‘SEDA’NIN SONU FLASH TV’

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Uğur Arslan’la ‘Evleneceksen Gel’ adlı evlilik programını sunmaya başlayacak Seda Sayan’la, Songül Karlı kavgası alevlendi.

Karlı, kendisi için “Haddini bilir” diyen Sayan’la eski partneri Arslan’a meydan okurken, Esra Erol’a da gönderme yaptı.
Karlı, Seda Sayan için şunları söyledi: “Haddimi ondan mı öğreneceğim? Seda’nın iki yıldır başarılı tarafı mı var? Kaçıncı çırpınışı bu... Esra Erol’la çok iyi dostlardı, şimdi aynı saatte karşı karşıya gelecekler. En sonunda Esra’yla Seda Flash TV’ye dönecek” dedi.

‘SEDA-ESRA EL ELE FLASH TV’YE’

Seda Sayan ile Songül Karlı arasındaki söz düellosu alevlendi; Karlı eski rakibi Esra Erol’u da tartışmaya dahil etti

Songül Karlı, birlikte program sunacak olan Seda Sayan’a ve eski partneri Uğur Arslan’a meydan okudu. Karlı, kendisi için “Haddini bilir” diyen Sayan’a, “Haddimi ondan mı öğreneceğim?” sözleriyle karşılık verdi. Hızını alamayan Karlı, Sayan’ı “Program tutar mı tutmaz mı onu bilmem. Tutsa da bu onun başarısı değil, benim ekibimin başarısı olur. Seda’nın iki yıldır başarılı tarafı mı var? Kaçıncı çırpınışı bu... En son Esra Erol’la Flash TV’ye dönecek. Esra’yla çok iyi dostlardı, şimdi aynı saatte karşı karşıya gelecekler” dedi.

‘Uğur Seda’yla geçinecek mi?’

Eski partneri Uğur Arslan’a kırgın olmadığını ama yüz yüze gelmek istemediğini de söyleyen Songül Karlı, “Uğur yedi yıl boyunca ‘Su Gibi’yi ‘Sevmiyorum, ayrılacağım, istemiyorum’ diyerek yapmak istemedi. Benimle geçinemeyen Seda’yla nasıl geçinsin?” şeklinde konuştu.

SEÇKİN ŞENVARDAR milliyet

al birini vur birine ortaya ben çıkarım hahaahahahahahhaahahah,

seda sayanda bi emekli olsun yeter ya hiç bir programı tutmadı ısrarla ekranlarda songül desen taklit seda sayan yakında lens takarsa şaşırmam

Seda yaşlı bunak olsada tvlerde dolaşcak anlaşıldı...Yeni nesil koruyun kendinizi bu eziyetten
Songül e hiç laf etmiyim. O kimki

diğer programdamı yayından kalkmış, hala yenisini yapmaya çalışıyo
rezil etme kendini artık seda tutmuyo işte

sedanın kaç programı yayından kalktı hala direniyor
izlenmiyor işte arkadasım senin modan geçti daha ne diye zorluyorsun?

Zirvede birakacaksin bazen bole dillerede dusmeyeceksin devir baska devir artik kabul etmesi lazm son gul hanima gelince izlemiyordum ilgimi ceken bir bayan deildi zati
Seda hanima ondan daha cok kitleye ulastigi kesim o yuzden bosuna atarlanmasin

sedanın kaç programı yayından kalktı hala direniyor
izlenmiyor işte arkadasım senin modan geçti daha ne diye zorluyorsun?

Ben Seda Sayanı RTÜK e şikayet edip, bundan önceki programının yayından kalkmasında bir damlada olsa katkıda bulunmuş sıradan bir vatandaş olarak;

"Bütün ESKİ KAŞARLAR eriyecekse, Küresel ısınmaya EVET" diyorum.

hihoyt :)

ikisi de aynı bunların birbirlerinin kopyası gibiler

silikon çetesi

Seda tutturana kadar devam etcek anlaşılan..yığıtlığe mok surmek ıstemıyor..

Bayıldım bunların evlılık programından ooooff

uğur aslanda sırrını verirken daha iyi düşünür artık

Flash Tv de evlilik programından kovulan kadın katilini kendi programına çıkarıp öven Seda Sayan ı Flash Tv alırsa ayıp eder

Songül karlı iyi sunuyordu ki taa evlenele kadar sürekli eşinden söz etmesi programın bitmesine neden oldu , ne diye özel hayatını anlatıyordu bunda pek zeki dabranmadı ve bitti

Seda hanımın kaçıncı tutmayan programı bu. İnsanlar bıkıyor bir yerden sonra. Bak M. Ali Erbil de kabak tadı vermişti çekildi köşesine. Bıktık artık aynı kavga, aynı polemik, aynı basitlikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…