- Konu Sahibi Loveliiess
-
İzmir. :)OKuduğunuz şehir neresi? Nereye gelmek istiyorsunuz ?
Babadan borç para istemekte tuhafmış.
Arkadaşlarınız sizi biraz idare edemez mi en azından ilk ay. Günlük harçlığımı çıkarırım diyorsun zaten.
sen de haklısın baban da bi nevi haklı ama benim anladığım sen ailenle yaşamak istemiyosun. bunun için evde durup kpss çalışmak da cezbetmiyor. eğer öyle olsaydı bulunduğun şehirde ufak tefek işler yapıp yine kitap paranı çıkarabilirdin.
Bulunduğunuz sehirde kasiyerlik, garsonluk tarzi bir is de calisip biraz para biriktirip Izmir'e giderdim yerinizde olsam. Orada da kendi meslegimle ilgili is bulurdum. KPSS icin kitap parasi vermekten aciz babadan hayir gelecegini sanmiyorum.
Siz paranizi biriktirmeye baslayin once gerisini halledersiniz bence.Geçen cuma İzmirde ünlü bir jinekolog beni çağırdı. İş görüşmesi için. Ve babam göndermedi, hakkında hayırlısı böyleymiş diyor bir de. O kadar sinir oldum ve üzüldüm ki..
Burda para biriktirip gitmeyi çok isterdim de gönülleri olmayacak. Annem, evden kaçtı sayarım seni diyor.
Ailemle aram çok iyidir. Ama bütün gün ev işi yapmaktan yoruluyorum başka da bir şey yapmıyorum zaten. Uyan kahvaltı yap müge anlı izle sonra evi topla süpür sil bulaşık yerleştir vs. Bütün gün aynı şeyler çok sıkılıyorum. Tam ev hanımı oldum.
her gün mü temizlik yapıyosunuz? ne alaka ki?
Annem boş durdukça sinir oluyo mecbur yapıyorum.
Size o şansı vermişler ne mutlu.. bana o şansı vermiyorlar, 5 aydır yalvarıyorum neredeyse. Gezmeye, yememe icmeme karışmazlar keyfime bakarım ama iş yok güç yok. Bunaldım ve İzmir'i çok özledim. Arkadaşlarımı,kordonu, büyük parkı her yeri.çok güzel bir şehirde okudum ailemimle yaşadığım şehirdede iş vardı ama buraya aşık olmuştum. okul bittiği yaz tatilini ailemle geçirdim ve sonra okuduğum şehre döndüm düzgün bir iş bulana kadar mağazalarda çalıştım kiramı harçlığımı çıkarttım ailemden destek beklemedim çünkü kendilerine söyledim sizden destek almak istemiyorum diye. mağazada çalışırken iş başvurularıma devam ettim ve şuan muhasebeci oldum. burda nişanlandım.. ailenize yaapabileceğinizi ispatlayın
Öyle giderim gitmesine sorun yok. Ama ilk etapta 250 TL vermem lazım onu Babam vermiyor sıkıntı orada.iş buldum de git 1 ay arkadaşlarında idare edersin.
Öyle giderim gitmesine sorun yok. Ama ilk etapta 250 TL vermem lazım onu Babam vermiyor sıkıntı orada.
Tamam öyle yapacağım artık başka yolu yok :)evdeki butun bozuk paraları toplayacaksın , ekmekten artan paraları biriktireceksin ,
çal demiyorum bak , söyle annene al haberleri olsun ama sakın harcama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?