seçmen kağıdını almayı unutmak!

Apartmanınıza yollanmadı mı

Kimliğinizle gitmeniz yeterli, kimliğinizi yanınıza almayı unutmayın internetten de nerede ve hangi sandıkta oy kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

Netten bakıp bilgilerini küçük bir kağıda yaz oyunu kullanmaya git hiç bir sorun çıkmaz geçen secimde öyle yaptım problem yok canım

Kesinlikle gerek yok. Kimliğinizin üzerinde vatandaşlık no yazıyorsa kimliğinizle kullanabilirsiniz. Ben son iki-üç seçimde hep kimlikle kullandım.

sandık numaranı int öğren ,git sandığının başına, ben hiç seçmen kâğıdımı almam, ama olmaz diyorsan ınternetten bak sandık numarana ve çıktısını al ,bu kadar basit zaten seni ismin sandık listesinde var kimliğinle oy kullanacaksın takma kafana... arkadaşım

bizim hep eve geliyo ya nerde oy kullanacğını biliyosan, hiç o kağıtlara gerek yok zaten

nerdesınız bılıyorum ama urda eve gelıyor kayıtlar ıstanbulda.neysesonuc olarak geçerlibır kımlıkle kagıtsızda oyunuzu kullanabaılırsınız

İnternetten belge çıkartabiliyorsanız devlet şifreniz varsa o şekilde elinizde bulundurabilirsiniz ama onlarda da liste oluyor kimlikle beraber kullanırsınız diye düşünüyorum yeter ki oy kullanılsın diye çok dikkat etmiyorlardır

Arkadaşlar bizim burada da eve gelmez gidip muhtarlıktan alırsın yıllardır hep bu şekilde oluyor. Eşimde almayı unutmuş ve biz nerede oy kullanacağımızı bile bilmiyoruz. İnternet den öğreniriz de kağıdı alıyorlar bizden de yada soruyorlar çıktı almam gerekecek galiba.

İnternetten çıktı alsana, ben hep öyle yapıyorum..

sandik numarani ysk dan ögrenerek oy kullanabilirsin secmen kagidi gerekmiyor nüfüs cüzdani yeterli

Bizim kağıtlar eve geldi.
Ama seçmen kağıdı ile gitmek şart mı bilmiyorum.
Şart değilse sadece bilgilendirmek içindir.
Hangi sandık olduğu bilgisi vs için.

kağıt şart değil ki

hatta yıllar önce eşim bilgisayarı işte bırakmış

bayram vardı galiba iş hanı kapalı idi

bilgisayarı da alamadık sandıkları öğrenemedik

evimiz okula sıfırdı

gittim okula

tüm sınıfların listelerine baktım bizi buldum ve oyumuzu kullandık

siz biliyormuşsunuz sandığı da sıkıntı değil kimlik yeterli

Seçmek kagidina gerek yok. Ysk'dan sandik ve sira numaranizi öğrenin kimliginizide gosterince sıkıntı yok. Biz hep öyle yapıyoruz.

İnternetten hangi okulda ve sandikta oy kullanacagina bakabilirsin. Bir de bizim eve geliyor kagitlar size gelmemesi şaşırttı

Gerekmiyorki ikametgahınız varsa
Hatta sanırım hangi sandıkta kullanacağınız bile internetten nüfus bilgilerinizle görebiliyorsunuz. Haziran seçiminde böyleydi.
Bizim eve seçmen kağıdı bile gelmezdi gidip kullanırız hangi okulda verceğimizi bildiğimiz için.

Sadece nüfus cüzdanınız yeterli, seçmen kağıdının resmi bir anlamı yok ki, sadece sandık numarasını belirtmek için bir hatırlatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…