Seher Seni Cok Sevdim

Bu yazı sabah beni de ağlattı. Kaldı mı böyle aşk, aşık.

:14::14::14:off çok kötüüü oldum
RABBİM bende böyle çok sevilmek istiyorum ,karşılıksız,sorgusuz,süalsiz,anlayışla,aşkla,sebepsiz,doyumsuz,yıllar geçtikce içimizde ateşi körüklenen,yaşlanınca bile el ele olmak,her daim aşkla bakmak,nefesinde kaybolmak,bir bakışıyla içimi ısıtan,bakmaya doyamadığımız,birbirimizin gözlerinde teninde kaybolduğumuz
çok sevmek çok sevilmek istiyorum:14::14::14:

Çok güzelmiş gerçekten, sanırım eskilerde kaldı böyle aşklar.. :)
Şimdi her şey çıkar ilişkisi.

Bu yazı sabah beni de ağlattı. Kaldı mı böyle aşk, aşık.

Cidden beni de aglatti dun aksam... :( Nasil guzel anlatmis degil mi...

ben de ağladım okurken şimdi:43:

Bir de asikken insan daha kotu oluyor..

:14::14::14:off çok kötüüü oldum
RABBİM bende böyle çok sevilmek istiyorum ,karşılıksız,sorgusuz,süalsiz,anlayışla,aşkla,sebepsiz,doyumsuz,yıllar geçtikce içimizde ateşi körüklenen,yaşlanınca bile el ele olmak,her daim aşkla bakmak,nefesinde kaybolmak,bir bakışıyla içimi ısıtan,bakmaya doyamadığımız,birbirimizin gözlerinde teninde kaybolduğumuz
çok sevmek çok sevilmek istiyorum:14::14::14:

Insallah pinklipstick umarim hayalindeki insani dogru insani bulursun. Ama biliyor musun bulunca da
ya kaybedersem korkusu ile geciyor omrun. Oyle kiymetli oluyor ki... :( :( :43::43::43:

Çok güzelmiş gerçekten, sanırım eskilerde kaldı böyle aşklar.. :)
Şimdi her şey çıkar ilişkisi.

Haklisin. Ama bence eskilerde kalmadi da herkesin aska bakis acisi degistigi icin bir nevi icimiz kirlendi.
Eminim ki o safligi gosterebildiginizde icinde guzellik kalmis bir adam da degisecektir..

boğazım düğümlendi:43:

:43:

Bogazım dügümlendi :5:çok hüzünlü bir o kadarda mutluluk verici aşk hikayesi teşekkürler paylaşım için :16:

Arkadaslar bugün Ayse Arman`in bir röportajina denk geldim. Gözlerimden yaslar süzüldü.
Okumamis olanlar icin, daha fazla kisi okusun diye hatta buraya ekliyorum.

Ben seni ok sevdim - Aye ARMAN - Hrriyet

çok hüzünlendim okurken.. sanırım hayatım boyunca kimse tarafından böylesine derin bir aşkla sevilmeyeceğim.. ben de bir röportaj paylaşmak istiyorum, içimi burkan aşk hikayelerinden biridir..

Zamanla azalr alrsn dediler hayr azalmyor - Aye ARMAN - Hrriyet

çok hüzünlendim okurken.. sanırım hayatım boyunca kimse tarafından böylesine derin bir aşkla sevilmeyeceğim.. ben de bir röportaj paylaşmak istiyorum, içimi burkan aşk hikayelerinden biridir..

Zamanla azalr alrsn dediler hayr azalmyor - Aye ARMAN - Hrriyet

Cok kötü oldum ya... :( Bu da bir baska hikaye.. Daha ansiz oldugundan belki daha hüzünlü...Digerinde zamanla bir kaybedis var ama mutlu anilarla kalmis gibi....Cünkü ölüme alistiriyor insan kendini ama ya aniden gidis...?

Paylastiginiz icin tesekkürler!

Cok kötü oldum ya... :( Bu da bir baska hikaye.. Daha ansiz oldugundan belki daha hüzünlü...Digerinde zamanla bir kaybedis var ama mutlu anilarla kalmis gibi....Cünkü ölüme alistiriyor insan kendini ama ya aniden gidis...?

Paylastiginiz icin tesekkürler!

belki de bu kadar çok sevmek ve sevilmek iyi değildir. kayıp duygusu tarifsiz oluyor çünkü:59:

belki de bu kadar çok sevmek ve sevilmek iyi değildir. kayıp duygusu tarifsiz oluyor çünkü:59:

Ben de onu düsündüm aslinda. Baksaniza kadin her yere birlikte giderdik demis, her seyi birlikte yapardik, markete gitsem eve geri birlikte yürüyelim diye yanima gelirdi...Ama sevince de insan kendini tutamiyor ki...

Ben de onu düsündüm aslinda. Baksaniza kadin her yere birlikte giderdik demis, her seyi birlikte yapardik, markete gitsem eve geri birlikte yürüyelim diye yanima gelirdi...Ama sevince de insan kendini tutamiyor ki...

hani ilk zamanlar her çift bu kadar ilgili oluyor ama adam 36 yıldır aynı kadına aynı aşkla bağlıymış. bu inanılmaz bir şey. bir de kerem yılmazer göksel kortaydan 6 yaş küçük, düşün. yine başka bir yerde okumuştum, ilk zamanlar göksel kortay istememiş kerem yılmazeri, hem kendinden küçük hem de çok yakışıklı, onu rahat bırakmazlar diye düşünmüş. gelip geçici bir heves sanmış adamınkini. ama kerem yılmazer yılmamış kaç sene kadının peşinden koşmuş ve evlenmeye zorla ikna etmiş. ne muazzam bir aşk.. keşke sonu bu kadar iç acıtıcı olmasaydı..

hani ilk zamanlar her çift bu kadar ilgili oluyor ama adam 36 yıldır aynı kadına aynı aşkla bağlıymış. bu inanılmaz bir şey. bir de kerem yılmazer göksel kortaydan 6 yaş küçük, düşün. yine başka bir yerde okumuştum, ilk zamanlar göksel kortay istememiş kerem yılmazeri, hem kendinden küçük hem de çok yakışıklı, onu rahat bırakmazlar diye düşünmüş. gelip geçici bir heves sanmış adamınkini. ama kerem yılmazer yılmamış kaç sene kadının peşinden koşmuş ve evlenmeye zorla ikna etmiş. ne muazzam bir aşk.. keşke sonu bu kadar iç acıtıcı olmasaydı..

Kücük oldugunu da bilmiyordum...Cok ender böylesi asklar, yillar yilli sürecek cinsten olanlar hani...Öyle nadir olunca, kaybetmesi ne zordur düsünmek bile istemiyorum...Demek adamcagiz onca yil pesinden kosmus Göksel Hanim`in da sonunda basarmis. Keske sonu farkli olsaymis..

Back
X