Şehir değiştirmek istiyorum

Loveliiess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
302
12
118
Denizli
Yaşadığım şehirde iş yok. Okuduğum şehire gitmek,orda yaşamak orda yaşlanmak istiyorum. Bütün arkadaşlarım orada. Burda hiç kimsem yok ailemden başka. :(

Ancak babam izin vermiyor otur oturduğun yerde deyip duruyor. Kpss çalış diyor kitaplarımı alalım çalışayım diyorum. İş bulsaydın kitaplarını kendin alabilirdin eskileri kullan diyo :(
Ben tıbbi sekreterim, okuduğum şehirden birkaç defa iş görüşmesi için çağırıldım oraya bile sadece bir tanesine gönderdi.

Diyorum ki bana biraz borç para ver (500-600 TL kadar) Arkadaşlarımın öğrenci evinde kalayım, böyle iş görüşmelerine git gel daha pahalı olur (yol 5 saat ve gidiş geliş 90 tutuyo) en azından orda her gün bir yerlere müracaat ederim diyorum. Kabul edilene kadar kafede vs çalışırım günlük harçlığımı çıkartırım. Olmaz önce işi bul sonra git diyo. Ya bu insanlar beni görmeden etmeden nasıl iş versin Allah aşkına.

Evde durmaktan kafayı yedim artık kpss'ye daha 1 sene var en azından kitap paramı çıkartıyım. Yanlış mı düşünüyorum ben? Okuduğu şehirden iş bulup evine dönmeyen kimse yok mu buralarda?

Babadan borç para istemekte tuhafmış.
Arkadaşlarınız sizi biraz idare edemez mi en azından ilk ay. Günlük harçlığımı çıkarırım diyorsun zaten.

sen de haklısın baban da bi nevi haklı ama benim anladığım sen ailenle yaşamak istemiyosun. bunun için evde durup kpss çalışmak da cezbetmiyor. eğer öyle olsaydı bulunduğun şehirde ufak tefek işler yapıp yine kitap paranı çıkarabilirdin.

Babadan borç para istemekte tuhafmış.
Arkadaşlarınız sizi biraz idare edemez mi en azından ilk ay. Günlük harçlığımı çıkarırım diyorsun zaten.

Zaten ilk ay çok vermeyeceğim 250 vercem. Babam verse ölür müydü sanki? durumumuz da kötü değil üstelik.

sen de haklısın baban da bi nevi haklı ama benim anladığım sen ailenle yaşamak istemiyosun. bunun için evde durup kpss çalışmak da cezbetmiyor. eğer öyle olsaydı bulunduğun şehirde ufak tefek işler yapıp yine kitap paranı çıkarabilirdin.

Ailemle aram çok iyidir. Ama bütün gün ev işi yapmaktan yoruluyorum başka da bir şey yapmıyorum zaten. Uyan kahvaltı yap müge anlı izle sonra evi topla süpür sil bulaşık yerleştir vs. Bütün gün aynı şeyler çok sıkılıyorum. Tam ev hanımı oldum.

Bulunduğunuz sehirde kasiyerlik, garsonluk tarzi bir is de calisip biraz para biriktirip Izmir'e giderdim yerinizde olsam. Orada da kendi meslegimle ilgili is bulurdum. KPSS icin kitap parasi vermekten aciz babadan hayir gelecegini sanmiyorum.

Babandan hiç destek görmeyeceksen orda geçici parttime falan bi işe girip seni idare edecek parayı toparla git başka çare yok gibi görünüyor

Bulunduğunuz sehirde kasiyerlik, garsonluk tarzi bir is de calisip biraz para biriktirip Izmir'e giderdim yerinizde olsam. Orada da kendi meslegimle ilgili is bulurdum. KPSS icin kitap parasi vermekten aciz babadan hayir gelecegini sanmiyorum.

Geçen cuma İzmirde ünlü bir jinekolog beni çağırdı. İş görüşmesi için. Ve babam göndermedi, hakkında hayırlısı böyleymiş diyor bir de. O kadar sinir oldum ve üzüldüm ki..

Burda para biriktirip gitmeyi çok isterdim de gönülleri olmayacak. Annem, evden kaçtı sayarım seni diyor.

Geçen cuma İzmirde ünlü bir jinekolog beni çağırdı. İş görüşmesi için. Ve babam göndermedi, hakkında hayırlısı böyleymiş diyor bir de. O kadar sinir oldum ve üzüldüm ki..

Burda para biriktirip gitmeyi çok isterdim de gönülleri olmayacak. Annem, evden kaçtı sayarım seni diyor.
Siz paranizi biriktirmeye baslayin once gerisini halledersiniz bence.

Ailemle aram çok iyidir. Ama bütün gün ev işi yapmaktan yoruluyorum başka da bir şey yapmıyorum zaten. Uyan kahvaltı yap müge anlı izle sonra evi topla süpür sil bulaşık yerleştir vs. Bütün gün aynı şeyler çok sıkılıyorum. Tam ev hanımı oldum.

her gün mü temizlik yapıyosunuz? ne alaka ki?

çok güzel bir şehirde okudum ailemimle yaşadığım şehirdede iş vardı ama buraya aşık olmuştum. okul bittiği yaz tatilini ailemle geçirdim ve sonra okuduğum şehre döndüm düzgün bir iş bulana kadar mağazalarda çalıştım kiramı harçlığımı çıkarttım ailemden destek beklemedim çünkü kendilerine söyledim sizden destek almak istemiyorum diye. mağazada çalışırken iş başvurularıma devam ettim ve şuan muhasebeci oldum. burda nişanlandım.. ailenize yaapabileceğinizi ispatlayın

çok güzel bir şehirde okudum ailemimle yaşadığım şehirdede iş vardı ama buraya aşık olmuştum. okul bittiği yaz tatilini ailemle geçirdim ve sonra okuduğum şehre döndüm düzgün bir iş bulana kadar mağazalarda çalıştım kiramı harçlığımı çıkarttım ailemden destek beklemedim çünkü kendilerine söyledim sizden destek almak istemiyorum diye. mağazada çalışırken iş başvurularıma devam ettim ve şuan muhasebeci oldum. burda nişanlandım.. ailenize yaapabileceğinizi ispatlayın
Size o şansı vermişler ne mutlu.. bana o şansı vermiyorlar, 5 aydır yalvarıyorum neredeyse. Gezmeye, yememe icmeme karışmazlar keyfime bakarım ama iş yok güç yok. Bunaldım ve İzmir'i çok özledim. Arkadaşlarımı,kordonu, büyük parkı her yeri.

Öyle giderim gitmesine sorun yok. Ama ilk etapta 250 TL vermem lazım onu Babam vermiyor sıkıntı orada.

evdeki butun bozuk paraları toplayacaksın , ekmekten artan paraları biriktireceksin ,
çal demiyorum bak , söyle annene al haberleri olsun ama sakın harcama

Back
X