secret(sır) felsefesini uygulayıp hamile kalan varmı?

ÜSGEDEB konusunda herşey dönüp dolaşıp kan dolaşımının yeterli olmamasına, tıkamasına dayanıyor. Burada da aynı şekilde. Çin tıbbında bu konu kan olaşımının engellenmesi, tıkanması ile birlikte böbreklerdeki işlev bozulmasına bağlanıyor.

Hamile kalabimek için ücuttaki tüm enerjilerin serbestçe akabilmesi gerekli, aynı toprağı sulayan bir nehirde olması gerektiği gibi. Endometriyal doku büyümeleri (kistler) o nehirdeki taşlar gibi, embryonun rahmin duvarları içinde güvenle demir atmasını engelliyor. Kan dolaşımı tıkanıklığını kaldırarak, vücudun diğer enerjilerini dengeleyerek, üreme sistemindeki katılaşmaları yumuşatarak, "yaşam nehrinizin" akışını düzeltebilir ve doğmamış çocuğunuza temiz bir liman yaratbilirsiniz diyor.

Bunun için bazı genel önerleri var. Onları da yazayım:
1- Dinlenin ve bol, rahat kıyafetler giyin.
2- Derin nefes egzersizleri yapın. Meditasyon yapın.
3- Ilık banyolar alın.
4- Kekik, ardıç sakızı, lavanta, nane, biberiye yağları kullanın. (Herhalde vücudunuza sürün mü demek istiyor acaba)
5- Adet sırasında ve sonrasında karnınıza termofor veya sıcak su şişesi koyun.
6- Karnınıza ılık hint yağı uygulayın, kan akışını canlandırmak, lenf sistemine yardımcı olmak ve hormon seviyelerini düzenlemek için. Adet öncesi ve sırasında günde 2-3 defa, karnınızın altına ılık hint yağı sürün ve plastik filmle kaplayın. (Eğer aktif olarak hamile kalmaya çalışıyorsanız bunu sadece adet sırasında yapın diyor).
7- Günlük hafifi egzersiz dolaşımı artırır.
8- Hormonlu tüm yiyeceklerden uzak durun.
9- Soya ürünleri tüketin.
10- Sadece organik sebze meyve yiyin.
11- Rafine ve hidrojenize yağlardan uzak durun (fast foodlardaki yağ bundan, bisküvilerde filan da var)
12- Balık dışında tüm hayvani gıdalardan uzak durun. Et yiyorsanız mutlaka organik ve hormonsuz olmalı.
13- Ceviz, koyu yeşil sebzeler, safran yiyin. Kabak gibi soğuk iklim kök sebzeleri yiyin.
14- Özellikle kan dolaşımı için iyi olan yiyecekler, yosun, limon çeşitleri, soğan, ...
15- Beslenmenizi B vitaminleri ve C,E, betakaroten, selenyum, çinko gibi antioksidanlarla destekleyin.
16- Omega-3 yağ asitleri faydalı. Balık yağı ve bezir yağı (bir çeşit ketentohumu yağı sanırm), omega-3 kaynakları imiş. Balık yağı anormal kan pıhtılaşmasını engellermiş. Eğr adet kanınızda pıhtılı doku varsa, balık yağı, bezir yağı, eşekotu yağı (evening primrose) size faydalı.

Hedef, hamile kalmak değil, doğum yapmak. ıvf'te düşük riskinin yüksek olduğunu biliyoruz. Hatta tüplerin tıkalı olması gibi mekanik infertilitesi olan kadınların ivf ile doğuma kadar gitmeleri daha yüksek olasılık imiş. Açıklanamayan infertilite veya yumurtlama bozukluklarına kıyasla. bir diğer şey, bugün devreye girecek yumurtalar/folüküller üreme sistemide 120 gün önce seçiliyor.

