Sedef hastası biriyle evlenmel

Meleknuurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
5
1
Arkadaşlar benim sedef hastalıgım var ömür boyu süren ara ara geçen ama hine çıkan sedef hastalıgı ileride evlenmeyi çok istiyorum ama korkuyorum biriyle tanışınca bu hastalıgımı söylemek zorundayım belki beni istemeyecek belki evlendikten sonra sorun çıkacak aramızda ya aslında imanlı birisini istiyorum öyle olunca zaten güzellik için evlenmeyizde o ilk gecede falan yani evlenecegim zaman belki geçmemiş olucak vücudumdaki yaralar ve o ilk gece yada daha sonra nasıl olucak çok korkuyoruum siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? Hergün bunu düşünüyorum

Arkadaşlar benim sedef hastalıgım var ömür boyu süren ara ara geçen ama hine çıkan sedef hastalıgı ileride evlenmeyi çok istiyorum ama korkuyorum biriyle tanışınca bu hastalıgımı söylemek zorundayım belki beni istemeyecek belki evlendikten sonra sorun çıkacak aramızda ya aslında imanlı birisini istiyorum öyle olunca zaten güzellik için evlenmeyizde o ilk gecede falan yani evlenecegim zaman belki geçmemiş olucak vücudumdaki yaralar ve o ilk gece yada daha sonra nasıl olucak çok korkuyoruum siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? Hergün bunu düşünüyorum
Konuyu ilgili bolume tasidim bilginizee :)

Gecmis olsun oncelikle tedavisi vs var mi pek bilgim yok ancak sizinle evlenicek kisi sizi rahatsizliginizdan dolayi kabul ermeyecekse zaten doğru kisi değildir.1 dakikamizin bile garantisi yok. Yarin onun da bir sakatlik rahatsizlik gecirmeyecegi ne malum?
Bunun bilincinde olan biri bunu dert etmeyecektir, ben sahsen etmezdim.. Kendinizi bu yuzden kapatmayin. Herkesin bir kusuru var hicbirimiz dort dortluk degiliz

Canım sorun yapma ..Allah karşına hayırlı birini çıkarsın seni seven oldugun gibi kabul eden biri olur inşallah. sorun etme günlük kremlerini özellikle nemlendirici olani aksatma kabuk vs tutmayinca görüntü bozukluğu yapmaz.zamanla gecer.yaz mevsimi deniz güneş kum iyi geliyor degerlendir bak geçer azalir.benim oğlumda var küçük çocuk eklem yerlerinde .üzülüyor du arkadaslari sordu gu için kisa kol veya şort giymiyordu .Destek lerim sayesinde asti simdi...sende aklindan çıkar. takma

Canım üzülme
Eşimde de başladı oda çok üzülüyor hep inceliyor sonra dahada çoğalıyor
Unutmalısın bu hastalığı o zaman kayboluyor
Deniz ve Güneş çok iyi geliyor

Anneannemde de vardi ama gecti cok sukur. Sizinki de gecer uzulmeyin bulasicida degil.

Bende de vardi hem de nasil. Dizlerim ellerim hep kan icinde kalirdi. En son yuzumde bike cikti. Gerci doktorlar karar veremedi kimi sedef kimi egzama dedi. Ama gecti cok sukur. Izi bile kalmadi. Benimki stres kokenliydi. Ama yine de alerjik bi yapim var bi yerlerden yokluyo. Mesela kulagimda egzama varmis. Bunu da ilk kendimde duydum. Allah sifa versin.

bende de son 4yildir var , kücük sivilce gibi , bacaklarimda cikiyor....deniz ve günes arkadasin yazdigi gibi ilac gibi geliyor ki ilaclarida var geciyor ama asla yok olmuyormus ömür boyu cikip durcakmis :KK43: ilk baslarda okadar dr gezdim ki bi tanesi deri kanseri olabilir demisti, 1000 tane seciti varmis 2 hafta da ekstra beklemistim tahlil sonuclarini, sonrasinda bunada sükür dedim yani beteri beteri var arkadasim, ben hic orali degilim olsamda ne yazar zaten sinir sisteminden geliyormus , mevsim degisikliginde vs...aa buarada sevgilim sürer kremlerimi...

