canim aslinda dogruyu söylemek gerekirse sadece spor ve aksam 7 den sonra yemek yemeyip bol suyla zayiflicaz dedik ama sanki bizdede i$ ciddiye bindi gibi.. baya baya diyet menüleri gibi beslenmeye basladik ama belli bir diyete sabit kalmiyoruz, en azindan ben öyle yapmiyorum, tek tip beslenmeler yada 2-3 hafta ayni diyeti uygulamalari gecmiste cok denedim, olmuyor, versekte geri aldik fazlasiyla.. kendi listeni kendin yapabilirsin.. tabak hazirlarken kendime kalorisi yüksekse yiyecegim seyin kücük miktar alip tabagin kalanini salatalik domates yogurt yada salata gibi seylerle dolduruyorum mesela,, kesinlikle kendi listeni kendin yapabilirsin.. sonucta artik internetten uzmanlari arastira arastira herkes neyi neyle yememesi gerektigini biliyor,, yani kimse eskiden oldugu kadar bilincsiz degil bu konularda..
eger cok fazla kilo varsa zaten sen bizlere oranla cok daha hizli kilo kaybedersin, dikkat edip birazda spor yaptin, umutsuzluga kapilmaaa, bir bakarsinki ben hala ayni kilodayim ama sen bize yaklasmissinn,, burda bircok insan basarmis, oku hikayelerini, bak resimlerinee, demekki imkansiz degil ve bende yaparim dedimi insani kimsee tutamazzzz!!!!!!!!!
Çok haklısın canım, insan kendini, vücudunu tanımayarak verebilir kilolarını. Hayat tarzı haline gelince dikkat etmek, kilo sorun olmaktan çıkıyordur. Siz de çok doğru yapıyorsunuz, kendini sıkmadan dikkat etmek en etkili diyet zaten. Ben de yavaştan başlıyorum spora, kilo verdikçe çoğaltacağım. Eşime söz verdiğim için motivasyonum yüksek zaten bu sefer :)
Aslında tartılsanız da sonuçları görseniz, daha çok motive olursunuz ve edersiniz bizleri de bence :) Ha bu arada mezurayla ölçmek sizin için tartıdan daha etkili bir ölçüm olacaktır bence.