Evet canım sen buhün yarın hatta bu haftayı değerlendirMerhaba arkadaşlar adetim biteli bugün tam 8.günüm bugün başlayan şeffaf uzun akintim var lavaboya gittiğimde görüyorum bu yumurtlama belirtisimi sizce ovulasyon testimde yok
Hamilemisinyani canımBana da dr bugün ilişki olsun demişti o gün yapmadık bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim eşim korktu bizde üçüncü gün yaptık ve bana 3. De gittiğimde çatlatma iğnesi yapalım dedi 9.da salı günü gitmemiştim ama şuan 4 gün geçti kan da çıktı
Muhtemel yumurtlama oluyor canım değerlendir.İnşallah güzel haberler alırsın.Merhaba arkadaşlar adetim biteli bugün tam 8.günüm bugün başlayan şeffaf uzun akintim var lavaboya gittiğimde görüyorum bu yumurtlama belirtisimi sizce ovulasyon testimde yok
Tesekkur ederim canim amin inşaAllah isteyen herkez o güzel haberi alır umarımMuhtemel yumurtlama oluyor canım değerlendir.İnşallah güzel haberler alırsın.
Canım benim de 9 undan beri var o akıntı ovulasyon testi yaptım bugün 11. Gün pozitif çıktı normalde 16. Gün yumurtlama olur benim demek bazen erken yumurtlayabiliyoruz çalışmalara devammMerhaba arkadaşlar adetim biteli bugün tam 8.günüm bugün başlayan şeffaf uzun akintim var lavaboya gittiğimde görüyorum bu yumurtlama belirtisimi sizce ovulasyon testimde yok
Evet canim insan vücudu hiç belli olmuyo herzaman matematik gibi calismiyo aynen çalışmalara devamCanım benim de 9 undan beri var o akıntı ovulasyon testi yaptım bugün 11. Gün pozitif çıktı normalde 16. Gün yumurtlama olur benim demek bazen erken yumurtlayabiliyoruz çalışmalara devamm
Olsun canım yaz tabikiSelam kizlar kusura bakma senin konu basligina yazdm çünkü baslik acmayi bilmiormbende bugün bi akinti oldu ne oldgnu almdm acaba yumurtalama mi beyaz bi akinti adetime cok var yani
Yanı olabilir canım daha güvenilir oluyo böyle tam emin olamıyoruzTskr edrmevet ben görüntü aldim ne olduğunu anlmk icin ama hic bir yerde yok galiba
Bendemi ovlsyn testi mi alsam bi dahaki ay
Evet bir iki gün içinde yumurtlama olacaktır benim hep o akıntıdan 2 gün sonra yumurtlama olur. Ovulasyon testiyle anlıyorumMerhaba arkadaşlar adetim biteli bugün tam 8.günüm bugün başlayan şeffaf uzun akintim var lavaboya gittiğimde görüyorum bu yumurtlama belirtisimi sizce ovulasyon testimde yok
Malesef canım akıntını ertesi günü ovulasyon testi yaptım ama çizgi yok denecek kadar az çıktı demekki yumurtlama yokmuşEvet bir iki gün içinde yumurtlama olacaktır benim hep o akıntıdan 2 gün sonra yumurtlama olur. Ovulasyon testiyle anlıyorum
Merhaba arkadaşlar adetim biteli bugün tam 8.günüm bugün başlayan şeffaf uzun akintim var lavaboya gittiğimde görüyorum bu yumurtlama belirtisimi sizce ovulasyon testimde yok
Dün ovulasyon testi yaptım ama çizgi nerdeyse yoktu canım hergun yapip takip edicem bakalımBenim o akıntı yumurtlama öncesinde gelir
Sonra hafif hafif kasiklarim ağrır özellikle sağ kasik
Sonra 4 5 Gün geçer (bazen daha uzun bazen daha kisa) ve akıntı olur işte o gün yumurtladigim gündür
Evet bir iki gün içinde yumurtlama olacaktır benim hep o akıntıdan 2 gün sonra yumurtlama olur. OvulastonMerhaba arkadaşlar adetim biteli bugün tam 8.günüm bugün başlayan şeffaf uzun akintim var lavaboya gittiğimde görüyorum bu yumurtlama belirtisimi sizce ovulasyon testimde yok
2 3 gün daha yapın testi mutlaka çıkacaktırMalesef canım akıntını ertesi günü ovulasyon testi yaptım ama çizgi yok denecek kadar az çıktı demekki yumurtlama yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?