- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
canım bu bir zevk meselesi tabi açıkçası ben beğenmedim neden dersen ben böyle puantiye papatya türü desenleri sevmiyorum bana basit geliyor.mesela bende kilim desenli halıları seviyorum.evde sadece iki halım var baktım kafama göre halı bulamadım.sonra o iki halıyıda ikide bir yıkamaya veriyodum sonra aklıma bir fikir geldi gittim kürkçü handa simli ipler aldım onları ördüm bayağ bayağ halı oldular ama altına bişey daha seriyorum kaymıyolar kafama göre renklerde simlerde ipler aldım.şimdi makinaya atıyorum aynı battaniye gibi yıkıyorum yani:) yumuşatıcıyıda koyunca ooooh ne güzel oluyo :)
mutfak halın gayet hoş.mutfağınla da uyumlu olduktan sonra çok yakışır bence.ama siz her ne kadar salon halısı için renkleri salonuma uyuyor deseniz de bana biraz basit geldi.gerçi eşyalarınıza göre değişir.daha spor daha rahat bi salonunuz varsa o da uyar.amaann canım önemli olan senin içine sinmesi
Resimleri yukledim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Bu halıyı çok beğendim.Çok güzel.
çok güzelmiş canım bayıldım.
güle güle günlerde kullan..
canım bu 2 halının marksı nedir dokuması kaliteli gözüküyor cok begendim
Açıkcası ben bu halıyı çok çok beğendim hatta nerde satılıyor ve nekadar yardımcı olursan sevinirim...
Açıkcası ben bu halıyı çok çok beğendim hatta nerde satılıyor ve nekadar yardımcı olursan sevinirim...
menzilgülü arkadaşım bu halıyı nerden bulduğunu söylermisin bende bu tarz arıyorum.bu arada seçtiğin halı çok güzel güle güle kullan .sanırım şaggy.
BENDE BEĞENDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?