Bebek Beslenmesi şeftali kabızlık mı yapar?m

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulsumyc

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
100
29
40
merhaba, ben oğluma şeftali yoğurt, şeftali püresi veriyorum. bir haftadır kaynanamlardayız. eltilerim şeftalinin bebeklerde kabızlığa neden olacağını söylüyor. ek gıdaya gecmeye çalışan bir anne olarak soruyorum. bebeginizde şeftaliye bağlı kabızlık yaşadınız mı?

Şeftali genel olarak herkese aşırı tüketildiğinde kabızlık yapar.ishal olduğunda şeftali önerilir.bebeğinizin kabızlık sorunu varsa çok vermeyin.kayısı da bağırsakları iyi çalıştırır.kabızsa kayısı verin

günaydın, aslında şeftali bir öğün arası veriyorum diğer öğünde kayısı. bir sorun görmedim fakat oğlum bazen kaka yapmıyor. iki günde bir yaptığı oluyor. kaka kıvamıda macun gibi. eskiden günde iki defa yapaldı. tabi o zaman sadece anne sütü veriyordum.bu nedenle kabızlık durumu aklıma geldi. cevap için teşekkür ederim. saygılar

X