktım
Park anneleri olur ya asla muhatabım degıller neme lazım
Kapı komşum yan müstakil ev, ultra zenginimsi bişey, o partiyi sevenlerden selamı kestim
Instagramda akparti holıganlıgı yapanları cıkardım
Dilenene Allah versin teyze abi vs bişey der gercersin ya Tayyip versin diyorum suratlar o biçim. E coğunuz Allahınız bellediniz ya neye sasırıyosunuz
Giysi toplama kutularına kıyafet atmıyorum yer bezi yaparım, gram faydam olmasın hayırdır yani
İsveç'e de baktınız himm.Ben ayni zamanda, fas, misin, Isveç gibi ülkelerde baktım.
Gectigimiz 20 yıl en iyi gelişmiş olan ülke Turkiye.
İki keklik bir ayak kayada, annesini karada huevveveve gidiyor noliyo yar benimde sar benimde aman aman. Şeklinde bitirmeye karar verdin sanırımEee dolar yukselince elindeki malin degeride yukseliyor.Ee 20 tp 20.000.000 tl iken dolar kac teleydi hakikaten hatirlayan var mi hortumlanan bankalar olurdu hortum cekilince yapamiyorlar mesela artik![]()
Yok yav yurdum insanidir muhtemelen ama belirli bir sosyo ekonomik seviye ustunde olup bir de saglam reisciysen geri kalanin olumsuzluklarin pek bir onemi olmuyor sadece bu.Profil oyle oluyor cevremde de var biliyorum.Ooo niye ki
Demet akalın mı
Rihanna mı
Kım kendisi![]()
HDP söylemleriyle cumhurbaskanimiza çalıştı sen onların Kılıçdaroğlu'na oy verin dediğine bakma içten içe bu seçimde gördük ne demişti Kılıçdaroğlu terör orgutun konusmalari kime yarar cumhurbaşkanına yarar demişti nitekim öyle oldu. Kimsenin kimseyi kirdigina değmez. Sonuçta kazandı cumhurbaskanimiz artık her ikitaraf için hayırlısı olsun. Vatana millete.
Seçim algısı
Fatihaltaylının dedıgı ısteSinan Ogan falan tiriviri vatandaşlık verilen Arap kabileleri olmasaydı Erdoğan alamayacakti.Aradaki fark bunu gösteriyor.Bu sebeple göçmenler tabiki gitmeyecek.
Bezmiş bence hanım abla. Bilerek öyle yanıt veriyor.Ot gibi yaşıyor işte.
Genemi vahdettin yoksa..Ya ekonomik kriz diyoruz, yağmur gibi kontrolsüz kaçak göçmen diyoruz, savaş bitmesine ve ülke başkanlarının da gelsinler demesine rağmen gitmek bilmeyen sığınmacılar diyoruz, bize Vahdettin'nin anasını bacısını sürgün ettiler diyorlar. Biz olmuşuz Vahdettin zaten.![]()