Yaş araları bende az olsun istedim ikisi bir büyüsün dedim ins olmaz cnm kıskanç lik
Evet o kadar oldu hatta daha büyük ve top gibi nedense bu gebeligim farklı :)
Darısı başına en kısa zamanda gebelik haberini alırım ins isteyen herkese nasip etsin rabbim yarın akşam kontrol var ins hersey yolundadır
Annemle babam bana bisiklet almıştı kardeşimle beraber onu da eve getirmisti. Bak kardeşin sana bunu getirmiş demişlerdi inanmistim aklında bulunsun güzel taktik
Annemle babam bana bisiklet almıştı kardeşimle beraber onu da eve getirmisti. Bak kardeşin sana bunu getirmiş demişlerdi inanmistim aklında bulunsun güzel taktik
Zaten aklimda öğle bişi var kardeşin sana hediye almış diye birşeyler almak istiyorum :) yaşından dolayı çok fazla sorun olacağını sanmıyorum abimle aram 3 yaş ve hiç kıskançlık olmamış ama diğer abimle 5 yaşla kıskançlık olmuş baya
Zaten aklimda öğle bişi var kardeşin sana hediye almış diye birşeyler almak istiyorum :) yaşından dolayı çok fazla sorun olacağını sanmıyorum abimle aram 3 yaş ve hiç kıskançlık olmamış ama diğer abimle 5 yaşla kıskançlık olmuş baya
Zaten öğle düşünüyorum canım onun temel ihtiyaçlarını gideririm ondan sonra kizimla bol bol oyunlar oynarim diyorum bu arada kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun rabbim gönlümüze göre nasip etsin herşeyi Samara en kısa zamanda bir bebiş inşallah:)
Zaten öğle düşünüyorum canım onun temel ihtiyaçlarını gideririm ondan sonra kizimla bol bol oyunlar oynarim diyorum bu arada kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun rabbim gönlümüze göre nasip etsin herşeyi Samara en kısa zamanda bir bebiş inşallah:)
kızlar banada sefaköy medipol hastahanesinde güzel bi doktor öderirmisiniz cumartesi deniz hanım gidicem bende bakalım nasıl tavırları ama ayşegül hanıma gittim memnun kaldım olmazsa ona devam edicem
Hamilelik sürecimde Medipol Sefaköy Hastanesi'nde Dr. Pelin Hanım'da başladım, güleryüzlü bir doktor ancak aşırı rahat gibi, her şeyi oluruna bırakıyor, folik asidi bile ben sorunca verdi açıkçası çok ilgili gelmedi bana, Sonra Dr. Deniz Hanım'a başladım tavırları çok hoşuma gitti. İlgili, güleryüzlü bir doktor her şeyi sen sormadan söylüyor. Şuana kadarki süreçte Deniz Hanım'dan memnunum. Ayrıca test sonuçlarımı gösterecektim Deniz Hanım yoktu, yerine Elif Hanım'a göster dedi, Elif Hanıma gittim ancak pek ilgilenmek istemedi, İrem hanım da aynı şekilde çok ilgilenmedi doktoruna gösterirsin dedi, Ben sonuçta daha hamileliğimin başındayım, doktorları araştırıyorum diğer doktorlar pek güleryüzlü gelmediler bana. Frekans meselesi tabi insan az da olsa ilgi bekliyor.