- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.003
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
Arkadaşlar pandemiden öyle bunaldım öyle yoruldum ki , bebeğim doğdu ve virüs Türkiye’ye geldi , şu bir yolu aşkın süredir öyle bunaldım ki , öncesi hamilelik zaten riskli tüp bebek ti, yattım vs derken şu güne geldik şükür , iki haftanöncr de virüs sebebi ile hastanede yattım bir hafta , şuan yeni yeni toparlıyorum ..
öyle yoruldum ki arkadaşlar, Antalya’ya böyle denize yakın bir yere taşınma fikri geçiyor , doğal bir ortam olsun bebeğimle rahat hareket edeyim istiyorum ben kamudayım işim sıkıntı değil ama eşimlnki çok sıkıntı özel sektör , düşünmekten beynim yoruldu , tek sıkıntım iş , zaten virüs sebebi ile kimse ile görüşmüyoruz bu şehirde , aileler de bambaşka şehirdler
Ve biz aşırı aşırı aşırı dikkat ettiğimiz düşünürken ciğerlerime inen virüs bana tak ettirdi
Kasabaya ilçeye yerleşmek istiyorum
Ne dersiniz
öyle yoruldum ki arkadaşlar, Antalya’ya böyle denize yakın bir yere taşınma fikri geçiyor , doğal bir ortam olsun bebeğimle rahat hareket edeyim istiyorum ben kamudayım işim sıkıntı değil ama eşimlnki çok sıkıntı özel sektör , düşünmekten beynim yoruldu , tek sıkıntım iş , zaten virüs sebebi ile kimse ile görüşmüyoruz bu şehirde , aileler de bambaşka şehirdler
Ve biz aşırı aşırı aşırı dikkat ettiğimiz düşünürken ciğerlerime inen virüs bana tak ettirdi
Kasabaya ilçeye yerleşmek istiyorum
Ne dersiniz