secll Burun Estetiği Ameliyatı

secll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
22
0
36
Afyon
Hem sağlık hem de estetik olarak burun ameliyatı oldum. sinüzitlerim bile alındı çok problemliydi burnuşum :61: memnunum sonuçtan çünkü kimse farkedemiyor çok doğal :)
Sorularınız varsa buyrun :)) :54:

geçmiş olsun, bende temuzun 5 inde ameliyat oldum, burnunda hala şişlikler varmı merak ettim, bide varsa en çok nerlerde var yazrsan sevinirim.

Tabiki çok şişlik var daha ve burnumum ucu hala çok sert.. Şişlikler 3. ayda belirgin şekilde inermiş 6.ayda %85i inermiş düşün yani daha çok zaman var oturması ve şişliklerin inmesi için :)
Burun ucumdaki kırkırdaklar ve burun ucum sert ve şiş henüz :49::54:

secll senin burnun da sana büyük gibi görünüyor mu? şişlikler insede büyük kalacakmış gibi duruyor sanki.

arkadaşlar bişey daha sorucam. ameliyattan sonra morluklarım 3 hafta da anca geçti. çünkü herkesten fazla şişmiş ve morarıştım. şimdi ise gözlerim altında kahverengiye benzer leke kaldı ve bir türlü geçmiyor. güneşten sakınıyorum. dışarı çıkmam gerekirse 50 faktör ile çıkıyorum. moralim çoook ama çok bozuk.

arkadaşlar bişey daha sorucam. ameliyattan sonra morluklarım 3 hafta da anca geçti. çünkü herkesten fazla şişmiş ve morarıştım. şimdi ise gözlerim altında kahverengiye benzer leke kaldı ve bir türlü geçmiyor. güneşten sakınıyorum. dışarı çıkmam gerekirse 50 faktör ile çıkıyorum. moralim çoook ama çok bozuk.

Nisancım ben resimleri göremiyorum yeterli yorumum yok bana ilknurangel84@hotmail.com dan resimlerini atarmısın rica etsem...

Bende çok hafif bi morluk oldu hemen geçti ondan pek bi fikrim yok inanki :(:((
Ama morluk uzun süre geçmediyse elbet kahverengi leke de geçer zamanla

:( inşallah dediğin gibi olur... doktorumda geçer merak etme dior ama 1.5 aydır hiç gerileme olmaynca kalıcakmış gibi geliyor. daha güzel olalım derken şimdi aynaya bakmak istemez haldeyim.. :((

[tabi yollarım akşam evden atacağım resimlerimi. bu bilgisayarda resmim yok çünkü. ama tabir etmek gerekirse, görüntüm aylarca uyumamışımda gözlerimin altı morarmış gibi :(((

:( inşallah dediğin gibi olur... doktorumda geçer merak etme dior ama 1.5 aydır hiç gerileme olmaynca kalıcakmış gibi geliyor. daha güzel olalım derken şimdi aynaya bakmak istemez haldeyim.. :((

peki burnunla ilgili bi problemin var mı? Zamanla geçeceğini düşünüyorum ben :)

Bi burun bir ay değil bir ömür düzgün durmalıdır burnum ameliyattan bir ay sonra özellikle de burun ucum yamulmaya başaldı sarktı ve bu milimlik seyler değildi herkes tarafından farkediliyordu şifremi bulmusken belirtmek istedim. baska doktora revizyon olmak zorunda kaldım

Back
X