• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şehir dışında tüp bebek yaptıran çalışan bayanlar yardımcı olun.

eylul_ikra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
85
98
3
39
Kızlar ben afyondayım bir aşılama yapıldı bugün sabah biraz akıntım geldi lekelenme şeklinde devamı gelir.hep öyle oldu çünkü.yani tutmadı aşılamam.Tüp bebek tedavisine başlayacağız.ankarada bir hocayla konuştuk o yapacak.yanlız sıkıntım çalışıyorum ve gelip gitmem sıkıntı.muayenelerimi afyonda yaptırıp yumurta toplama işleminde ankaraya gitsem akıl verin bana.Buarada transferden sonra 2 gün kalmam gerekiyor sanırım birkaç kişiden duymuştum.siz deneyimlerinizi benmle paylaşırmısınız çıkmazdayım....

Kızlar ben afyondayım bir aşılama yapıldı bugün sabah biraz akıntım geldi lekelenme şeklinde devamı gelir.hep öyle oldu çünkü.yani tutmadı aşılamam.Tüp bebek tedavisine başlayacağız.ankarada bir hocayla konuştuk o yapacak.yanlız sıkıntım çalışıyorum ve gelip gitmem sıkıntı.muayenelerimi afyonda yaptırıp yumurta toplama işleminde ankaraya gitsem akıl verin bana.Buarada transferden sonra 2 gün kalmam gerekiyor sanırım birkaç kişiden duymuştum.siz deneyimlerinizi benmle paylaşırmısınız çıkmazdayım....
ankaradaki doktora sorman lazım yumurta gelişimini başkası takip etse kabul edermi.sanmıyorum başkasına güveneceğini.Eğer memursanız ankaradan iki haftalık rapor alıp işlem bitene kadar kalın derim.bu arada tüp bebek transferden sonraki 2,5saat içinde yerleşip tutuyor diye biliyorum.transferden sonra sonda falan taktırıp 2,5saat en az yatmanı öneririm.

ankaradaki doktora sorman lazım yumurta gelişimini başkası takip etse kabul edermi.sanmıyorum başkasına güveneceğini.Eğer memursanız ankaradan iki haftalık rapor alıp işlem bitene kadar kalın derim.bu arada tüp bebek transferden sonraki 2,5saat içinde yerleşip tutuyor diye biliyorum.transferden sonra sonda falan taktırıp 2,5saat en az yatmanı öneririm.
yok özel sektör bilmiyorum konuşacağım en azından yumurta takibini burda yaptırsam sonrası için izin alırım bir hafta yada yıllık izni kullancam bilmiyorum kafam karışık of of.

yok özel sektör bilmiyorum konuşacağım en azından yumurta takibini burda yaptırsam sonrası için izin alırım bir hafta yada yıllık izni kullancam bilmiyorum kafam karışık of of.
zor gerçekten özel sektör insanın kanını iliğini kurutuyorlar,sonuna kadar sömürü.bu yumurta takibini kabul ettirebilirsen 1hafta izin alarak ankarayı halledebilirsin ama transferden sonra hemen işemi başlayacaksın?

Embriyonun gelişip anne rahmine tutunması 8-9gün sürüyor.yani yumurtalar toplanıp döllendikten sonraki 8-9gün.eğer 3.gün transferi yapılırsa 5-6gün yatıp dinlenmen,5.gün embriyosu transfer edilirse 3-4gün dinlenmen gerek.

kafanın çok rahat olması lazım.en de özel sektörde çalışıyorum bu işe başlıyorsan dik dur kendini ezdirme trafnsferinden sonra en az 3 gün dinlen sonrada işe giderken stressiz git bu dünyada senden bir tane var.insanları işi hiç düşünme doktorun güzel bir rapor yazsın sen olmasan da o işler.
doktorunla konuş bence olabilir der .yumurta takibinde de buradan destek al .hepimiz yumurta verdik aşamaları biliyoruz doktora kaç folükül var gün geçtikçe kaç tane daha gelişiyor kaç mm iken alınacak gibi gibi soruları sor e2 ne mutlaka baksınlar kolay gele

kafanın çok rahat olması lazım.en de özel sektörde çalışıyorum bu işe başlıyorsan dik dur kendini ezdirme trafnsferinden sonra en az 3 gün dinlen sonrada işe giderken stressiz git bu dünyada senden bir tane var.insanları işi hiç düşünme doktorun güzel bir rapor yazsın sen olmasan da o işler.
doktorunla konuş bence olabilir der .yumurta takibinde de buradan destek al .hepimiz yumurta verdik aşamaları biliyoruz doktora kaç folükül var gün geçtikçe kaç tane daha gelişiyor kaç mm iken alınacak gibi gibi soruları sor e2 ne mutlaka baksınlar kolay gele
içimi okadar rahatlattınki allah razı olsun senden canım e2 ne?

şimdi sen doktora gidince adetin 2.günü senin o ay tedaviye uygunluğuna bakacak.diycekki ever uygun folükülde var.ogün görünen sadece folükül onları olacak yumurta sanma .neyse ama sana sayı verecek şu kadar folükül var diycek.ilaçlara başlıycaksın senden kan alıp hormonlarına bakacaklar sadece e2 değil ama bakmaları gerekir.neden dersen yumurtalar büyüdükçe o hormonların yükselmesi lazım bir değer aralığı vardır .sonra 2-3 bazen 4 kez gidip duruma bakacaklar toplam zaten 5-10 dk lık iş uyanınca kendini kasmazsan ağrın sızın olmaz.mikrop kapma diye antibiyotik verir doktorun onu da 5 gün içersin.
toplandığı gün eşin sprem verir ertesi gün senden alınan yumurtların kaçı döllendi sana bilgi verirler.
gerçekten bak sakın takma senin çocuğun olsun olmasın onların umru olmaz tabi iş yerinde ki yakın samimi arkadaşların üzülür ama yinede bu senin sıkıntın.bu arada bu işi yaşayan çok insna var mutlaka ya eşleri ya kızları ya kuzenleri aynı şeyleri yaşıyordur

ben samsunda ikamet ediyorum.benim burdaki doktorum ankara anatolia ve istanbul acibademle karsilikli calisiyor.tedavime karar verdigimde ankaradaki profla gorusuldu.tum takibim tahlillerim burda oldu.toplama islemim icin ankaraya gittim.toplama sonrasi ordaki doktorla gorustum.cok yumurtam oldugundan donduruldu transferim sali gunu.bu surecte yine samsundaki doktorum basladi tedaviye.

burda onemli olan oldugun sehirde karsilikli calisabilecegi bir doktorun olup olmadigi

Back
X