Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet Antalya sıcak biryer evler klimalı işyerleri klimalı arabalar klimalı bir şekilde idare edilir. Ev kiraları yüksek kepezin heryerinde oturulmaz üniversite yani kültür tarafı dokuma tarafını tercih edebilirsin illa Kepez diyorsan. Paranın çoğu kiraya gidicek. İş yerin nerede olacak?
Bizim yazlığımız var kepez tarafında yada yazlık demeyelimde lükse kaçar apartman dairesi . Arabayla 45 dakikada şaradayız özel plajlar var orada takılırız genelde ama konyaaltınada akşamları aşığım . İmlanım olsa emekli gibi 6/7 ay antalyada yaşasam beni dinlendiriyor denizi doğası güzelliği ah ah gidesim geldi
Evet Antalya sıcak biryer evler klimalı işyerleri klimalı arabalar klimalı bir şekilde idare edilir. Ev kiraları yüksek kepezin heryerinde oturulmaz üniversite yani kültür tarafı dokuma tarafını tercih edebilirsin illa Kepez diyorsan. Paranın çoğu kiraya gidicek. İş yerin nerede olacak?
Patronumun çevresi antalyada cok geniş
Açıkcası işim şurada olacak diyemiyorum yani işim şurada olur evim burada olur diyemiyorum sakin bi sekilde düşünme aşamasındayım gerçekten orada yasamak istiyormuyum diye.
Daha net adımlar atamadım yani
Peki kepez harici nerelerde oturabilirim ? Tavsiyeniz neler
Merkezi bir yer olsun derseniz meydan kavağı Kızıltoprak burhanettin onat yeşilbahçe bi nebze konuksever soğuksu tarafları nem benim için sorun değil derseniz Konyaaltı ve Lara buralarda eşyalı ev bulabilirsiniz. Tabi kiralar çok yüksek onu söyleyim.
Merkezi bir yer olsun derseniz meydan kavağı Kızıltoprak burhanettin onat yeşilbahçe bi nebze konuksever soğuksu tarafları nem benim için sorun değil derseniz Konyaaltı ve Lara buralarda eşyalı ev bulabilirsiniz. Tabi kiralar çok yüksek onu söyleyim.