Sedef hastalığı

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.958
3.742
333
Arkadaşlar halamın kaç yıldır kolları ve dizleri çok sık kaşınıyor bununla birlikte yara oluyor:( gittimediği doktor kullanmadığı merhem kalmadı önce "Egzama" denildi en sonda "Sedef" olduğunu söylediler doktorlar onun bu durumuna çok üzülüyorum bu hastalığı atlatan yada bilen varmı? Lütfen bu hastalık hakında herhangi bişey biliyorsanız aydınlatırmısınız Teşekkürler .

Benim anneannemde de sedef hastaligi vardi üzüntüden oluyormus biz sivas balikli kaplicalara gittik doktor önerisiyle ondan sonra cok şükür düzeldi bu arada geçmiş olsun

Memleketimin şifa kaynağı Sivas Kangal balıklı kaplıcalarda sedefin ilacı. Imkan varsa gitmesini şiddetle öneririm çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim mutlaka gitmesi için ikna edecem çok sağolsun cevaplarınız için

Arkadaşlar halamın kaç yıldır kolları ve dizleri çok sık kaşınıyor bununla birlikte yara oluyor:( gittimediği doktor kullanmadığı merhem kalmadı önce "Egzama" denildi en sonda "Sedef" olduğunu söylediler doktorlar onun bu durumuna çok üzülüyorum bu hastalığı atlatan yada bilen varmı? Lütfen bu hastalık hakında herhangi bişey biliyorsanız aydınlatırmısınız Teşekkürler .

sedefı gecırebılcek tek sey kaplıca balıkları sıvastamı bı yerde o sıfalı balıklardan var

bulundugunuz sehırde grupon sehır fırsatları sıfalı balıklar varmı bakın

yıllar önce banada sedef teşhisi kondu 99 da tıb bu kadar ilerlemişde değildi internet vesaire gibi yerlerden bilgi almakta yok uzunca bi süre doktor doktor gezdik.. bende işe yarayan sarı kantoran yağı oldu ama ev yapımı gerçek orjinal önce bütün yaralarımı daha acılı kötü hale getirdi ama kullanmaya devam edince hızlı şekilde kuruttu o gün bugün tekrarlamadı ki sedef yeniler geçmez derler. bunun yanında B vitamini iğnesi oldum B vitamini depolarım dolana kadar oda çok rahatlattı.. Tabiki tıppi dayanağı yok ancak yaşadığım şeyi paylaşmak istedim Allah ın izniyle geçer inşalah

nerde olduğunu unuttum ama bende tv"de izlemiştim.herhalde arkadaşların dediği yerdir yani sivastadır.ordakı balıklarla tedavi ediliyor sedef hastalıkları.

Teşekkür ederim yorumlarınız için bende İnternet'e araştırdım bu hastalıktan kurtulan pekçok insan var kortizonsuz krem ismini vermişlerdi kaç kere kullandı doktor herkeste aynı etkiyi yapmıyor dedi dediniz yağa da bakacam internetten nasıl buluruz diye çok teşekkür ederim paylaştığınız için

sedef kronik yani ömür boyu devam eden bir hastalıktır, geçtiğini söyleyen kişilerde de bi süre çıkmaz sonra nükseder. ben 3 yaşından beri sedef hastasıyım şu an yaşım 26, gitmediğim doktor hacı hoca falan kalmadı kortizonla yıllarca cildimi mahvettim artık çok bilinçli bir hastayım çok şükür, kortizon içermeyen ilaç kullansın ben hamile olduktan sonra sedefim inanılmaz arttı kortizonlu kremler de kullanamadım iyice araştırınca Corasatin diye bir ilacı buldum isviçreden nisan ayından beri türkiye ye satışı yapılan bir ilaç. kesinlikle tavsiye ederim sadece 1 hafta düzenli kullandım sonra bebeğime zarar veririm diye bıraktım ve 4 ay hiç bir şey çıkmadı yeni yeni çıkmaya başlıyor. Allahın izniyle bebişim doğsun süt vereyim sonrasında yine kullanıcam :49:

gecmıs olsun halanıza..
ben kışın deli gibi E! entertaiment kanalını izliyordum..
orda kım kardeshıan sedeflerıne anne sutu suruyordu..
bılmem ıse yarar bıse mıdır..

