merhaba arkadaslar benim erkek arkadasimin kilo vermesini istiyorum ve bunu dile fazla getirdigim icin bazen kiriliyor.
simdi boyu 192 kilosu 108 internette arastirdim 18 kilo fazlasi var . kendisi boksör oldugu icinde bu normal diyor bana. ama ben onun hic degilse 10 kilo vermesini istiyorum. ve galiba fazla uzerine gidiyorum. onu kirmadan nasil kilo vermesini saglaya bilirim.
siz olsaniz ne yapardiniz fazlami uzerini dusuyorum sizce
kiz arakadaslarim bana kilosu normal diyorlar fazla uzerine gitme diyorlar.
sizin fikirlerinize ihtiyacim var :uhm:
simdi bende oyle yapdim aradim onu soledimki kilon normal ama biraz 10 kilo zayiflarasan cok mukemmel olacak oda guldu ve solediki tamam ozaman senin yardiminla biraz zayiflarim askim ya onu cok seviyorum..:asigim:Sevgilim geçen sene stresten epey kilo vermişti. Ve kötü görüntü oluşturuyordu boyu 194 filanken kilosu 75 e düşmüştü....
Birkaç kere alsan iyi olur yakışır vs demiştim ama güzellikle o da biliyorum filan demişti.
Güzelce söyledim şimdiki halinin çok zayıf olduğunu.
Bana hak verdi daha sonrasında stresi dönemi geçince kilo almaya başladı şu an 92 kilo.
:icecream:
Bence senin sevgilinin kilosu gayet iyi çoğu kilosu da kasa dönüştü.
Daha ne?
Cılız olmasındansa bu hali eminim daha iyidir.
benim sevgilimde şişmaan.. hatta ayııcım diyorum benn onaa.. ama asla kilolarından rahatsız olmadımmm hıı kızdığımda bağrınıyorum biraazz ayıı şişkoo filan diyee ama sevmediğimden değill sinir olsun diyeee.. böle elinin göbişine koymak yada göbişini yastık yapmakk dünyanın en mutlu seyii... şişko sevgilim benim seviyorumm koca dötünü ve göbüşüüü:)) bence sende sevmeye baakk:))
INSALLAH benimkide verir. darisi basimabenimki gecen seneki fotograflarına bakınca 'ya sen nasıl ayrılmadın benden' dedi bı ara ayu gibi olmuştu gercekten ama hiç umrumda degildi..
askın gözü cidden kor ya kendi bile dedi :))) verdi ama fazlalıklarını :))
bosver allaaskına saglıgına dokunmadıkca sorun etme kılolu erkek ıyıdır
cınsellıgını etkıledıgını dusunuyorsan o yuzden oldugunu soyle ona ayrıc a evde yaptıgın yemeklere yagı azalt caktırmadan tuzu da azalt
tuz yerıne karabıber koy bolca farkı anlamıycaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?