MEHMET İLTEBER BAHADIR'DAN UZAK DURUN !!!
Merhaba, sedef hastalığını tamamen geçirdiğini iddia eden Mehmet İlteber Bahadırdan uzak durun. ümidiniz ve paranız boşa gitmesin. Başımızdan geçeni anlatayım sizlere;
Eşimin dayısı yurt dışında yaşıyor, sedef teşhisi konmuş ama oradaki tedaviler fayda etmemiş, biz de gelsin burada da bir doktora gitsin dedik. Fakat bize sormadan orada televizyonda gördükleri Mehmet İlteber Bahadır'dan randevu almışlar ve gelir gelmez kayınpederimle gitmişler. Hafta sonu kayınvalideme gittiğimizde dotorun kim olduğunu, tedavi için ne verdiğini sordum. 3 kutu ürün satmışlar. İçinde şampuan, ozonlandırılmış zeytinyağı, sabunlar ve nemlendirici var. Muayene ve bu ürünler için 4000 TL istemişler, faturasız 3500 TL. ödemişler. Ürünleri inceleyince içeriklerinde paraben, alüminyum, sls gibi sağlıklı ciltlerin dahi kullanmaması gereken kimyasal içerikler olduğunu gördüm. Hem ödenilen rakamlara hem de ürünlerin içerik ve kalitesine bakınca beynimden vurulmuşa döndüm. Doktoru ve ürünleri daha detaylı arastırdım.
- Bahsi geçen doktorun web sitesinde tıp fakültesinden mezun, ozon terapi uzmanlığı aldı, mezoterapi uzmanlığı aldı yazıyor. bu uzmanlıkları da nereden aldığı dahi belli değil. BU DOKTOR BİR PRATİSYEN HEKİM, CİLDİYE UZMANLIĞI YOK. YANİ SEDEF, VİTİLİGO , EGZAMA TEDAVİSİ YAPMASI İÇİN GEREKLİ UZMANLIĞI BULUNMAMAKTA !!!
-Webde ürünlerden fayda görmediğini bildiren şikayetler bulunmakta, bir kısmı para iadesi ile sildirilmiş.
- Yeşil Şifa diye bir şirketi var, şu anda İstanbul Ticaret Odasında kaydı kapalı görünüyor bu şirketin ama ürünler hala kendilerince satılıyor.
- Rekabet kurulu kararı ile "sedefe kesin çözüm , sedefe son" başlıklarıyla internet sitelerinde ürünlerini şifa veren ürün olarak oysa urunlerin kozmetik ürün olduğu, yanıltıcı reklam yaptıkları nedeniyle ceza almış, reklamları yayından kaldırılmış.
- Ürünler herhangi bir marketten ya da kozmetik mağazasından temin edebileceğimiz kadar ucuz bir içeriğe sahip.
- Hastaların çoğu yurt dışından ve büyük ümitlerle geliyor, ürünleri alıp, sonra da hesap sorma fırsatı bulamıyorlar.
Tüm bunları öğrenince ertesi gün ürünleri iade etmeye götürdüm, hastamız ile birlikte. Sekreter kız karşıladı. bu ürünleri iade etmek istiyoruz dedim. neden diye sordu tabii ki. Ben de içeriklerine baktım, zararlı kimyasallar içeriyor, bunları kullanarak sedeften kurtulması mümkün değil deyince "DOKTOR BEYİN İLAÇLARI İÇERİSİNDE ZARARLI MADDE YOK " dedi sekreter. Farkında mısınız bunlar ilaç değil kozmetik ürünü ve biz kozmetik ürünü kullanmak istemiyoruz deyince birşey diyemedi ve bizi içeri bir odaya götürdü. oradaki bey, tamam paranızı iade edelim dedi hiç itiraz etmeden !! Hesap numarası bırakın doktor bey yok, yarın yatıralım hesaba dedi. Ben de o zaman şu hastanın, şu ürünler nedeniyle şu kadar iadesi şu hesaba şu tarihte yapılacaktır yazın imzalayın verin deyince, nasıl olduysa bir anda oradaki bey benim hesabımdan aktarayım şimdi deyiverdi ve anında muayene ücreti 400 TL. yi keserek 3100 TL. hesabıma iade etti.
Sonuç olarak biz işin başında paramızı ve daha fazla zarar görmekten hastamızı kurtardık. Şifa umuduyla sakın kapılmayın, sağlığınıza ve paranıza yazık.
Sedef otoimmun bir hastalıktır, bağışıklık sisteminizin çökmesi, bağırsak mikrobiyotanızın bozulması ve ağır metallerin sebep olabileceği bir hastalıktır. Kremle, sabunla, şampuanla gerçek sifayı bulmanız çok zordur. Beslenme ve probiyotik, vitamin vs takviyeleri ile gerçek sonuç alınabilir. Böyle ümit tacirlerine prim verilmemesi gerekir.
Biz çabuk farkedip müdahale ettik, başkaları da aldanmasın diye buraya yazmak istedim. Sağlıkla ve sevgiyle kalın.
not: önceki sayfalarda bu doktoru tavsiye eden kişi üye olup bu doktorla ilgili 7 mesaj yazıp bir daha da başka bir konuda bir mesajı bulunmamaktadır. bu da doktorun reklamını yaptığı anlamına geliyor.