"sadece ilaçla adet görebilen ve fsh'si yüksek olanlar ne yapmalı? Ben de ona bir cevap yazdım, sizinle de paylaşmak istedim:

Doğrusunu istersen, hiç adet görmeme konusunda özellikle bir bilgi okumadım. Bende olmadığı için görmemiş olabilirim. Ama araştırıyorum. ılk anda akla, sadece üreme sistemi ile beyin arasında bir iletişim kopukluğu olduğu geliyor. (Bu da tabii Çin Tıbbı'nın yorumu benim değil). Ancak bilmem gereken iki şey var:

1- ılaçla adet gördüğünde yumurta çıktı mı? Yani, acaba senin rezervinde yumurta var da sadece devreye mi girmiyor, yoksa anatomik bir problem misali hiç yumurta yok mu? (Ki bu düşük bir ihtimal gibi, yumurta rezervi olmadan doğan kadın duymadım ben şimdiye dek.)

2- Hayatında hiç kendiliğinden adet gördün mü? Önce görmeye başlayıp sonra mı kesildi? Yoksa hiç adet olmadın mı?

Yine de önemli olan, ilaçla adet görebiliyorsan yumurta çıkıp çıkmadığı. Eğer yumurta da varsa yine bir işlev bozukluğundan söz edebiliriz.

O zaman yapman gereken bizim yaptıklarımız. Adet gördüğü halde yüksek fsh'si olanlarla aynı durumdur. Ama daha şiddetli ve uzun sürmüş bir işlev bozukluğu söz konusu. Vücudumuz uzun süreli dış etkilere uyum sağlama eğiliminde herzaman. Hayatına bakacaksın ve senin "üreme" olayını ihmal etmene sebep olacak ne yaşamış olduğunu araştıracaksın öncelikle. Üreme, seks, aile kurma, doğurma, vb. konulardan uzaklaşmana, ya da basitçe onları gözardı etmene sebep olan olayları, inançları, düşünceleri, deneyimleri gözden geçir. Ya da bambaşka bir sebeple uzun süre stres altında yaşamana sebep olan birşey varsa onu bul. ış, bir yakının hastalığı, büyük borç yükü ne bileyim. Varsa, önce bunlardan kurtulmalısın. Hani ben forumda bahsetmiştim. Annem beni çocuk sahibi olmaya hiç hazırlamadı diye. Ben bu annelik duyguyu tanımıyordum demiştim. ışte belli bir duygunun boşluğu ya da özellikle negatif duyguların varlığı uzun sürdüğünde vücut bunlara uyum sağlıyor. Çünkü yoğun stres altındayken bağışıklık sistemi diyor ki, dur önce tehlikeyi uzaklaştıralım. Şimdi bir bebek için uygun bir ortam değil. Bu durum yıllar sürünce de üreme işlevini toptan ihmal edebiliyor. Kalıcı olarak istenen durumumuz bu diye. Bunu da üreme sistemine kan akışını keserek yapıyor. Bir kontrol et: Karnın hep soğuk mudur? ayakların hep üşür mü? Kan dolaşımının oraya gitmediğin kanıtıdır bu.

Bu kısmı hallettikten sonra geriye yapacakların kolay. Akupunktur, rahatlama, organik ve düzenli beslenme, düzenli yaşama, Kan dolaşımının yeniden rahme gitmeye başlamasını sağlayan egzersizler. Rahmini ılıt, ovulasyon dönemlerinde gün aşırı termofor koy karnına. Brokoli, balık, mercimeği bol bol ye. Bol su iç hergün."

Vücudun duruma uyum sağlama yeteneği hakkında yeni şeyler öğrendim. Kısaca sizinle paylaşayım.
Uzun süre bilgisayar ekranına bakarak çalışanların gözleri neden bozulur? Gözlerin uzağı ve yakını görme işlevi dengelidir. Ancak uzun zaman yakına baktırılınca dengeyi bozmaya, duruma alışmaya ve yakını görmek için daha az enerji harcamaya başlıyor. O zaman da uzağı görmek için daha fazla enerji harcaması gerekiyor, zorlanıyor. Dışarıdan gözlük gibi, uzaktakileri yakına getirecek bir yardıma ihtiyaç duyuyor. Tabii bu yıllar üzerinden oluyor. Nasıl? ılginç değil mi?

Üreme sisteminin ihtiyacı olan kan dolaşımı dengesinin bozulması da böyle birşey işte. Uzun süre hamile kalma için uygun olan ortamın dışında şartlarda (duygusal, fiziksel, düşünsel) yaşayınca böyle oluyor. Biraz düşünün bakalım.
:49:

iyileştirme gücünün kendi bilinçaltınızda olduğunu sık sık kendinize hatırlatın.

