- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi noclearmind
Ben dustan cikarken terliyom bacimAynen bende çok seviyorumulaşım vs kolay ıstanbula göre tek eksi yani sıcağı daha kapıdan cikar cikmaz su içinde kalıyoruz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dustan cikarken terliyom bacimAynen bende çok seviyorumulaşım vs kolay ıstanbula göre tek eksi yani sıcağı daha kapıdan cikar cikmaz su içinde kalıyoruz
![]()
Patronumun çevresi antalyada cok genişEvet Antalya sıcak biryer evler klimalı işyerleri klimalı arabalar klimalı bir şekilde idare edilir. Ev kiraları yüksek kepezin heryerinde oturulmaz üniversite yani kültür tarafı dokuma tarafını tercih edebilirsin illa Kepez diyorsan. Paranın çoğu kiraya gidicek. İş yerin nerede olacak?
Konyaaltınıda düşünmüyor değilim ama kiraya fazla bütçe ayırmak istemem açıkçasıMerkezi bir yer olsun derseniz meydan kavağı Kızıltoprak burhanettin onat yeşilbahçe bi nebze konuksever soğuksu tarafları nem benim için sorun değil derseniz Konyaaltı ve Lara buralarda eşyalı ev bulabilirsiniz. Tabi kiralar çok yüksek onu söyleyim.