sedef kronik yani ömür boyu devam eden bir hastalıktır, geçtiğini söyleyen kişilerde de bi süre çıkmaz sonra nükseder. ben 3 yaşından beri sedef hastasıyım şu an yaşım 26, gitmediğim doktor hacı hoca falan kalmadı kortizonla yıllarca cildimi mahvettim artık çok bilinçli bir hastayım çok şükür, kortizon içermeyen ilaç kullansın ben hamile olduktan sonra sedefim inanılmaz arttı kortizonlu kremler de kullanamadım iyice araştırınca Corasatin diye bir ilacı buldum isviçreden nisan ayından beri türkiye ye satışı yapılan bir ilaç. kesinlikle tavsiye ederim sadece 1 hafta düzenli kullandım sonra bebeğime zarar veririm diye bıraktım ve 4 ay hiç bir şey çıkmadı yeni yeni çıkmaya başlıyor. Allahın izniyle bebişim doğsun süt vereyim sonrasında yine kullanıcam :49:

Coresatin kremi bende kullanıyorum.15 yıldır bu kadar fayda eden bir krem hiç olmamıştı.Üstelik kortizon içermiyor.
Birkaç gün dahi düzenli kullanıldığında lezyonlar hemen yok oluyor.

Belki söyleyeceğim şey biraz garip gelecek ama halanızın haberi olmadan ona yılan derisi yedirirseniz ömür boyu kurtulacaktır. Ben yiğenime bizzat denedim ve bir komşumuz vardı eşinin heryeri kabuk kabuk olmuştu kendiside eşine yedirdi ve kurtuldular. Yılan derisi aktarda satılırmı bilmiyorum çünkü ben muğlalı bir kadına getirttirmiştik. Geçmiş olsun...

Bende 7 yıldır seboroik dermatit hastasıyım doktorum suan sedefe dönebilir dedi çünkü beyazlaşmaya başladı derim ve yüzüme sıçradı benim katkı maddelerine yani hazır her şeye alerjim var çikolota,cips,neskafe vs bunun için ağır bir ilaç yazdı çünkü alerjim oldugu için bu yiyecekleri yiyince kaşınıyorum bir süre uzak durdum gerçekten etki etti ama artık derslerimdem dolayı sürekli dışardayım evde fırsatmı olmuyor çigköftenin içindeki acıya bile alerjim var belki senin halanında alerjisi vardır test yaptırsın ve uzak dursun alerjisi olan şeylere önce bunu deneyin gerçekten iyi bir yol katedecektir eğer sonuc alamazsa ibrahim saraçoğluna bağlanabilir atvden ben daha farklı rahatsızlıklarımı ibrahim saraçoğluınun önerileriyle yenmiştim çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir rahatsızlık fakat sedefin ışın tedavisi var ve sedef yeribeyaz olur bir üniversite hastanesiyle görüşün derim uzun oldu biraz ama :)

Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için öncelikle corastine kremini bende duydum kaç eczaneye sordum yok dediler ama sipariş verdik bakalım inşşalah işe yarar. Kesinlikle burda yazılan her kelimeyi dikkate alıyorum ve aynen ona da söylüyorum yazın kaplıcalara da gidecek Allah razı olsun ilgilendiğiniz için gerçekten çok zor bir hastalık:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Yillar yili bana da bisuru teshis koydular universite hastanelerine bile goturdu annemle babam. Bitek dizimin arkasinda ufak bi beyaz bolge vardi

Iste yok buyurmus yok lazer tedavisi olcakmisim ben biktim en son kremlerden hep de korkuttular alacali olcam sandim 17 yildir hicbisey olmadi en son bi doktor hucrelerin renk pigmentleri olmua hicbiseyin yok dedi

Boyle tedavi icin insani oyalayanlar da varmis

Back
X