-inancın toprağa ekilen bir tohuma benzediğini bilin;ne ekerseniz onu biçersiniz.zihninize o fikri (tohumu)ekin,onu sulayın ve umutla büyütün, o kendini somutlaştırıcaktır.

-bir başkası için dua ederken,içinizdeki sessis güzelliğin,bütünlüğün ve mükemmelliğin,başkalarının bilinçaltındaki olumsuz düşünceleri değiştirebileceğini ve ortaya harikulade sonuçlar çıkarabileceğini bilin.

-bütün hastalıklar zihinden kaynaklanır.zihinde ona karşılık gelebilecek bir model oluşturmadıkça bedende hiçbir şey belirmez.

-hemen hemen bütün hastalıkların semptomları,hipnoz altında fikir aşılama yoluyla ortaya çıkartılabilir.bu sizin düşüncelerininzin gücünü göstermektedir.

-tek bir şifa projesi vardır o da sağlam bir inançtır.tek bir tedavi kaynağı vardır.bilinçaltınız.

-inandığınız şeyler ister gerçek ister sahte olsun istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.bilinçaltınız zihninizdeki düşüncelere karşılık verir.inancı,zihninizdeki bir düşünce olarak görün;bu yetecektir

Ben bu yazıyı okudum ve yazıda gecenlerı hayatımın her alnında uyguluyorum artıkve gerçektende iyi düşün iyi olsun felsefesi işe yarıyo ben bir çok kez bunu yaşadım sizede tavsiyem yazıyı bir kaç kez
iyice kavrayıncaya kadar okuyun bir de the secret belgeselini izleyin yada kitabını okuyun süper bir felsefe ve her gün allaha içten gelerek dua etmeye devam ederseniz bi gün hayellerinize kavuşursunuz:)

SİZ DE BUNA BENZER Bİ YAZIYI VE 2011DİLEKLERİNİZİ BİR YERE YAZIP HERGÜN OKUYUN VE BİLİNÇALTINIZA BUNLARI İSTEDİĞİNİZLE İLGİLİ SİNYALLERİ GÖNDERİN İŞE YARIYO

Senin için hamilelik korkusu geçmişte kaldı.Kendi içinde sakin rahat,huzurlu ve kendinden eminsin.Şu andan itibaren bu sakin rahat ve kendinden emin ruh halin güçleniyor gereksiz korkular endişeler etkilerini kaybediyorlar.Normalde olması gerektiği kadar tedbir aliyorsun daha fazlasini değil.Hamilelik ile ilgili gereksiz korkular endişeler geçmişte kaldi.
Bilinçaltını başarılı bir hamilelik geçirmen için gerekli her şeyi yapması için yönlendiriyorum.Gerekli tüm gıdaları hormonları ve kan akışını bunu şimdi başarmak için yönlendir.Gerekli tüm duygusal fiziksel ruhsal enerji ve kaynakları bunun şimdi olması için yönleniyor.Bunu 24 saat boyunca yapiyorsun ve uykuda iken süreç devam ediyor.Bu telkinleri engelemeye çalışan ne varsa geçersizdir ve ben bilinçaltını başarılı bir hamilelik geçirmeni engelleyecek her şeyin etkisini yok etmek üzere yönlendiriyorum.

Sadece okuma okurken kendi hayatında nasıl uygularsın onları düşün ve not al bence ben öyle yaptım.

ehlenacım eline sağlık yazılar çok güzel. buradaki birçok bayanın buna ihtiyacı var. ben bir konuyu çok merak ettim. hamile kaldın mı

sevgiler

Ben de bu azıyı okuyalı daha bir ay kadar oldu ve okuduğum günden bri uyguluyorum hayatımda sadece hamilelik içiin değil daha hamile değilim yazıyı dikkatli okuduysan yumurta gelişiminde olumlu etkisi için en az üç aya yakın bir zaman gerekiyo ama belki benim daha hızlı olur:) önemli olan inanmak yapılması gerekenleri yapmak ben inanıyorum ve yapıyorum ama hayatımda uyguladığım bir çok alanda pozitif sonuçların aldım artık hiçbir şey için üzülmüyorum ve kaygılanmıyorum. Çünkü herşey olucağına varıyor benim yapabileceğim tek şey inanıp olucağı zaman için kendimi en iyi şekilde hazırlamak:):49:

