Arkası yarın gibi takip ettim Konu gittikçe dağıldı
Yönetim inşallah konuyu okuyordur
ü iptal olan üyeler de tekrar gelirlerde bu konu da kk 'nın tozlu sayfalarında kalır ya değilse konu sayfalarca uzayacak herkes kendini haklı buluyor
Eki Görüntüle 1976359 Eki Görüntüle 1976360 Eki Görüntüle 1976361
başta acabalarım vardı ama bu mesajlardan sonra sonuna kadar yönetime hak veriyorum.
bozacının şahidi şıracılar adalet istiyormuş. peh!!!!
pabucumun adaleti...
Sissst gulme bana anlat ne olmus niye beni cizmis.Haberlerde cikiyorya bazi evlere isaret koyuyorlar korkmalimiyim sence beni isaretlemis.Ay hiç gülesim yoktu ya kız napcan bizi de sen mi attırcan siteden
Protesto konusunun onunla alakasi yok peace inde cok uyeligi var onunda ifsasi istendi.
Peace e karsi kin nefret beslenseydi bez bebege destek olurduk ki mesela benim ters mesajlarim var konusunda.
Arkadaşım Hz.Rabia ya nerden geldiniz? Burası bir forum ortamı ve sahibi var. Nasıl ki sizin evinizde düzeni bozmaya çalışan kişilere karşı bir tepkiniz olur aynı şekilde bu evin içinde düzeni bozanlara karşı yöneticilerin tepki vermesi normal.Yönetimin sırf yönetici oldukları ve düzen sağlama işlevini üstlendikleri için adil olmaları gerektiğini sadece Hz. Rabia mı savunabiliyor? 10 üyelikle ilgili gerekli açıklamayı ben de yönetim de yaptı, 5 seneye yayılmış iki üç ay kullanılmış üyeliklerdi ve ifşa edildi, 10 üyelikle dolaşmıyorum yani ama dolaşıyorsam da siz de bu konuyu dile getirilmelisiniz, ben bundan rahatsızlık duymam, dile getirenlerden de duymadım.
Sissst gulme bana anlat ne olmus niye beni cizmis.Haberlerde cikiyorya bazi evlere isaret koyuyorlar korkmalimiyim sence beni isaretlemis.
Kirmizi cizikli siraciyim ben ama oda eski siraciymis onu napicaz :)Kork bence biz şıracıyız ama sen seçilmiş şıracısın anladığım kadarıyla
Ben üyelikleri iptal edilen üyelere üzüldüğümü ilk sayfalarda belirtmiştimİşte sorun burda neden millet kendini haklı çıkarmaya çalışıyor? Burada biz gidenleri sorgularken neden birileri hakli çıkma çabasında? Konu giden üyeler hakkında bilgi istemek iken birisi gelip gidenler tu kaka pis forumu karıştıran üyeler diyor. Öncesinde hep konu giden üyeler hakkinda bilgi amaçlı iken kadın bireysel kinini kusuyor. Bir de öyle açıklamış ki sanki kendi fikrini beyan etmiyor ilahi ve dogmatik bilgi veriyor ve tüm evren bu kadınların kötü olduğunu düşünüyor sanırsın. Sen kötü dedin diye o kadınlar kötü ve gitmeyi hak mi etti yani? Yönetime hak veriyolla bir de valla yönetimde şimdi daha huzurla uyur çünkü 1 haftadır destek kuvvet bekliyorlardı.
Ya kusura bakmayın da kimse sizin kimle ne yaşadığınızı, kimin size hangi konuda laf soktuğunu, kim hangi üyeyle kavga edip kimin size destek olup kimin olmadığını umursamıyor. Bireysel sorununuzu kendi icinizde cozun hakkınızı başka yerde arayın ya yeri burası değil.
Bir de kimse bence yönetim bunu düşündü yok bunu düşündü zaten bunlarda kasındıydı, ben yönetim olsam bunları çoktan postalardım bilmem ne falan demesin. Sizin yorumunuzu değil yönetimin yorumunu merak ediyoruz. Kendi cikarimlarinizi kendi içsel dünyanızda bırakın, umursamıyoruz pek.
