Şehir değişikliği..

Son kısıma kadar sizi haksız buluyordum ama kayınvalide bu işe neden karışıyor? O oğlundan ayrılmak istemiyorsa sizin de ailenizden ayrılmak istememeniz normal.
Ama evlilik orta yolu bulmak demektir. İşi sabit olan nişanlınız.
Ayrıca ben zamanında çok büyük konuştum Ankara hakkında 😃 Sevmeye başladım gibi. Çok fazla imkan, etkinlik var, ulaşım çok rahat.

Ankara dert degil bence, yani gidilir Istanbula da gayet yakin karayoluyla. Ama bu kadinin davranis bicimi gayet rahatsiz edici.
Hiç sormayın işin açık kısmı annesine nedense ısınamadım sevemedim ailemde aynı şekilde sevmediler. Her ağzının önüne geleni dile getiriyor babasıda tam aksi ağır efendi hatta yüzük olayını annesi bu kadar söyledi diye babası dönüp babama Mehmet beyi kırmak olmaz o nasıl uygun görürse öyle olur diyecek kadar anlayışlı

Son kısıma kadar sizi haksız buluyordum ama kayınvalide bu işe neden karışıyor? O oğlundan ayrılmak istemiyorsa sizin de ailenizden ayrılmak istememeniz normal.
Ayrıca ben zamanında çok büyük konuştum Ankara hakkında 😃 Sevmeye başladım gibi. Çok fazla imkan, etkinlik var, ulaşım çok rahat.

Ankara iyidir yahu
Cıvıl cıvıl Bahçeli var, daha ciks Armada var, Tunalıda muhabbet var😊😊

Kv inanın oğlundan daha çok karışıyor şu duruma çok afedersiniz oğluyla mı evlenicem kendisiyle mi diyorum içimden.. Soğuğuna da alışabildiyseniz tebrik ediyorum şuan bende o büyük konuşma aşamasındayım :-)

Merhaba sevgili KK üyeleri. Benim içinden çıkamadığım konum, ben İstanbul'da yaşıyorum özel sektörde hastanede çalışıyorum, erkek arkadaşımda Ankara'da ikamet ediyor kendisi memur ve yakın zamanda tayin isteme gibi bir şansı yok maalesef. Bu sene içinde evlilik planı yapıyoruz kendisini çok seviyorum fakat hayatımda ailemden uzak bir yerde birgün bile kalmış değilim evet evlilik artık kendi yuvamı kurmak geleceğe bakmak fakat Ankara'da yaşamak fikri beni geriyor daha önce görmedim fakat orada yaşamak istemiyorum erkek arkadaşımda şuan için başka seçeneğim yok ve burada kalmaya mecburum diyor. Sorum şu ki ben kendisinden zaman istedim o sırada bende kpss'ye çalışır atanmak için mücadele veririm hem o zamana kadar kendiside farklı bir ile tayin isteyebilir fakat ne kendisi nede ailesi buna olumlu bakmıyor üstüne annesi bugün mesaj attı ailenle konuş kararını bekliyorum kızım diye öyle bi çıkmazın içindeyimki aileminde gönlü razı değil beni Ankara'ya göndermeye babam eğer çok gönlün varsa birşey diyemem yolun açık olsun ama benim fikrimi sorarsan istemem diyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim fikir ve önerileriniz için teşekkür ederim şimdiden.
Böyle pazarlıkla evlilik mi olur?

Ankara da Büyük Şehir .Ailen neden bu kadar müdahil..
Gitseniz bile Eşin ailesine de uzak bir ilçesinde oturabilirsiniz.

Siz sanki kendi yuvanızı kurmaya hazır değil gibisiniz..

Seviyorsanız degil ankara fizana giderdiniz. Babanız da bence biraz abartıyor hatta sizde abartıyorsunuz ankarada bir müddet durup istanbula gelebilirsiniz. Sevginizi tartın ölçün.

Böyle pazarlıkla evlilik mi olur?

Ankara da Büyük Şehir .Ailen neden bu kadar müdahil..
Gitseniz bile Eşin ailesine de uzak bir ilçesinde oturabilirsiniz.

Siz sanki kendi yuvanızı kurmaya hazır değil gibisiniz..
Ailemde kendince haklı hiç benden ayrı kalmadılar fakat birgün ne ailesine nede erkek arkadaşıma Ankara olmaz demediler. Annesi tam tersi sürekli kaç kez oldu aradı en son bugün iki gün süre verdiğini belirten mesaj yazdı bu beni geriyor. Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Kadin size Nasil msj atabiliyor ya cesarete bak
Kiricam diye korkacagina attigi msja bak bana sinir geldi
Karistirmayin iyi dusunun
Kadina laf dusmez
Erkek arkadaşımada benim için ben aramazsam aramıyor ben mesaj atmazsam atmıyor demiş.. Geçen ay çok net hatırlıyorum aradı aslında odada müdürüm vardı fakat ayıp olmasın diye çıktım odadan konuştum ve sgk'ya yetiştirilmesi gereken dosyalar işlemler olduğu halde abartmıyorum yarım saate yakın ne zaman ailenle konuşucaksın muhabbeti geçti defalarca odadan çıktım fakat müdürüm içerde şuan çok müsait değilim dememe rağmen hemde.. Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Ankara iyidir yahu
Cıvıl cıvıl Bahçeli var, daha ciks Armada var, Tunalıda muhabbet var😊😊
Yeni öğreniyorum bende ortamları ama şimdiden beğendim😃 Güya büyük şehirden geldim bir de
Kv inanın oğlundan daha çok karışıyor şu duruma çok afedersiniz oğluyla mı evlenicem kendisiyle mi diyorum içimden.. Soğuğuna da alışabildiyseniz tebrik ediyorum şuan bende o büyük konuşma aşamasındayım :-)
Hayatta ne büyük konuştuysam başıma geldi 😬 Konuşmayın

Kusura bakmayın ama bencillik yapıyorsunuz. Kadrolu devlet memuru neden başka şehire tayin istesin ki? Üstelik yaşadığı şehirde ailesi var, başkent, sosyal açıdan çok fazla olanağın olduğu büyük şehiri neden bıraksın? Kendinizin yapmak istemediği bir şeyi başkasının yapmasını bekliyorsunuz. Sizin çalışıp atanmak için mücadele vereceğiniz sınav 9 ay sonra, atamalar sınav sonucu açıklandığı gibi olmuyor. Daha sınavı kazanacağınız bile kesin değil üstelik.
Ailenizden bir gün ayrı kalmamış olmanız zaten başlı başına sorun ve o yüzden bu meseleyi bu kadar dert ediyorsunuz. Hep söylüyorum insan ailesine bağlı olmalı bağımlı değil. Sizinki bağımlılık. Evlenmeseniz dahi kendi başınıza bir bir hayat kurabilecek durumda olmalısınız. Sadece siz değil herkes için söylüyorum.
Bence hayırlı olan karşı taraf adına evlenme fikrinden caymanız olur. Birlikte bir hayat kurmayı göze alamadığınıza göre hayatınızdaki insanı evlenecek kadar sevdiğinizi düşünmüyorum. Kendi şehrinizden, ailenizin yakınında bulduğunuz bir insan sizi daha mutlu eder

Back
X