secret(sır) felsefesini uygulayıp hamile kalan varmı?

merhaba ehlena Allah senden razı olsun guzel seyler paylamıssın.şu taş kafama bu yazılanları dınletebılsem anlatabılsemde bende uygulayabılsem.inşallah olacak.cok zor ama basarabılırım sanırım.sonuc alanlar lutfen paylassın.inşallah bu topıktekı herkes hamıleyımm yazar en kısa zamanda:49::49::49:

Senin için hamilelik korkusu geçmişte kaldı.Kendi içinde sakin rahat,huzurlu ve kendinden eminsin.Şu andan itibaren bu sakin rahat ve kendinden emin ruh halin güçleniyor gereksiz korkular endişeler etkilerini kaybediyorlar.Normalde olması gerektiği kadar tedbir aliyorsun daha fazlasini değil.Hamilelik ile ilgili gereksiz korkular endişeler geçmişte kaldi.
Bilinçaltını başarılı bir hamilelik geçirmen için gerekli her şeyi yapması için yönlendiriyorum.Gerekli tüm gıdaları hormonları ve kan akışını bunu şimdi başarmak için yönlendir.Gerekli tüm duygusal fiziksel ruhsal enerji ve kaynakları bunun şimdi olması için yönleniyor.Bunu 24 saat boyunca yapiyorsun ve uykuda iken süreç devam ediyor.Bu telkinleri engelemeye çalışan ne varsa geçersizdir ve ben bilinçaltını başarılı bir hamilelik geçirmeni engelleyecek her şeyin etkisini yok etmek üzere yönelendiriyorum

slm, yazdıkların çok mantıklı teşekkürler paylasımın için ehlehna ama bende diğer arkadaşlar gibi bu olayın imkansızlığını aşamıyorum malesef ve özellikle tedavi başlayınca en ufak bişey beni çok büyük streslere sokuyor.normalde pek ağlamayan birisi olmama rağmen ağlamadan geçirdiğim tedavim yok.belkide çok fazla olumsuz sonuç almak beni böyle yaptı.umarım bu işi beynimizde çözeriz ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

merhaba, sır kitabını okudum ama bu konuda kullanmak hiç aklıma gelmemişti. biraz celişkili bir durum gibi geliyor bana. çünkü burdaki herkes o kadar içtenlikle bebek istiyor ki, inanılmaz hikayeler, mücadeleler var. bu durumda onca mücadeleyi veren herkes başarılı olurdu. benim inancım allahtan gelebilecek şeylerde yani özellikle doğum ve ölümler konusunda sır veya herhangibir felsefe yeterli olmuyor. bu felsefelerin daha maddesel konular için uygun oldugunu düşünüyorum. mesela üniversiteye girmek isteyen biri bunu uygulayabilir ya da işinde isim yapmak isteyen biri. böyle bir durumda içindeki o istek onu bir şekilde bazı adımlar atmaya mecbur bırakacaktır ve attıgı her adım onu amacına isteğine ulaştıracaktır. böyle düşünüyorum yoksa sadece isteyerek o şeyleri kendimize cekebilsek cok güzel olurdu : ) ama bebek istemek ya da ölecek birinin daha uzun ömürlü olmasını istemekle maalesef olmayacaktır. bu tip seylerde ancak elimizden geleni sonuna kadar yapıp ondan sonra işi allaha havale etmek gerekiyor bence.

ben denemedim... ama arkadaşım şu bir gerçek ki... doğru buradaki herkes evet çok istiyor bebeklerine kavuşmayı ben de dahil...
ama nasıl istiyor...

sadece olumlu duygularla ve olumlu düşlerle istemeli...

testim negatif çıkmasın, ya tutmazsa, bebeğim düşerse,acaba dış gebelik mi?....

ne yazık ki bizlerin ayağına bu olumsuz düşünceler takılıyor... yani...

biz bu sayede tutmama yı , negatif i, düşük ü,dış gebelik i...çağırıyoruz bence...

oysa tek düşünmek gereken secret a göre...

kendini trasnferden itibaren hamile gibi düşünmek, doğduğu eve geldiği günü hayal etmek...

pozitif sonucu aldığımız anı hayal etmek.. hastane çıkışına bakmak alışverişe çıktığımızda...

secret bunu diyor...

istemek diil yani nası istediğin önemli... evren zihin okur zihninde geçenleri sana verir diyo..

zihninden negatif geçerse negatifi sana verecektir diyor...

