S
sedans
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sedans
-
Sedanscım oncelikle cok cok gecmis olsun. Bende Nebil Bey'e ameliyat olmaya karar verdim. Sana özelden mesaj atmayı denedim ama yeni üye olduğum için 50 mesaj kriteri var sitenin ve bu benim henüz 5. mesajımSana ucretle ilgili ve birkaç birşey daha sormak istiyordum
arkadaslar ozel msjlariniz yorumlariniz arkadas dawetleriniz icin tesekkurler ama bastada yazmistim bn fotolari olan dawetleri kabul ediorum ve bu konuda lutfen yanlis annmayinnn onun disindakiler bildiklerimi kabul ettim sadece malum bu sittede yeni diilim:) ve yorumlarinizi buraya yazarsaniz cok sewinirm cunku bn bu topici dr.arastirma amelyata karar werme surecindekilere yardmci olmak icin actimmm... cunku o surec hakkaten zor ve bi okadarda kararsizlik icerioo...
mrb kizlar bende 1 ay kadar once ameliyat oldum burdan edindigim cesaretle ve cok ama cok memnunum alcim ciktigi andan itibaren ama yinede cevremdekiler ne dio falan die bakiniorum hep kim ne konusuo ne diooo die:)... ve fotolarimi paylasip yorumlarinizi almak istedim fotolari ozel albumde topladim dawet gonderenler lutfen kendi fotolarinida koysunlar bnde goriyim ona gore kabul edeyim lutfeennn yannis annamayinn... yorumlarinizi bekliorum kizlarrrrrrrrrrr isteyenlerede yardmci olabilirm dr. surec falan hakkindaaaa
Ya bu ne ya devat gönder kendı resmını koy varsa kabul edeyim dalga falan mı geçiyorsunuz anlamıyorum ben ameliyat olmadım daha ne yani benim resmim yok diye kabul etmeyecekmisin.
Böyel insanlara yasak getirilmeli hem yorum istiyorsun hemde böyle acayip şeyler istiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?