Seda Akgün dünya evine girdi

nuryolu

Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
10.134
17.417
298

"BEN BU GECE EVLENDİM"

Nikah masasında çekilen pozu Instagram hesabından paylaşan ünlü sunucu, fotoğrafa; "Ben bu gece evlendimmm!!! Kısmetse olur !!!!!!" notunu düştü.

EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM" DEMİŞTİ

Seda Akgül, verdiği bir röportajda, "Evlenmeyi düşünmüyorum. Ama görücü usulü evliliklere inanırım ve karşı değilim.'

Yakın çevremde bir arkadaşımın ya da sevdiğim bir kişinin önerdiği bir insan olursa gider tanışırım. Ve inanın bu ilişki yürür" demişti.

şu siyahlı elbisesi ne kadar kötü duruyor ya. insan hiç mi aynaya bakmaz

Bu kadın Nasıl zayıfladı ya ben hep beğenirdim güzel bir kadın ama süper zayıflamış ameliyat mı oldu acaba?!?!?

Masanin uzerindeki kopek napiyor nikah masasinda yahu Yuzundeki anlamli siritmaya bittim

Masanin uzerindeki kopek napiyor nikah masasinda yahu Yuzundeki anlamli siritmaya bittim

Cok sevinnniiii ya Bayilirim kucu kuculara
Bende o lafa gul gul öldüm Gormemisin bi dugunu olmus ,tutmus "ben bu gece evlendim" yazmis
Millet napcanı şaşırmış o köpüşün ne işi var orda. Millet hayvan sevgisi diye ne yapacağını şaşırdı tamam bizde severiz hayvanları ama nikah masasının üstüne de koyacak kadar değil ama

Eminim o kucu kucuyu gelin arabasının önüne de koymuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…