Son düzenleme:
ben denemedim... ama arkadaşım şu bir gerçek ki... doğru buradaki herkes evet çok istiyor bebeklerine kavuşmayı ben de dahil...
ama nasıl istiyor...

sadece olumlu duygularla ve olumlu düşlerle istemeli...

testim negatif çıkmasın, ya tutmazsa, bebeğim düşerse,acaba dış gebelik mi?....

ne yazık ki bizlerin ayağına bu olumsuz düşünceler takılıyor... yani...

biz bu sayede tutmama yı , negatif i, düşük ü,dış gebelik i...çağırıyoruz bence...

oysa tek düşünmek gereken secret a göre...

kendini trasnferden itibaren hamile gibi düşünmek, doğduğu eve geldiği günü hayal etmek...

pozitif sonucu aldığımız anı hayal etmek.. hastane çıkışına bakmak alışverişe çıktığımızda...

secret bunu diyor...

istemek diil yani nası istediğin önemli... evren zihin okur zihninde geçenleri sana verir diyo..

zihninden negatif geçerse negatifi sana verecektir diyor...

yazdıklarında çok haklısın canım ama bence sen önce olumlu düşünmeye nickinle başlamalısın oooff olan bir nick baştan yanlış gibi geliyo bana )) HAKSIZMIYIM?:50:

slm, yazdıkların çok mantıklı teşekkürler paylasımın için ehlehna ama bende diğer arkadaşlar gibi bu olayın imkansızlığını aşamıyorum malesef ve özellikle tedavi başlayınca en ufak bişey beni çok büyük streslere sokuyor.normalde pek ağlamayan birisi olmama rağmen ağlamadan geçirdiğim tedavim yok.belkide çok fazla olumsuz sonuç almak beni böyle yaptı.umarım bu işi beynimizde çözeriz ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

besucum öncelikle bu olayı takıntı hale getirme hayatın sadece bu konuyla ilgili olmalısın. Hamilelik hayatının içinde bir parça olsun anlatabliyormuyum zihnini sadece hamilelik olayına kitleme başka uğraşlar bul kendini zihnini meşgul edecek Ayşe Armanın yazısında okuduysan takıntı hale gelirse sürekli hep pozitif düşünemezsin ama bşka şeylerle uğraşıken aklına geldikçe düşünüğünde sadece olumlu düşünmeye kendni motife edebilirsin secrettta istemek var ama takınılı olmak yok canım:)) benim bir arkadaşım 3üncü microsunda bebeksahibi oldu son microda hamilelikle ilgili hiç bir sey düşünmediğini ve microyu yapırdığı şehirde sürekli gezip tozarak vakit geçirdiğini söylemişti ve şimdi bebeği kucağında

yazdıklarında çok haklısın canım ama bence sen önce olumlu düşünmeye nickinle başlamalısın oooff olan bir nick baştan yanlış gibi geliyo bana )) HAKSIZMIYIM?:50:

:) çok hoşuma gitti:) aynen öyle...

işte bu yüzden denemedim bugüne kadar bu screte deneyemedim:)

bende o kapasite yok...

şöyle ki transferimin 7. gnünde umudumu kesmiş biriyim ben...

sevgili bayanlar, pozitif düşünmek den ziyade pozitif hissetmek ve uygulamak önemlidir, herkes çok istiyor birşeyleri eğer sadece düşün ve iste olsaydı herkesin burada bebeği olmuş olurdu,

bu sebeple istekleri yaparkende kırk bın defa yalvarırı gibi yapmamak lazım, çünkü birşeyi çok istemek aynı zamanda evrendeki zıtlıklar yasasısını da berberinde getiriyor, evrende hersey zıttıyla var olduğu için bunu unutmayın, isteyin ve geri çekilin, tohum düşünceyi unutmayın,

pozitif uygulamaları hayatınızda yapmazsanız , istediğiniz kadar olumlu düşünün sonuç vermez,

evrenin çekim yasası, ne yapar ne konuşur ne hissedersek bize onu vermesi üzerine kurulu, o yüzden sevgi ve beyin gücü hakikaten önemli. ancak bunu hayata adapte etmek, ve o şekilde davranmak en önemlisi, bunu yaşam felsefesi yapmak gerekiyor.
beden zihin ruh üçlemesinde zihni ve ruhu esnek bırakarak, bedene olumlu sinyaller vermek gerekiyor. kasılmış , gergin, bir beden ve zihin kendini dış etkenlere karşı illaki korumaya alır ve savunmaya geçer, mutsuzluk da böyle başlar,
bu nedenle beden , zihinden ve ruhdan olumlu ve esnek mesajlar aldığında bir o kadar rahatlayacak ve kendini tedavi edecektir.

meraklısı için bir kişi tavsiye edeceğim, metin hara , .:: İnsana Güven ::. bir bakıp araştırın.
eğitimlerine de katılabilirsiniz, kendi kendinizdeki gücün sırrını keşfediyorsunuz.

sevgilerrrrrrr,

bende secrettan bısıler yazıyım.cok mantıklı geldı.

