İstanbul'dan Antalya'ya taşındık 3 yıl önce.Hic bir bağımız yokken.Hala alışamadım ama güzelliğine.Hala iyiki Antalya'ya taşınmışiz diyorum.Burda herkesin arabasında portatif sandalyesi vardır Ocak Şubat ayı hariç istediğin her yeşillik ve deniz kenarı senindir.İnsanlar güler yüzlü sakin huzurlu çünkü şehir huzurlu.Evet kiralar çok arttı ev fiyatları da ama nerde artmadı ki.Cop atmaya giderken bile portakal limon ağaçları görüyorsunuz.trafikte bile palmiyeler size hep tatili çağrıştırıyor.Sanat kültür Spor AVM sakinlik her şey iç içe o gün canın neyi istiyorsa onu seç.Evet sıcak ama klima her yerde evde arabada iş yerlerinde okullarda cafelerde.İstanbulun trafiğinden huzursuz insanlarındansa Antalya'nın sıcağını tercih ederim.
Yazin içimizde hep mayo havlular hep bagajda.Cesit çeşit deniz.Kum çakıl falez dalgalı sığ seç birini al duşunu hayata devam.Belediyeler çok iyi duşsuz tuvaletsiz parksiz sahil yok gibi.
Bence Antalya Türkiye'de yaşanabilecek en güzel şehir.Hem büyük hem kültür sanat etkinliği çok fazla hem doğası güzel hem insanı huzurlu.
Balkona cikiyorum bı tarafım karlı dağ sokak kenarlarında limon portakal yazın dut yenidünya zeytin... 5 dakika sonra sahildeyim parktayım.
Yani netice hem büyükşehir hem sahil kasabası sen nasıl yaşamak istersen.
Yazın nüfus çok artıyor deniyor ama biz o artan nüfusu pek göremiyoruz çünkü bı çoğu otellerinde oluyor.
Acaba nasıl olur diye düşünen varsa bence hiç düşünmesin.cunku çok güzel olur.Olmuşu var