Arkadaşlar halamın kaç yıldır kolları ve dizleri çok sık kaşınıyor bununla birlikte yara oluyorgittimediği doktor kullanmadığı merhem kalmadı önce "Egzama" denildi en sonda "Sedef" olduğunu söylediler doktorlar onun bu durumuna çok üzülüyorum bu hastalığı atlatan yada bilen varmı? Lütfen bu hastalık hakında herhangi bişey biliyorsanız aydınlatırmısınız Teşekkürler .
sedef kronik yani ömür boyu devam eden bir hastalıktır, geçtiğini söyleyen kişilerde de bi süre çıkmaz sonra nükseder. ben 3 yaşından beri sedef hastasıyım şu an yaşım 26, gitmediğim doktor hacı hoca falan kalmadı kortizonla yıllarca cildimi mahvettim artık çok bilinçli bir hastayım çok şükür, kortizon içermeyen ilaç kullansın ben hamile olduktan sonra sedefim inanılmaz arttı kortizonlu kremler de kullanamadım iyice araştırınca Corasatin diye bir ilacı buldum isviçreden nisan ayından beri türkiye ye satışı yapılan bir ilaç. kesinlikle tavsiye ederim sadece 1 hafta düzenli kullandım sonra bebeğime zarar veririm diye bıraktım ve 4 ay hiç bir şey çıkmadı yeni yeni çıkmaya başlıyor. Allahın izniyle bebişim doğsun süt vereyim sonrasında yine kullanıcam
Arkadaşlar halamın kaç yıldır kolları ve dizleri çok sık kaşınıyor bununla birlikte yara oluyorgittimediği doktor kullanmadığı merhem kalmadı önce "Egzama" denildi en sonda "Sedef" olduğunu söylediler doktorlar onun bu durumuna çok üzülüyorum bu hastalığı atlatan yada bilen varmı? Lütfen bu hastalık hakında herhangi bişey biliyorsanız aydınlatırmısınız Teşekkürler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?