merhaba arkadaşlar sizden yardım istiyorum benim yeğenim sedef hastası önceleri başında idi şimdi her yerine sıcradı bize yılan yastığı kökü diye bir şey tavsiye ettiler fakat burada aktarlarda bulamadık eğer bilen varsa bana yazsın yada ulaştırsın ücreti ne ise vereyim yeğenim çok üzülüyor yardımlarınızı bekliyorum başka birşeyler bilen varsa söylesin ben bursalıyım:uhm:
yıllardır sedefle uğrasıyorum artık ellerim ayaklarım ve dirseklerimin hertarafı sedeften görünmesz hale gelmişti denemediyim ilaç ve bitki kalmammıstı en son dr tavsiyesiyle bir ilaca başladım her gece sedeflerin üzerine sürüyorum pamuklu bezle sarıp bezin üzerinede poset sarıyorum ellerime eczaneden pamuklu eldiven aldım ellerime onu takıp uzerinede ameliyat eldiveni takıyorum ve 20 günde nerdeyse sedeflerim iylesti. merhemın adı dermovate merhem
Canım geçmiş olsun, benim 5 yıl evvel ayaklarımda başlamıştı sedef ve dermovate ile yayılmadan önlenmişti, bugünlerde saç diplerimde nüksetmeye başladı benimde tedavim sürüyor. Zaten sedefin tedavisinde kortizon en etkili farmakolojik müdaheledir... İlaç ismi vermenin doğru omadığını düşünüyorum, çünkü dr. kontrolünde ve doz ayarlaması dr. ye ait riskli bir tedavi yöntemidir.. olurda okuyanlar bu merhemi kendi başına doz aşarak kullanmaya kalkıverir diye yazmak istedim.
Tekrar geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?