- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Çok teşekkür ederim benim mezun senemdi normalde havalara uçmam gerekirken ağladım baya bi annem şaşırdı kötü geçti sandı iyi olduğunu duyunca kızdı niye ağlıyorsun diyeBundan kaçarsan hep bişeylerden kaçarsın git sonra yatay geçişle şehrine gel ama o adımı atRabbim yoluna kalbi huyu güzel insanlar çıkarsın
Evet öyle gerçekten bakalım bölümüm 5 senelik zaten 5 sene sabredicez belki çok severimBence her birey maddi imkanlar dahilinde uniyi sehir disinda okumali. Hayat tecrubesi, uni deneyimi, insanlari tanima, bireyselligi kesfetme cok degerli seyler bunlar.
Umarım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bölümün zorluğu da korkutuyor beni açıkçası biraz dil üzerine kurulu merak edenler için ilahiyatSuya atlamaya korkan ordek yavrulari geldi aklimaonlar da atlamadan once bi bocaliyolar ama sonra gayet de guzel yuzuyolar. Senjn gibi baska sehirlerden bi suru genc ogrenci gelicek. Kimse kimseden daha iyi daha donanimli degil. Herkes nasjl alisiyosa sen de alisicaksin. Belki cok mutlu olup tatilde bile gelmek istemiyceksin.
Üzülme gerekirse bir psikolog ile görüşÇok teşekkür ederim benim mezun senemdi normalde havalara uçmam gerekirken ağladım baya bi annem şaşırdı kötü geçti sandı iyi olduğunu duyunca kızdı niye ağlıyorsun diye
Teşekkürler psikoloğum var ama kendisine gitmeyeceğim bir süre her daim psikologla geçiremem ömrümü ben bir bireyim sonuçtaÜzülme gerekirse bir psikolog ile görüşve sana abla tavsiyesi lütfen yalnız kalmaktan korktuğun için seni üzen kişi yada davranışlara katlanmak zorunda hissetme kendini
Yapacak kapasiten var ki kazandin bu bolumu. Korkma biseydenUmarım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bölümün zorluğu da korkutuyor beni açıkçası biraz dil üzerine kurulu merak edenler için ilahiyat
2 de olsa 5 de olsa git kesinlikle. Elbet zorlanacagin zamanlar olacak ama inan bunlarin hepsi cok degerli tecrube.Evet öyle gerçekten bakalım bölümüm 5 senelik zaten 5 sene sabredicez belki çok severim
Çok motive ettiniz ciddenYapacak kapasiten var ki kazandin bu bolumu. Korkma biseyden
Mazi gözümde canlandı. Git, gittiğin yerde gez. Sabahalara kadar arkadaşlarınla sohbet et. Vize finallere son gece çalışmanın o çaresizliğini yaşa. Tek başına hayatta kalmanın hazzına var çünkü paha biçilemez bir deneyim. Hayata ilk adımı aslında ünide atmışım. İyi ki diyorum.
Cnm benim kendini bilirsen düzgün arkadaşlar seçersen hiçbirşey olmaz , hatta iyiki farklı memlekette okumuşum dersin , ben de akrabalarımdan uzakta idim okurken ilk zamanlar korkmuştum kaygılı idim fakat kendi düşüncem ve yapım gereği hep olgun sorumluluk sahibi kişilerle arkadaşlık ettiğim için hiç sorun yaşamadım, sen de çok seçici ol herkesle samimi olma birkaç tane düzgün arkadaş olsun herşeye alışırsınMerhabalar biliyorsunuz ki üniversite sınavı oldu bende girdim hesaplamama göre şu an sıralamam istediğim bölüme yetiyor hatta daha iyi gelir neyse açıkcası ben bu sene gideceğime inanmıyordum o yüzden pek bi korkum yoktu ama şimdi başardım ve sevinmem gerekirken korkuyorum şehir dışında okumaya bu aileme düşkünlüğümden değil onlarla mesafeliyim aksine orada yalnız kalırım alışamam başıma bi iş gelir korkusu napacağım bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ahahahah tabi ki haklısınız ancak en genel tabirle üniversite hayatım bu şekilde geçti. Ortalamam da ellerinizden öperDigerlerine katiliyorum amma su vizeye son dakika calisma isine pek katilamadimTabi ki ogrenciler gezsin eglensin ama bu isi sorumsuzca yapmasin, dersine de calissin herkes. 2 ortalamayla ite kaka gecmekle iyi bir ortalamayla gecmek arasindan dunya kadar fark var, sonucta bir meslegi hayatboyu yapacaksan ogrenmek gerekiyor, unvden 0 sekilde ayrilmamak gerekiyor. Kamu spotum bu kadardi
Merhabalar biliyorsunuz ki üniversite sınavı oldu bende girdim hesaplamama göre şu an sıralamam istediğim bölüme yetiyor hatta daha iyi gelir neyse açıkcası ben bu sene gideceğime inanmıyordum o yüzden pek bi korkum yoktu ama şimdi başardım ve sevinmem gerekirken korkuyorum şehir dışında okumaya bu aileme düşkünlüğümden değil onlarla mesafeliyim aksine orada yalnız kalırım alışamam başıma bi iş gelir korkusu napacağım bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Beni babam gondermemisti sehir disina cok da guzel bir okul geliyordu. Hep icimde uktedir. O yuzden firsati olan kesinlike ciksin.aile evinde üni okuyan üni okudum demesin bence
korkmayın hayatınızın en güzel günlerini yaşayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?