cekım yasası gercekten ıtaatkardır.istedıklerınızı dusunerek butun kalbınızle bu dileklerinizin uzerıne odaklandıgınızda sıze onları mutlaka verecektır.olmasını ıstemedıgımız seylere odaklandıgınızda ornegın:gec kalmak ıstemıyorum dedıgınızde ise cekım yasası sızın bunu ıstemedıgınızı duymayacaktır.bu yasa sız ne dusunuyorsanız onu ortaya koyar ve bu tekrar tekrar sahnelenmeye baslar.cekım yasası neyı arzu edıp neyı etmedıgınızden etkılenmez.bırseye odaklandıgınızda bunun ne olduguna bakılmaz ve ısz onu yasamınızda gercek anlamda varolmaya cagırırsınız.
Dusuncelerınızı gerceklesmesını ıstedıgınız bır seye odaklayarak bu ılgı merkezını korudugunuzda ıstegınızı evrende varolan en etkılı gucle cagırabılecegınız o anı yasarsınız.Çekım yasası 'hayır'ları ,'degıllerı','olmazları' yada dıger olumsuzluk belırten sozcuklerı hesaba katmaz.sız olumsuz cumleler kurdugunuzda cekım yasası bunları soyle kaydeder:
-'sacımın kotu kesılmesını ıstemıyorum(sacımın kotu kesılmesını ıstıyorum)
-o insanın kaba davranmasını ıstemıyorum(o ınsanın bana kaba davranmasını ıstıyorum)
-tupbebekte basarısız olmak ıstemıyorum(tupbebekte basarısız olmak ıstıyorum)
Cekım yasası sızın bır seyı kotu yada ıyı olarak nıtelendırmenıze yada onu ısteyıp ıstemedgınızle ılgılenmez.O sadece dusuncelerınızle ılgılenır.

Dusunceler manyetıktır ve frekansları vardr.sız dusunurken dusuncelerınız evrene yayılır ve manyetık guclerıyle aynı frekanstakı butun benzerlıklerı mıknatıs gıbı cekerler.gonderılen hersey kaynagına gerı doner.ve o kaynak sızsınız.
soyle dusunun:televızyon ıstasyonlarının verıcılerı televızyonlarınızdakı goruntulere donusen frekanslar aracılıyla yayın yapıyorlar.bırcogumuz bunun nasıl gerceklestıgını bılımsel olarak bılmıyor olsakta her kanalın frekansı oldugunu ve TVyı bu frekansa ayarladıgımızda goruntulerı ızleyebılecegımızı bılıyoruz.kanalı sectıgımızde frekansıda secıyor boylece o kanalın yayınlanmakta oldugu goruntulerı elde edıyoruz.farklı goruntuler ızlemek ıstedıgımızdede kanalı degıstırerek dıger frekansa gecıyoruz.
sızlerde bırer yayın merkezısınız ve bgune kadar uretılmıs tum Tv verıcılerınden daha guclusunuz.evrenın en guclu verıcı ıstasyonu sızsınız.

hayatınızda degstrmek ıstedıgınız bırsey varsa dusuncelerınızı degıstırerek kanalı ve frekansı degıstırın.

ben bu ay basladım secret a .bugun 15. gunum.yumurtam bırkac gune catlar yada bırkac gun once catlamıstr.bız gun asırı calısıyoruz.bakalım ne olacak.:49:

sen kac yasındasın ?

ben 3 yıl korundum ve korunmayı bırakalı 1 yıl oldu.:((( elımızden gelenı yapıyoruz.

ben 35 yasındayım gecen gun dogum yaptğımı gordum kızım olmuştu ruyamda ılk defa görüyorum boyle bır ruya secret ışe yarıyo galıba:49:

ben bu yazıyı bi kaç gün önce okudum. öncelikle ehlena' ya çok teşekkür ediyorum.
gerçekten benim ufkumu açan ve bu konuda daha önce fikir sahibi olmama rağmen yaptığım yanlışları gösteren bi yazı.yaptığım en büyük yanlış ise 1 kere hamile kalmama rağmen yani bunu vücudumun yapabildiğini görmeme rağmen infertil olduğumu düşünmem. yine yapabilirim yine becerebilirim bana gereken 1 adet sağlıklı yumurta ve 1 adet sağlıklı sperm o kadar. ve bende bu yazıyı okumadan önce pc min duvar kağıdını bi bebek resmi ile değiştirmiştim. uzun süredir de hayallerimi yazıp (hamilelikle ve bebeğimle alakalı) en çok elimin gittiği yere buzdolabına iliştirmeyi planlıyorum ama bi türlü yapamadım. sizde yapın eminim işe yarayacak. neredeyse yazıyı paylaşalı 4 ay olmuş olumlu sonuç alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa daha çok motive olacağımıza inanıyorum. allah hepimize hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin.. aminnnn....

çıktı alıp hep okuyacağım çokk çokk faydalı
beyin düşünce herşeyin başı
ben bir kere kimyasalda olsa hamile kaldım demekki oluyor sadece biraz daha gayret etmek gerek :)))

Back
X