Seçimler yüzünden evliliğim sallantıya girdi hala inanamıyorum

eşinizin yaptığı ne kadar yanlışsa sizinki de o kadar yanlış.
siz sırf eşinize muhalefet olmak için gidip o partiye oy vermişsiniz.
kendi görüşünüz olsa saygı duyarım ama bir anda oldu vs vs hiç hoş değil.
bir de bunu eşinizle paylaşmışsınız.
adamın huyunu biliyorsunuz, söylemeyin madem, he deyin geçin.
kaç yıllık evlisiniz, geçim yapmayı bilmeniz gerek.

Eşin haklı ben de olsam o partiye oy veren birini hayatımda barındırmam

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
siz beni çok güldürdünüz, siz de gülün inşallah ,ben şu takımı tutuyorum tutmayanı hayatımda barındırmam der gibi!!!!
eşi neden haklıymış hanımefendi ? hepimiz hür iradeye sahibiz , ailenizden sizinle aynı fikirde olmayanları da dışlarmısınız?

nerede kaldı fikir özgürlüğü?? nerede kaldı hür irade??

Sanırım 1 Nisan şakası yapıyorrrrrrrrrr

O partiye oy vermemin nispetle falan ilgisi yok kesinlikle..tamamen o anda gelişen içgüdüsel bir durum .ikisi arasındayken bir anda ona basıverdim kesinlikle art niyet nispet vs asla yok.. Zaten öyle hesap kitap yapmayı bildeydim kafayı çalıştırır bişey söylemezdim benimde kafa basmadı o an bir akıl tutulması yaşadım heralde bilmiyorum.ne olursa olsun velevki hatalıyım bizim evliliğimiz partiler üzerine mi kurulu gerçekten söyledikleti çok ağırdı siniri geçer mi bilmem ama evliliğimize etkileri kolay geçmeyecrk sanırım. Ne vakit bu kadar yabancı bu kadar tahammülsüz ve kırıcı olduk birbirimize hala anlayamıyorum.en ufak laflar bile tartışma sebebi sanırım aramızda eksilen bişeyler var.hoşgörümüz saygımız belki sevgimiz..aynı evin içinde iki yabancı olarak kaç gün durabileceğiz bilmiyorum..ve hayırlısını istemekten başka birşey gelmiyor elimden

Bide işin ilginç tarafı içgüdüsel olarak oy vermen.mantıkla değil hisle.garip değil mi.eşin daha realist biri olduğunu düşünüyordu belki.hani oy verdiğin partiye oy vermen için geçerli sebebin olur kendinc ve bu brnim düşüncem der savunursun ama o da değil o piti piti yapar gibi.hissettim verdim demek...eşin abartmış ama haksız değil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oy vermeyeceğim bir tane parti var mecliste. Eşim ona oy verecek bir adam olsa yüzüne bakmazdım.

eşinizin size şuna ver buna ver demesi ne kadar gereksizse sizinde veridğiniz oyu söylemeniz okadar gereksizmiş. yani oy veriyorsun çıkınca yakana yapışıyor herkes kıme verdın kıme verdın.. benım cevabım şöle oluyor bilmeni isteseydim oy alanına berabr giderdik... kime ne yahu... kımseye sölemeyın kımsenın söyledıgı partıye oy vermeyın. herksın aklı var hür iradesi var. hiçbir seçimin ne öncesinde ne sonrasında evimizde sen şuna ver buna ver suna verdım falan muhabbetı olmadı, olamazda. eşiniz zaten yanlış düşüncede size baskı konusunda bence siz bu şekilde yapmayın...

takmıyor havasında poz ver tv ızle ılgılenme

benim esim de hirsizlik ,yolsuzluk iddalarinin oldugu bir partiye oy verse ben de yuzune bakmazdim.

Az oncede ben nisanlimla bu konuda tartistik sinir oldugum partiye yok vereceksin ben hangisine oy verirsem sende ona vereceksin dedi bu erkekler kendilerini ne zannediyorlar ya siyaset hakkinda nebiliyormusumda ona oy veriyormusum

Aynen bende bugun nisanlimla ufak bi tartisma yasadim ayni sizin gibi banada dedigi laf benim dedigim partiye vericeksin dedi ama ben kendi istedigim partiye verdim . Oyumuda kimw vercegimede karisamaz kusura bakmasin herkesin ozgur iradesi Allaha sukur aklimiz calisiyo oy kullanma yetkisi verdiklerine gore bize
.

