Seçim yapamıyorum

fiona16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
442
323
158
hayatımla ilgili önemli bir karar aşamasındayım. (tayin durumu diyeyim) fakat ne yapacağıma karar veremiyorum.çok saçma bir soru olacak belki ama buna nasıl karar verebilirim?sonucunda şuankinden daha mutsuz da olabilirim, ya da tam tersi hayatımı düzene de koyabilirim ama tabi hiç bir şeyin garantisi yok. seçimimi yapıp kadere mi bırakmalıyım, yoksa mevcut duruma razı mı gelmeliyim...
ooffff, çok zor karar vermek :S

Su an nerdesiniz ve tayininiz nereye cikiyor :)

sorun şehir mi? yoksa neresi olursa olsun gitmek yada gitmemek mi?

Eline bi'kağıt bi'kalem al iki yerinde artı/eksilerini yaz yani teraziye koy.
Her türlü düşün iş ortamı, gezilecek yer, kalacağın yer, insanlar, ailene yakınlık uzaklık...

canım şuan antalyanın bir ilçesindeyim ama eşimin memlekete izmire tayin durumu var. tabii çıkıp çıkmayacağı kesin değil

Arkadas yazmis katiliyorum ona gideceginiz yerin ve simdiki yerinizin arti eksilerini yazin.Ikisi de cok guzel sehirler bence :)

sorun şehir mi? yoksa neresi olursa olsun gitmek yada gitmemek mi?

aslında hepsi diyebilrim tamamen bir bilinmezlik, o yüzden korkuyorum. eşimin tayini çıkarsa(çıkma ihtimali yüksek) ben eş durumu isteyeceğim.
1.si il-ilçe emri olmadığı için benim tayininim ya çıkmazsa diye
2. olarak benim tayinim çıksa bile il içinde çok ücra bir yere gidersem(şuan çok rahat bir yerdeyim)
3.sü eşimin şimdi gidemezsek belki bi 10 yıl bulunduğumuz yerde kalırız demesi
eşim de topu bana atıyor, benim branştan dolayı kararı bana bırakıyor. ben de çok çok kararsızım. doğuda olsam gözü kapalı bu riski alırım ama batıda olduğum için emin olamıyorum

eşinin memleketi madem az çok neler yaşayacağını bilirsin tahmin edersin

aslında çok da fazla istediğimden değil ama yıllardır tatillerimin bölünmesinden, kendi memleketimde kalamamaktan çok sıkıldım. en azından tüm tatillerde kendi memleketime gidebilirim diye düşünüyorum. bir de eşimin ailesi ile eskiye göre daha iyiyiz ama tabi her şey kafamda uçuşuyor.

bilinmezlikler dolu desene
bulunduğun yerden madem memnunsun o zaman kalmanız daha mantıklı olur sanki
yinede her yönüyle tartın değerlendirin
eşin kararı sana bıraktığı için bu kadar çok çıkmaza girmişsin
ortak bi karar almaya çalışın bence

canım maalesef bu durumlar dün belli oldu ve cuma karar için son gün. yani çok az zamanım var. ayrıca istihareyi tam olarak bilmiyorum...

Internetten araştırabikirsin istersen.billa bi hafta olmak zorunda degil bi gece de yapabilirsin. Kesin olması icin bi hafta yapın derler. Ben bi kac kez karar vermek icin yapmıştım iyi gelmişti bana hala da o verdigim kararların arkasındayim. Hatta sadece onlar icin keske demiyorum :))

evet beraber sürekli fikir alışverişi yapıyoruz ama büyük sorumluluğu yine de bana atıyor. yıl boyunca tayin için can atan adam şimdi ben kötü yere giderim ya da tayinim çıkmaz diye tayin istemekten de vazgeçiyor :)

zaten bende öyle bir durumdayım ki bi taraftan bir işaret görsem o tarafa giderim yani:) çok sağol ben bir bakayım o zaman

Ayrıca Antalyanin ilçelerinin insanları cok iyi olur ve emin ol ilçede yasamak daha rahat. Tabii ılerde cocuk icin sorun olur mu bilemem okulu vs..

zaten bende öyle bir durumdayım ki bi taraftan bir işaret görsem o tarafa giderim yani:) çok sağol ben bir bakayım o zaman

Bu arada Antalya'nın ilçe insanları cok iyi olur ve ilçede yasamak İzmir gibi buyuk bi ilde yaşamaktan cok daha kolay ve zevkli olur. Ancak ileride cocuk olup büyüdüğünde okul vs. Seçenekleri cok olmayacağından sıkıntı olabilir. Yoksa olduğunuz yerde kalmak bence daha mantikli

Sen nerelisin? Esinib ailesiyle sorun yasamam diyorsan git izmire. Iki taraftan gurbet daha zor. Surekli yollarda. Para yola gider. Vs.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bulunduğum yerin benim açımdan 2 sıkıntısı var canım. İlki memleketlerimize 6-7 saat uzakta olması, ikincisi dediğin gibi ilçede yaşamak çok rahat olsa da sosyal anlamda çok zor, hafta sonları yapacak iş arıyoruz resmen. Antalya 45 dk uzakta bize hafta sonları kaçmaya çalışıyoruz işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…