Şehir dışında okumaktan korkuyorum

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhabalar biliyorsunuz ki üniversite sınavı oldu bende girdim hesaplamama göre şu an sıralamam istediğim bölüme yetiyor hatta daha iyi gelir neyse açıkcası ben bu sene gideceğime inanmıyordum o yüzden pek bi korkum yoktu ama şimdi başardım ve sevinmem gerekirken korkuyorum şehir dışında okumaya bu aileme düşkünlüğümden değil onlarla mesafeliyim aksine orada yalnız kalırım alışamam başıma bi iş gelir korkusu napacağım bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bundan kaçarsan hep bişeylerden kaçarsın git sonra yatay geçişle şehrine gel ama o adımı at Rabbim yoluna kalbi huyu güzel insanlar çıkarsın
Çok teşekkür ederim benim mezun senemdi normalde havalara uçmam gerekirken ağladım baya bi annem şaşırdı kötü geçti sandı iyi olduğunu duyunca kızdı niye ağlıyorsun diye

Bence her birey maddi imkanlar dahilinde uniyi sehir disinda okumali. Hayat tecrubesi, uni deneyimi, insanlari tanima, bireyselligi kesfetme cok degerli seyler bunlar.
Evet öyle gerçekten bakalım bölümüm 5 senelik zaten 5 sene sabredicez belki çok severim

Suya atlamaya korkan ordek yavrulari geldi aklimaonlar da atlamadan once bi bocaliyolar ama sonra gayet de guzel yuzuyolar. Senjn gibi baska sehirlerden bi suru genc ogrenci gelicek. Kimse kimseden daha iyi daha donanimli degil. Herkes nasjl alisiyosa sen de alisicaksin. Belki cok mutlu olup tatilde bile gelmek istemiyceksin.

Umarım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bölümün zorluğu da korkutuyor beni açıkçası biraz dil üzerine kurulu merak edenler için ilahiyat

Çok teşekkür ederim benim mezun senemdi normalde havalara uçmam gerekirken ağladım baya bi annem şaşırdı kötü geçti sandı iyi olduğunu duyunca kızdı niye ağlıyorsun diye
Üzülme gerekirse bir psikolog ile görüş ve sana abla tavsiyesi lütfen yalnız kalmaktan korktuğun için seni üzen kişi yada davranışlara katlanmak zorunda hissetme kendini

Üzülme gerekirse bir psikolog ile görüş ve sana abla tavsiyesi lütfen yalnız kalmaktan korktuğun için seni üzen kişi yada davranışlara katlanmak zorunda hissetme kendini
Teşekkürler psikoloğum var ama kendisine gitmeyeceğim bir süre her daim psikologla geçiremem ömrümü ben bir bireyim sonuçta

En büyük pişmanlığımdır ailemle aynı şehirde okumak. Çok şanslısınız göbek bağınız cok erken ve sağlıklı şekilde ayrışacak ailenizle. Yoksa sittin sene kız cocugu oldugunuz için peşinizi bırakmazlar malesef Türk toplumu bu şekilde

Mazi gözümde canlandı. Git, gittiğin yerde gez. Sabahalara kadar arkadaşlarınla sohbet et. Vize finallere son gece çalışmanın o çaresizliğini yaşa. Tek başına hayatta kalmanın hazzına var çünkü paha biçilemez bir deneyim. Hayata ilk adımı aslında ünide atmışım. İyi ki diyorum.

Digerlerine katiliyorum amma su vizeye son dakika calisma isine pek katilamadim Tabi ki ogrenciler gezsin eglensin ama bu isi sorumsuzca yapmasin, dersine de calissin herkes. 2 ortalamayla ite kaka gecmekle iyi bir ortalamayla gecmek arasindan dunya kadar fark var, sonucta bir meslegi hayatboyu yapacaksan ogrenmek gerekiyor, unvden 0 sekilde ayrilmamak gerekiyor. Kamu spotum bu kadardi

Cnm benim kendini bilirsen düzgün arkadaşlar seçersen hiçbirşey olmaz , hatta iyiki farklı memlekette okumuşum dersin , ben de akrabalarımdan uzakta idim okurken ilk zamanlar korkmuştum kaygılı idim fakat kendi düşüncem ve yapım gereği hep olgun sorumluluk sahibi kişilerle arkadaşlık ettiğim için hiç sorun yaşamadım, sen de çok seçici ol herkesle samimi olma birkaç tane düzgün arkadaş olsun herşeye alışırsın

Ahahahah tabi ki haklısınız ancak en genel tabirle üniversite hayatım bu şekilde geçti. Ortalamam da ellerinizden öper

aile evinde üni okuyan üni okudum demesin bence
korkmayın hayatınızın en güzel günlerini yaşayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…