Ben de bu azıyı okuyalı daha bir ay kadar oldu ve okuduğum günden bri uyguluyorum hayatımda sadece hamilelik içiin değil daha hamile değilim yazıyı dikkatli okuduysan yumurta gelişiminde olumlu etkisi için en az üç aya yakın bir zaman gerekiyo ama belki benim daha hızlı olur:) önemli olan inanmak yapılması gerekenleri yapmak ben inanıyorum ve yapıyorum ama hayatımda uyguladığım bir çok alanda pozitif sonuçların aldım artık hiçbir şey için üzülmüyorum ve kaygılanmıyorum. Çünkü herşey olucağına varıyor benim yapabileceğim tek şey inanıp olucağı zaman için kendimi en iyi şekilde hazırlamak:):49:

bu güzel araştırmaları bizimle paylaştığın için teşekkürler. umarım hepimiz uygulayabiliriz

sevgilerimle

BİR DE ŞU YAZIYI OKUYUN BU DA ÇOK İLGİNÇ:

Hürriyet Gazetesi

AYŞE ARMAN

Kafana takma bak neler oluyor

Biyolojik saat mi?

Etraftan gizli bir baskı mı?

Nedir?

Anlaması ve anlatması hiç kolay değil ama bir sabah uyandım ki:

‘‘Aman Tanrım, ben bir kompleks sahibiyim!''

Bir bu eksikti!

Çocuk kompleksi.

Bebek bebek!

Benim niye bir bebeğim yok?

Aşık olduğum bir adam var (nerede tahta vuracağım?), güzel bir ilişkim var (nerede tahta vuracağım?), iyi de neden bir bebeğim yok?

Artık zamanımın geldiğine mi inanıyorum, anne olmam gerektiğine mi, yoksa geç kalacağım korkusu mu? Yeryüzünde doğal sayılan bir şeyi kaçıracak mıyım duygusu mu? Kariyer da yaparım çocuk da sloganının 2. bölümünden eksik kalmak istemem ya, acaba o yüzden mi?

Resmen yavaş yavaş takıntı haline geliyor kafamda bu bebek meselesi.

Ben size bir şey söyleyeyim mi, kendin yaşamadığın her şey palavara. Bir sürü insan anlatıyor ya, yok bebeğin kokusu, yok annelik, yok bebek isteği ama başıma gelmeden dinlediklerimden bir şey çıkartabilmem mümkün değilmiş meğer.

Bu çocuk isteği kuvvetli bir şekilde bastırınca kavrıyorum durumu.

Daha önce de hamile kalmışlığım var, ama o zaman ‘‘Zamanı değil'' demişim, istememişim.

Şimdi istiyorum...

*

Da...

Bu iş zannedildiği kadar kolay olmuyor. Ya da benim zannettiğim kadar. Doktora ‘‘Benim ne yapmam lazım?'' diyorum.

‘‘Biyolojik bir rahatsızlığınız yok. Denemeye devam edin'' diyor.

Millet, bu işin ritüelleri olduğunu söylüyor.

Ne kaybederim ki?

Etraftan duyduklarımı uygulamaya başlıyorum.

Bacaklarımı duvara dayadığım ilk ay, hamile kalacağımdan yüzde 100 eminim!

Böyle yaparlarmış olurmuş...

Olmuyor.

Gelde takma. Sinir oluyorum.

Ben arızalı mıyım?

Doktora soruyorum.

‘‘Hayır'' diyor, ‘‘Denemeye devam edin.''

‘‘Emriniz olur Doktor Bey.''

Devam...

Da...

Tık yok.

Her ay aldığım predüktörün haddi hesabı da yok.

Artık iyice takıntı haline geliyor.

Yürek çarpıntısı haline geliyor.

Afaganlar basıyor:

Neden benim bebeğim olmuyor?

*

Henüz doğurmamışlar benim bu telaşımı hiçbir şekide anlamıyorlar.

Ya da anlıyorlar; benzer şeyler hissediyorlar, susuyorlar. Deniyorlar deniyorlar, gizliyorlar. Bu çocuk meselesi garip bir mesele, çiftler çocuk sahibi olmak için ne kadar uğraş verdiklerini nedense anlatmaktan hoşlanmıyorlar. Resmen yalan söylüyorlar.