Eşiniz sadece yollarınızı bu kadar ayırarak abartmış diyorum. Diğer konularda haklı. Hırsızlık, yolsuzlukla anılan partiye oy veren arkadaşım olsa kızar, soğurum. Bu sebeple arası açılan kardeşler biliyorum. Evet, sizin tek bağınız parti değil. Ama tüm ülkeyi, insanları etkileyen şeyler bunlar. Yani başkasının tercihinin ucu da herkese dokunuyor. O yüzden oylamalar, tercihler insanların arasını açabilecek kadar kuvvetli. Ben bunu garipsemiyorum.

Sizin mantığınızla değil de "içgüdü"yle ister istemez yaptığınız oylama da ayrı bir olay. Lütfen bu oyların öneminin bilincinde olalım. Salla bir parti gitsin denilecek kadar basit değil bu. Bir de bunu gidip eşinize söylemişsiniz, bile bile sinir etmek için gibi. Adam delirmekte haklı. Söylemeseydiniz bari madem bilincinde bile olmadan oy verdiniz. Ben bile sinirlendim kusura bakmayın yani. Kimbilir sizin gibi kaç kişi bu şekilde oy veriyor.

İçgüdüsel olarak oy vermeyi hiç anlamadım.Kafanda tartarsın,ya oy verirsin ya da vermezsin.Eşler arasında görüş birliği çok önemli.

Bana dedigi seyde o ben neye veriyorsam ona vereceksin diyor kendinin verdigi partiden nefret ediyorum sevmedigimi soyledim o ise ben veriyorsam sende vereceksin mantiga bak ya konusmuyoruz suan zaten benim iradem degilmis verdigim partiye oy kullanmam ailemden dolayiymis ben ne biliyormusum sinir bozucu ya

​BDv de siyaset ile konu açmak yasak.

Siyasi paylasımlar yasak ama parti ismi verilmediği icin bunu yazmamda sorun olduğunu düsünmediğim icin cevap vericem.
Mesele fikir meselesi değil.o parti haric kime verirse versin insanlar ama o partiye oy veren insanların koyun sürüsü olduğunu ve hicbir zeka belirtisi taşımadığını düsünüyorum.bu da benim sahsi fikrim ve o insanların hepsnden nefret ediyorum vatan haini olduklarını düsünüyorum.sebep bu.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben burda neden şu partiye neden bu partiye oy ver demiyecem çünkü artık siyasetten ülke olarak bıktık.ama sizin yaşadığınız ne bilem eşinizin öyle demesi çok büyük konuşmuş.geçen gün birisi daha bu konu gibi bi başlık yazmıştı.o da evliliğinde parti yüzünden sorun yaşıyordu.sizin de buna benzemiş biraz.keşke öyle demeseydiniz.yani tabi ne tepki vereceğini bilemezsiniz ama gene de söylemeseydiniz keşke.bence ona kızmak yerine gidip biraz gönlünü alın derim.hiç bi şey olmamış gibi davranmayın ama sizin düşüncelerinizde özgürce söyleyebileceğinizi anlatın ona.

Hırsızlığı, yolsuzluğu almış yürümüş bir partiye benim eşim oy verseydi ilişkimi ciddi biçimde gözden geçirirdim ve son kararım pek olumu olmazdı korkarım ki.. ülkenin bütünlüğünden, hatta geniş bağlamda bağımsızlığından bahsedilirken böyle naiflik içinde oy kullanmamalı hiçkimse. Gelecek nesillere sorumluluğumuz var. Takım tutmaya benzetmek yanlış olur bu durumu..

söylediklerinize aynen katılıyorum ama maalesef yanlış butona basım ve değiştiremedim

Esinle ayni fikirdeyim. Boyle dunyadan ulkeden bir haber, icguduleriyle oy kullanan biriyle omrumu gecirmek bende istemezdim.

valla cevabımı yazdım ama tekrar sildim. sonuçta ailevi bir konu, özel durumunuzu, birbirinizle olan iletişiminizi bilmiyoruz. ama eşinize tartışmaya yol açmadan sakin bir ses tonuyla bu da benim tercihimdir, senin dediğin partiye iki oy pusulası evet verdim, üçüncü de benim tercihim olsun diye bilirsiniz. kendinizi sakin bir şekilde ifade etemeniz, eşinizin kararınıza saygı duymasında etkili olabilir. konuşmanız tartışmaya dönüşecek gibi olursa hemen bir bahane ile kalkıp başka odaya geçin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…