Burasi bu üyeleri sevenler için var siz egolarınızı şişirin diye değil. Çok birikim varsa icinizde başka konu acın. Kaç gündür pusuda yatıp nan birisi laf soksada konuya dokulsek demissiniz belli de keşke akbaba gibin değil üyeler burdayken konuşsaydınız bu içinizdekiler.
Ben üyelikleri iptal edilen üyelere üzüldüğümü ilk sayfalarda belirtmiştim
Bu mesajda neden bu kadar yuklendiniz anlamadım bu sitedeki hiçbir üyeyle kişisel bi bağlantım yok üyelikleri iptal edilen üyeleri bdv de yorumlarını tebessümle okurdum espiri yorumlar yapıyordu özellikle bibibela ve office adlı üyelerin
Diğer üyeler içinde geçerli hiçbirisi siteden atılmayı haketmediler
yercekimli karanfilin cezasının tekrar ban olarak çevrildiği yazıldı temennim inşallah digerleri içinde geçerli olur
Konu başka yerlere çekilmiş diye yazdım bunda art niyet aramak anlamsız
Neyse iyi geceler herkese
Ok.ZeyMurEl senin uzerinden baskalarina yazmis nedem hakli cikma cabasi var diye sen yazmissinya herkes kendine gore hakli diye
Hayırdır rakı balık mı yapmaya geldiniz?
Kapanması talep edilmişti aslında.bu konu kapansa mı artık herkes ve her şey iç içe geçmiş. giden arkadaşların cevap yazma durumu olmadığı için arkalarından konuşmak hoş olmuyor. zaman zaman çoğumuz banlanacak bir şeyler yapıyoruz ama daha önce sorun yaşayıp ya da tarzından üslubundan bilenip olmadı siyasetteki yorumlarını beğenmeyip onlar gittiklerinde koştur koştur fırsatçılık yapmak hadi bir tane de ben vurayım demek yakışmıyor. alınan alınabilir.
Kapanması talep edilmişti aslında.
Neymiş tamamı düzeltin ozaman.sizler konuya hücum edip ağlama duvarına çevirmeden önce gayet güzel ilerliyordu.gidenlerden birisiyle bile bir sorun yaşayan ama onlar buradayken susup gitmelerini firsat görüp coşan insanlar asıl buradan gönderilmeli bence.cunki bu insanlara güvenilmez çünki bu insanlar korkak arkadan konuşan cesareti olmayan fırsatçı tiplerdir.eksik okumuşsunuz maalesef.
Neymiş tamamı düzeltin ozaman.sizler konuya hücum edip ağlama duvarına çevirmeden önce gayet güzel ilerliyordu.gidenlerden birisiyle bile bir sorun yaşayan ama onlar buradayken susup gitmelerini firsat görüp coşan insanlar asıl buradan gönderilmeli bence.cunki bu insanlara güvenilmez çünki bu insanlar korkak arkadan konuşan cesareti olmayan fırsatçı tiplerdir.
Kazen bey diyor ki bu 10 üye başka üyeleri yorumları ile rahatsız ettiği için gönderildi bende diyorum ki bu topige gelip de dobralik objektiflik dersi veren sen de dahil bir kaç kişi bu 10 üyeden 10 kat daha ağır yorumlar yapıyorsunuz sizler yüzünden kaç üye konu kapattirdi sizler yüzünden kaç üye topiklerde tepki gösterdi lütfen hatırlayın.adaletse bende istiyorum o adilligi ozaman.
Bu insanları tanımam etmem ama sizlerin fırsatçı gövde gösterileri yüzünden savunmaya geçiyorum.
İnş polemik e girmez senin de yandaşların var kv görür diye kapattığım üyelikte görümcem ile sorun yaşadım öyle ağır şeyler yazdın ki fake misine döndü olay ardından bebeğimi kaybettim senle alakası Yok ama çokkkkk üzüldümGidenlerden ziyade burda kalan don kişotlara benim yorumlarim,ha gidenlerden bi bibiye göndermelerim oldu burdayken de söylemiştim zaten o sebeple içim rahat
Süresiz ban sebebi sert yorumsa beni de gönderebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?