Annem, ablam gibi bütün çocuk doğurmuş kadınlar ise ‘‘Üzülme canım'' diyorlar, ‘‘Artık her şeyin bir çaresi var.''

Gözlerini benden kaçırarak ekliyorlar: ‘‘Tıbben.''

İyice sinirimi bozuyorlar.

Bir de ‘‘Acaba denemekten ipin ucunu mu kaçırıyorsunuz?'' diyenler çıkıyor.

Çok sevişirsen de olmazmış!

Beni tamamen delirtiyorlar.

Sonunda bir an geliyor ne yalan söyleyeyim usanıyorum, sevişmek dışında her şeyden vaz geçiyorum:

Doktora gitmekten, ona sorular sormaktan, aşılama yöntemini araştırmaktan, kendimi telaşa vermekten, sevgilime hayatı zehir etmekten...

Bu meseleyi rölantiye alıyorum. Rafa kaldırıyorum.

Artık başka bir yaza diyorum...

*

Ama ben iflah olmaz bir şeyim.

Dakika bir, gol bir!

Acilen kendime başka bir takıntı buluyorum.

Spor!

Bakın, o da çok önemli.

En az bebek kadar.

Hemen Hillside'a başlıyorum, Burçin Hoca'yla tanışıyorum.

Ona açık davranıyorum:

‘‘Benim hayalim fit olmanın ötesi. Ben sizin vücudunuzdan istiyorum!''

Gülüyor.

‘‘Bir senede sizinkini de yaparız böyle. Ama tabii sürekli gelirseniz...'' diyor. Gelmez olur muyum?

Madem hamile kalamıyorum...

O zaman sıkı popolu, hafif kaslı, güzel vücutlu bir kadın olurum.

Bunun için uğraşırım.

Allah sizi inandırsın sadece İstanbul'da değil Dubai'de de spor yapıyorum. LPG'ye gidiyorum.

Ben yavaş yavaş kilo da veriyorum, popoma pareyo bağlamadan ortalıkta salınacak hale geliyorum.

Kısa vadeli başka planlar da yapıyorum.

Ekim ayında bir Hindistan sonra bir Yemen...

Binbir Gece Masalları gibi seyahatler hayal ediyorum...

Ve ve ve..

Bacaklarımı duvara dayamaktan tamamen istifa ediyorum.

*
Bu kadar lafla kafanızı şişirdim aslında söylemek istediğim bir cümle: Kafama takmaktan vazgeçtiğim anda hamile kaldım.!

KOLAY GELSİN

kizlar ben suan da bu sirri uygulamaya calisiyorum
martta ilk tupbebek denememi yapicam
hep olumlu dusunuyorum
tamamen bebegime kkonsantre oldum hep hayaller kuruyorum ve kendimi muthis hissediyorum
ben dun belgeseline baktim ve gercekten cok mantikli geldi
butun yonleri aslinda islam diniyle bagdasiyor ama biz allah diyoruz onlar evren diyor
benim bebegim ilk denememde olmasa bile ki oyle bi laternatifi dusunmuyorum ben
kaybedecegim bisey yok
en azindan bu zamanlarimi stresten uzak huzurlu gecirmis olucam
bence harika bi sir bu

kizlar ben suan da bu sirri uygulamaya calisiyorum
martta ilk tupbebek denememi yapicam
hep olumlu dusunuyorum
tamamen bebegime kkonsantre oldum hep hayaller kuruyorum ve kendimi muthis hissediyorum
ben dun belgeseline baktim ve gercekten cok mantikli geldi
butun yonleri aslinda islam diniyle bagdasiyor ama biz allah diyoruz onlar evren diyor
benim bebegim ilk denememde olmasa bile ki oyle bi laternatifi dusunmuyorum ben
kaybedecegim bisey yok
en azindan bu zamanlarimi stresten uzak huzurlu gecirmis olucam
bence harika bi sir bu

zaten hamleliğin en büyük düşmanı stres aradaslar olumlu ve pozitif düşünmek ve inanmak bence her engeli aşmamıza yardımcı olur

