- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
- Konu Sahibi kuzularinannesi
-
Ellerine sağlık, meyveli crumble yaparım ama ilk defa kek üzerinde gördüm,çok değişik olmuş. Yarışmada başarılar dilerim
Elinize sağlık
Başarılar
ellerinize saglık, başarılar dilerim
Ellerine sağlık, çok leziz görünüyor
Devamini bekliyoruz.
Ellerıne saglık bunun bır degısık versıyonunu gormustum cok guzel gorunuyordenenecekler arasında basarılar dılıyorum
Ellerinize saglik basarilar :)
ellerinize sağlık ve başarılar dilerim :)
Ellerinize sağlık, başarılar dilerim.
vaovv super elıne saglık canımmm basarılarMerhabalar,
İlk defa denediğim bir kekle ben de katılmak istedim yarışmaya
Kek hamuru için malzemeler ( 28 cm çapında tepsi için)
Eki Görüntüle 1623975
üzeri için : 3 şeftali
- 2 yumurta
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 100 gr. tereyağı (oda sıcaklığında yumuşamış)
- 1 çay bardağı yoğurt (ev yoğurdu)
- 1 limon kabuğu rendesi
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilin
- 2 su bardağı un
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1/2 su bardağı su ( katı olunca ilave ettim)
Kırıntısı için
Öncelikle kırıntımızın malzemelerini karıştırıp buzdolabına kaldırıyoruz
- 60 gram soğuk tereyağı
- 2,5 yemek kaşığı toz şeker
- 4 yemek kaşığı un
- Bir çay kaşığı tarçın
Eki Görüntüle 1623973
Daha sonra kekimizin yumurta ve pudra şekerini köpük köpük oluncaya kadar çırpıp, oda sıcaklığında tereyağı, yoğurt, limon kabuğu rendesi, kabartma tozu ve vanilini ilave edip çırpıyoruz
Eki Görüntüle 1623976
Kakao ve ununu ilave edip tekrar çırpıyoruz (bu aşamada bana çok koyu kıvamlı geldiği için keke yarım su brd. su ilave ettim)
Yağladığımız tepsimize döküp üzerin dilimlediğimiz şeftalilerimiz ve hazırladığımız kırıntıyla süslüyoruz.
Eki Görüntüle 1623981
Eki Görüntüle 1623977
Eki Görüntüle 1623978
Eki Görüntüle 1623979
Önceden ısıtılmış 180C fırında yaklaşık 40-45 dk kontrol ederek pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 1623988
Afiyet olsun...
BÜYÜK BİR BAŞARI HİKAYESİ OVA UN…
Kuruluşundan bugüne kadar Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan OVA UN FAB. A.Ş. bu başarılı macerasına 1952 yıllarında Konyalı ve Adanalı iş adamlarının girişimi ile başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana da ülkemizin tahıl ambarı olan Konya da yetişen en nadide, en kaliteli buğdaylarını işleyip istikrarlı olarak tüketicilerine yüksek kalitede buğday unu sağlamaktadır.
Kendi sektöründe Türkiye ki lider konumunu sürdüren OVA UN FAB. A.Ş. bu yola 1952 yılında kurulan (günlük) 90 tonluk fabrikadan, 2012 yılında (günlük) 850 tona çıkarak büyümeye hızla devam etmektedir. Bayilik, dağıtım ve pazarlama teşkilatının çok sağlam temeller üzerine kurulmuş olması, Ova Un markasının başarısında büyük rol oynamaktadır. Bayileri ile büyümeyi hedefleyen Ova Un Fabrikasının gelecek yıllardaki (2015) hedefi günlük 1200 tonluk buğday kırma kapasitesine sahip olmak ve pazarlamaktır.
Endüstriyel ürünler piyasasındaki pazar hâkimiyetini artık paket ürünlerde de sağlamak isteyen Ova Un Fabrikası, ürün çeşitliliği ile de ön plana çıkmaktadır. Türkiye’nin seçkin restoranları, otelleri, catering firmaları (HORECA) ve unlu mamuller imal eden işletmelerde şeflerin birinci tercih sebebi olması, firmamızın en büyük gurur kaynağıdır. Yaptığımız piyasa araştırmalarına göre kişi başı (günlük ortalama 100 gr unlu mamuller tüketildiğini varsayarsak) her gün lüks segmende düzenli olarak ortalama 5 milyon kişi ürünümüzün tadına bakarak kalitesini onaylamaktadır.
ayy naptın sennnn canım çekti ya işyerindeyim şimdi bayılıcaaam :) ellerine sağlıkk :)
vaovv super elıne saglık canımmm basarılar
eline sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim
Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor
sen insanı yoldan cıkartırsınnnn :)
Çok orjinal :) Elinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?