- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Ben kastamonuyu beğendim açıkçası orda çalışmak da isterdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kastamonu'da bozkir diyen biri hayatında kastomunuyu gormemistir
Biz demiyoruz coğrafya diyorKastamonu'da bozkir diyen biri hayatında kastomunuyu gormemistir
Kastamonu'nun şehri güzel ama insanı bozkır. Gerçekten inebolu,abana,cide hatta azdavay o kadar güzel ki nasıl gelişememiş bu insanlar nasıl bu zihniyette kalmış çok şaşırtıcı.Kastamonu'da bozkir diyen biri hayatında kastomunuyu gormemistir
Önümdeki kişilerin çoğu eğer tercihlerini değiştirmezse bu üç yerden biri gelebilir .İnşallah onlara güvenerek bir tercih listesi oluşturdum. Muğlada boşta şu an ama bana 11 saat uzaklıkta rizede aynı şekilde. Denizli kontenjanı doldu. Aklıma takkılan iller bunlar açıkçası bilmiyorum aşırı kararsızım .Çok teşekkür ederim
Kastamonu'da bozkir diyen biri hayatında kastomunuyu gormemistir
Kastamonu abana idi eşimin ilk tayin yeri her temmuzda festival olurdu 200 kişilik ilçe 2 bine çıkardı ünlü sanatçıların konserleri farklı yarışmalar falan ama işte 2 hafta sonra in cin top oynardık. Düğünlerde herkes pişti olurduKastamonu'nun şehri güzel ama insanı bozkır. Gerçekten inebolu,abana,cide hatta azdavay o kadar güzel ki nasıl gelişememiş bu insanlar nasıl bu zihniyette kalmış çok şaşırtıcı.
Ya abana gelismeye cok müsait yaz turizmine falan ama yoookk gelismiyorKastamonu abana idi eşimin ilk tayin yeri her temmuzda festival olurdu 200 kişilik ilçe 2 bine çıkardı ünlü sanatçıların konserleri farklı yarışmalar falan ama işte 2 hafta sonra in cin top oynardık. Düğünlerde herkes pişti olurdu. Birde o uçurumlu dağ yolları kışın karlı havada minibüslerin kayma riski herkes eli açık dua ederek giderdi.
Konu sahibi Kastamonuyu eleyin derim kısacası. Temiz havasına dicek yok o ayrı tabi.
sinop yok ama öğrendiğim iyi oldu olsun. Çanakkaleyi önümdeki kişi tercih edecek. Ama çok güzel yermiş herkes tavsiye etmişti ya :)Tosya'yı önermem.Ankara veya Kırklareli ikisi de olabilir ama kira sıkıntı olabilir dediginiz icin Ankara'yı da eliyorum ve bu durumda Kırklareli kalıyor.Eger secenekleriniz arasinda Sinop merkez veya canakkale merkez varsa ben bu iki sehri önermek isterim.Sinop.benim memleketim oldukca rahat edebileceginiz bir sehir.Canakkale de benim favorilerimden biridir tam yaşanilasi yer.
bende çok küçük bir ilde yaşıyorum .. Artık bakalım neresi gelirse bahtımıza :)Kırklareli çok güzel ama sosyal hayatı seven ve büyük şehirde yaşamış biri iseniz Ankara diyorum.
Ankara da yasiyorum o kalabalık beni boğuyor nefret editorum. Kastamonu küçük ve sakin bir yerdir. Kiralar cok ucuzdur 3+1 yenu,ull yapili 500 tlye ev bulursun. Ama tosya cok kücük. Küçüğünde küçüğü. Kirklareliyi bilmiyorum ama bence ücü arasindan en iyisi. Neden baska sehirlerw bakmiyorsunuz ? Sakarya olur,sinop olur kücük deniz kenari yerler
Oraları önümdeki kişiler aldı maalesef. Kırklareli en uygunu gibi şu an için çok teşekkür ederim :)
Yalnız Çankaya Ankara'nın ilçesi.Kastamonu'da Çankaya'da filan ne yapcaksınız allahaşkına tabii ki de Ankara yazın.