Merhaba...
bende neredeyse bir aydir kendimi inanilmaz huzurlu ve umutlu hissediyorum.. ben inaniyorum benimde bebegim olacak.. hemde cok inaniyorum... evet benced e negatif dusuncenin bize sadece olumsuzluklari onumuze sermeye yariyor.. yazida da dedigi gibi hersey bilinc altina gonderdigimiz sinyallerden ibaret.. olumsuz dusundugumuzde, kendimizi kahrettigimizde, aci cektigimizde, kendimizi daha cok zavalli hissetmemize yariyor.. olmayacak degil INSALLAH OLACAK demek lazim... zaten negatiflik Ruh sagligimiz icin cok onemli.. ben cin tibbina cok inaniyorum.. okadar degisik bitkiselleri var ki.. herseyden once pozitif dusunce diyorlar zaten..
bol bol su icmemiz gerekiyormus yumurtalarimizin sagligi acisindan cok onemliymis... bir arkadasim 7 defa asilama sonucunda negatif almisti ve ard ard a 3 defa ivf denedi olmadi.. ve sonunda evlat edinmek istemisti.. o sirada hamile oldugunu ogrenmis.. simdi 6 aylik hamile.. Bu bir mucize.. vakti saati var... Allahin izniyle hersey guzel olacak..

Harika yazilari paylastigin icin cok tesekkur ediyorum.. ve bazi bolumlerini aldim. bende pozitif dusunceye cok inananlardanim... Insallah hepimizin bebegi olur..

Merhaba...
bende neredeyse bir aydir kendimi inanilmaz huzurlu ve umutlu hissediyorum.. ben inaniyorum benimde bebegim olacak.. hemde cok inaniyorum... evet benced e negatif dusuncenin bize sadece olumsuzluklari onumuze sermeye yariyor.. yazida da dedigi gibi hersey bilinc altina gonderdigimiz sinyallerden ibaret.. olumsuz dusundugumuzde, kendimizi kahrettigimizde, aci cektigimizde, kendimizi daha cok zavalli hissetmemize yariyor.. olmayacak degil INSALLAH OLACAK demek lazim... zaten negatiflik Ruh sagligimiz icin cok onemli.. ben cin tibbina cok inaniyorum.. okadar degisik bitkiselleri var ki.. herseyden once pozitif dusunce diyorlar zaten..
bol bol su icmemiz gerekiyormus yumurtalarimizin sagligi acisindan cok onemliymis... bir arkadasim 7 defa asilama sonucunda negatif almisti ve ard ard a 3 defa ivf denedi olmadi.. ve sonunda evlat edinmek istemisti.. o sirada hamile oldugunu ogrenmis.. simdi 6 aylik hamile.. Bu bir mucize.. vakti saati var... Allahin izniyle hersey guzel olacak..

Harika yazilari paylastigin icin cok tesekkur ediyorum.. ve bazi bolumlerini aldim. bende pozitif dusunceye cok inananlardanim... Insallah hepimizin bebegi olur..

inşallah sanada bol şanslar

merhaba ehlena Allah senden razı olsun guzel seyler paylamıssın.şu taş kafama bu yazılanları dınletebılsem anlatabılsemde bende uygulayabılsem.inşallah olacak.cok zor ama basarabılırım sanırım.sonuc alanlar lutfen paylassın.inşallah bu topıktekı herkes hamıleyımm yazar en kısa zamanda:49::49::49:

merhaba ehlena Allah senden razı olsun guzel seyler paylamıssın.şu taş kafama bu yazılanları dınletebılsem anlatabılsemde bende uygulayabılsem.inşallah olacak.cok zor ama basarabılırım sanırım.sonuc alanlar lutfen paylassın.inşallah bu topıktekı herkes hamıleyımm yazar en kısa zamanda:49::49::49:

ilk zamanlarda biraz zorlanıyorsun tabi. Secretin belgeslini izlediysen orada bi insan kendini motive etmekiçin şükür taşı diye bi şey icat etmişti kendince. İnancıı hep sağlam tutmak için sen de örneğin kız yada bir erkek bebek resmini bir yere yapıştırıp onun üzerine hayaller kurabiirsin öncelikle :49::49:gercekten olucagına ınan lutfen:49:

Back
X