Sedef hastaligi olan biriyle evlenseniz, boylelikle kompleksiniz de olmaz kendinizi rahat hissedersiniz.

Geçmiş olsun bizim bir tanıdık da öyleydi. Evlenmeden önce çıkıyormuş. Ama onun üzüntüdenmiş. Evlenmeden önce söylemiş. O çocuk da tedavi ettiririz demiş. Moral olarak düzelince geçmiş. Evlendi. Sizin de anlatmanız lazım. Olumsuz bişey de duyabilirsiniz ama moral sanırım düzelmesinde etkili.

Dediğin gibi söylemek zorundasın , çatlağı bile olmasın isteyen herifler de çıkıyo sonra sıkıntı çıkmasın sedef hastası olupta evli olan çok tanıdığım var yeter ki doğru kişiyi bul gerisini düşünme.

O kadar sorun etme canım eminim bu hastalığı veren mevlam bu hastalıkda senin yanında olacak iyi insanıda yazmıştır anlına kimse kusursuz değil kalp de bir kusur olmasın yeterki mutlaka bi dermanı vardır herşeyin..

Ben gayet sağlıklı evlendim, balayından bi döndük topallamaya başladım. Giderek kötüleşti, 3 aylık kocam banyo yaptırdı, tuvalete taşıdı. Diyeceğim o ki kimin ne olacağı belli değil. Kalbi iyi olan birini bulursan hiç sorun olmaz, kalbi kötü olana her şey sorun zaten.
Sakın sakın sakın dert etme bu hastalığı, gerekirse psikolojik yardım al

Canim benim esimdede var hele yazin iyice azar ama benim gozume kotu gozukmuyor kafasinda cok esimin saclari azcik uzasin daha beter oluyor kisa kestiriyor hep ama ben rahatsizlik hic duymadim ege denizi cok iyi geliyor ama tuzlu su baya iyilestiriyor kisin daha iyi yazinda krem kullaniyor seni seven bunlari asla sorun etmezki takma kafana stres hic iyi gelmiyor sedefe cunku

Canım benim bu şekilde şeyler ddusunme.. Kendine haksızlık etmiş olursun. Seninle evlenmek isteyen kişi bedenin için evlenmeyecek ki imanlı olsun yada olmasın seni gerçekten seven kişi kalbini ve ruhunu sever. Beden sonraki iş.. Seni gerçekten seven kişi tüm kusurlarınla sever, tüm kusurlarını sever. Orana burana hastalığına takılan kişi gerçekten sevmiyordur bunu asla unutma.

Ama kim istemezki karısının kusursuz olmasını ? En son 5 yıldır hep var hiç geçmedi evliliktede geçer elbet inşallah ama insan düşünmeden edemiyor işte Yorumlarınız için çok teşekkürler birazda olsa rahatlattınız içimi

Sedefin temeli stres diye biliyorum ben genelde aşırı hassas insanlarda olur. Daha ortada bir şey yokken kocanı düşünüp strese giriyorsun. Boşuna canını sıkma. Emin ol o kadar rahatsız edici bir görüntüsü olan hastalık değil o.
Ayrıca kimse mükemmel değil ki mükemmeli arasın neden şimdiden bunlara canını sıkıyorsun?
Bak benim üç yıllık ilişkim var tombulum, selülit ve çatlağım var. Geçen sene tatile gittik gördü. Ama kendine ve sevgine güvenince o kusurlar hiç görünüyor emin ol. Şu an nişanlıyız ve kusurlarımı biliyor ve ben de hiç umursamıyorum. Sadece fiziğin için seven erkek hastalıkta da yanında olmaz. Ömür boyu mutlulukta ve hastalıkta yan yana olacağız. Yrın bir gün kötü günler ve sedef ne ki amansız hastalıklara yakalanabilir. O zaman yanında olacak ve seni gerçekten sevecek adam dizindeki iki üç kabuğa bakıp senden soğumaz emin ol.

X