- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ay şehir dışında okumaktan, özgürlükten güzeli var mı :) artık çocuk değilsiniz, kendi ayaklarınız üzerinde duracak, birey olacaksınız. Kaç paranız var, neyin ödemesi yapılacak, acıkınca ne yiyeceksiniz hepsinin hesabını takibini kendiniz yapacaksınız. Sonra bundan çok keyif alacaksınız :)Merhabalar biliyorsunuz ki üniversite sınavı oldu bende girdim hesaplamama göre şu an sıralamam istediğim bölüme yetiyor hatta daha iyi gelir neyse açıkcası ben bu sene gideceğime inanmıyordum o yüzden pek bi korkum yoktu ama şimdi başardım ve sevinmem gerekirken korkuyorum şehir dışında okumaya bu aileme düşkünlüğümden değil onlarla mesafeliyim aksine orada yalnız kalırım alışamam başıma bi iş gelir korkusu napacağım bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yurtta kalmıcan mı basına nasıl bi. Geleblir kiMerhabalar biliyorsunuz ki üniversite sınavı oldu bende girdim hesaplamama göre şu an sıralamam istediğim bölüme yetiyor hatta daha iyi gelir neyse açıkcası ben bu sene gideceğime inanmıyordum o yüzden pek bi korkum yoktu ama şimdi başardım ve sevinmem gerekirken korkuyorum şehir dışında okumaya bu aileme düşkünlüğümden değil onlarla mesafeliyim aksine orada yalnız kalırım alışamam başıma bi iş gelir korkusu napacağım bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
tebrik ederim bir yil daha sınav stresi çekmeyecek olmak paha biçilemez. 13 sene önce mezun olmuş bir ablan olarak şunlara yazabilirim. hayatımda yaptığım en mantıklı hareket 2 senelik bile olsa il dışına çıkıp okumak oldu. öyle zorlandım ki giderken ağlaya ağlaya. İlk günler de ağlamaklı, ben buraya nerden geldim modunda geçti. çünkü izmir in en merkezi yerinden iç Anadolunun küçük bir ilinin küçük kasabasına gittim okumayaMerhabalar biliyorsunuz ki üniversite sınavı oldu bende girdim hesaplamama göre şu an sıralamam istediğim bölüme yetiyor hatta daha iyi gelir neyse açıkcası ben bu sene gideceğime inanmıyordum o yüzden pek bi korkum yoktu ama şimdi başardım ve sevinmem gerekirken korkuyorum şehir dışında okumaya bu aileme düşkünlüğümden değil onlarla mesafeliyim aksine orada yalnız kalırım alışamam başıma bi iş gelir korkusu napacağım bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kız düşünme öyle niye başına bişey gelsin Allah korusun git bir gör ortam falan olunca memlekete gelmek istemezsinMerhabalar biliyorsunuz ki üniversite sınavı oldu bende girdim hesaplamama göre şu an sıralamam istediğim bölüme yetiyor hatta daha iyi gelir neyse açıkcası ben bu sene gideceğime inanmıyordum o yüzden pek bi korkum yoktu ama şimdi başardım ve sevinmem gerekirken korkuyorum şehir dışında okumaya bu aileme düşkünlüğümden değil onlarla mesafeliyim aksine orada yalnız kalırım alışamam başıma bi iş gelir korkusu napacağım bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bir üniversite öğrencisi olarak şöyle diyebilirim, üniversitede çok kişi tanıyacaksın ve hepsinin yalan olduğunu göreceksin ama şehir dışı deneyimi çok başka bir şey. Bir kere çok güçlü oluyorsun alışma sürecini geçirdikten sonra. Her yere gidebiliyprsun her şeyi yapabiliyorsun güvenin oluyor kendine. Ama kesinlikle kimseye güvenme tavsiye etmem. Öğrenci evine de çıkma yurtta kal ve üniversite hayatı yaşayacağım derken derslerini kaçırma. Bunlar tavsiyelerim umarım güzel bir üniversite hayatın olur ve başarılı olursun.Merhabalar biliyorsunuz ki üniversite sınavı oldu bende girdim hesaplamama göre şu an sıralamam istediğim bölüme yetiyor hatta daha iyi gelir neyse açıkcası ben bu sene gideceğime inanmıyordum o yüzden pek bi korkum yoktu ama şimdi başardım ve sevinmem gerekirken korkuyorum şehir dışında okumaya bu aileme düşkünlüğümden değil onlarla mesafeliyim aksine orada yalnız kalırım alışamam başıma bi iş gelir korkusu napacağım bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ne alaka? Çok garip bi yorum olmuşof bu yurtlardaki sürekli ağlayıp zırlayan kafa ütüleyen tipler siz oluyorsunuz galiba relax be
madem istemiyodum gelmeseydin demek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?