ay ay ay yarın kaç çıkacağız acaba çok merak ediyorum :))))
Öncelikle hepinize merhabaa :)
Herkesin sağlıklı yaşamı hayırlı olsunn :)
Bende doğum günümü bahane ederek aileme kondisyon bisikleti aldırmak istiyorum o yüzden daldım konunuza :)
hosgeldin canim aramizaa, kondisyon bisikleti yada kosu bandi aldir hic durma bencee canimm.. özelliklede bacaklarinda ve poponda kilo sorunun ve sellit varsa direk faydasini görürsünn.. dogum gününde simdiden kutlu olsun
Çok teşekkür ederimmm :) Bi alet olmadan spor yapmak işkence gibi geliyo bana baktım böyle olmıcak en iyisi kondisyon bisikletine karar verdimm :) En çok yanlarım ve basenlerimden şikayetçiyim kaybolcaklar inşallahh :))
merhaba, ara sıra sayfanıza uğruyorum. bi selam vereyim dedim. ayrıca başarılar diliyorum. inşallah hepimiz başarırız. hedeflerimize ulaşırız.
selülitlerinden müzdarip biri olarak kondisyon bisikletini düzenli kullandığım zamanlarda azaldığını farketmiştim.
ben de tekrar başlayacağım. 1 haftada etkisini gösteriyor. biliyorum ama niye üşeniyorum onu bilmiyorum.
neyse, bugünden itibaren ben de yarım saat bisiklet sürcem.
kiraz sapına ben de başladım. ama limonsuz içtim. ya çok kaynatmadığımdan (oğluşumun uykusu gelmişti o nedenle kapattım altını) oğluşum uyuduktan sonra içtim ve güzeldi tadı.
çok mu kaynatmak gerekiyor, rengi ne renk olmalı?
ozaman kondisyon bisikleti dogru adres canim ama tavsiyem kilo vermek istiyorsan en düsük ayarda ve orta tempoda kullann
Yaa canm bde kas yapıyo kalınlaşıyor diye gözümü korkuttular ama sanırım dereceyle ilgili sen faydasını görmüşsün sanırım :))
bundan yillar önce bisiklet seanslarina katiliyordum spor salonunda ve cok agirdii, haftafa 5 gün gidiyordum ve ozamanda selülitlerim azalma gösterdi ama ac kalmama ragmen zayiflayamadim ve bacaklarim sistii cünkü agir derecelerde ve pozisyonlarda profesyönel calisiyorlardi..
ama suanda ben evde en düsük derecede ve orta tempoda yapiyorum kisa sredir, bacaklarim incelme gösterdi ve sellitlerim azaldi. ayni zamanda az da olsa kilo kaybettim ve cok az kilo vermeme ragmen insanlar direk neolmus sana, nasil zayifladin gibi tepkiler veriyorlar görnce, aslinda gece aya oranla sadece 3 kilo daha az kilom ama sIKIlastigim icin daha fazla kilo kaybetmis gibi duruyorum, birde sivi tüketimine cok agirlik verdim tabii..
unutma, düsük ayarda ve cok hizli degilde orta tempoda kullanacaksin
Bende acıyı çok seven biriym ama reflü var sanırım bende acı yediğimde boğazıma geliyo ve öyle yanıyor ki gözlerim yaşarıyo öksürüyorum. O yüzden 2 haftadır hiç kullanamadımGerçekten metabolizmayı çok hızlandırıyo
Öyle tabi canım o kadar tüketirdim ki babam hep bi gün öyle bi acı alcam ki sana atamıycaksın derdi :)) Vazgeçmek şart oldu malesef yapcak birşey yok :)
)
gecmis olsun canim, yaptigin herhangi bir diyet yada spor varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?