Şehir Seçemiyorum. Bilmediğim İllerin Özelliklerini Nasıl Öğrenebilirim? Memurluk Nerede Avantajlıdır?

Bende çok isterdim de işte acaba tekirdağ nasıl ki :)

Yaa gerçekten okudukça çok mutlu oluyorum. Hem konumu her yere yakın değil mi Çok güzel ya ayyy :) :)

Altındağ yazmayın da nereyi yazarsanız yazın.
Ama benim tercihim küçük yerlerden yana olur, birikim yapıp tatillerimi güzel yapabilmek ya da bir şeyler alabilmek adına.
Büyük şehirde maaşınız çok çok iyi değilse ucu ucuna yaşayacak, tek aktiviteniz avm ye gitmek ve orada yemekle kısıtlanacaktır.

Çook teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için düşünüp yazmanız bile yeter. Gerçekten çok teşekkürler . En son tercihime bayağı yerler ekledım inşallah bir yer olsunda artık nasip . bakalım :)

Orayı rizeden sonraya yazdım artık :)

Çok teşekkür ederim gerçekten çoğu kişi ankarayı tercih etmemeye çalışıyor neredeyse . Çok haklısınız . :)

3.900 liranın neredeyse 1.500 kiraya gidecek belkide . Çok zor olur hakıkatten

3.900 liranın neredeyse 1.500 kiraya gidecek belkide . Çok zor olur hakıkatten
Çankaya çok geniş bir ilçe.
30 40 km ötedeki semt de çankaya olabiliyor ve 1500 kira gerçekten muhteşem iyimser bir rakam, öyle diyeyim.
Dökülüyordur o ev muhtemelen.

Ki kışların soğuk olması ısınma bedelini de arttırıyor.
Bir arkadaşım Kırklareli’ne tayin oldu, ilçede sanırım pınarhisarda.
Çok mutlu hayatından, haftasonu kısa mesafede çok güzel yerlere gidiyor, hem yaz hem kış tadını çıkarıyor, ayrıca ist yakınlığı ile de cazip.
Ben olsam tercih ederdim maddi mane

Çok teşekkür ederim gerçekten çoğu kişi ankarayı tercih etmemeye çalışıyor neredeyse . Çok haklısınız . :)
Rica ederim yakınımda Başakşehir'e atandı 2000 e et tuttu 2 kişi. Bu iki şehirden uzak dur derim. Kastamonu kiraları bayağı uygunmuş yalnız bi araştır istersen. Konya Kayseri filan geliyorsa oralarda olabilir.

Bir Ankaralı olarak ben bile kaçmak istiyorum bu şehirden size de herkes burayı önermiş.. Çankaya çok büyük bir ilçe ulaşım büyük şehir olduğu için çekilmiyor. Her yer 45 50 dk. Altındağı hiç tavsiye etmem hele.. Burada Akşam 5 ten sonra aşırı trafik oluyor.. Sosyal imkanı unutun zaten bu pandemi bitmez hele 2.sıradayken..
Ben de olsam küçük bir şehri yazardım.. Kafa dinlemek mühim..

Yaşayacağınız yerden beklentilerinize bağlı olmalı yazacağınız yer. Muğla demişsiniz mesela Muğla güzeldir, Ege’de Kütahya ve Uşak Ege değil de iç Anadolu bildiğimiz onun dışındaki şehirleri çok güzeldir. İnsanları da sıcaktır. Akdeniz de güzel yazardım ben olsam, Akdeniz dediğim Antalya diğer şehirleri Akdeniz gibi değil pek bence. Trakya da keyifli olur, Trakyalı arkadaşlarım çok rahat keyifli insanalr , sıcak kanlılar. Puanınız yetiyorsa bence Ege veya Trakya yazın. Keşke ben de oralarda olabilsem. Ay ne heyecanlı olur şimdi sizin için ataması , sonuçlanması

kirklareliliyim, tavsiye ederim. insani moderndir, oyle abazasiyla tacizcisiyle ugrasmazsin, eglenceyi sever,saygilidir. ayrica kucuk sakin ve ankaraya nisbeten cok ucuzdur, maasinin buyuk kismi sana kalir.yakin illeri bolca gezersin, edirnede ciger yer aksama evine donersin:) ankara cok muntazamdir nezihtir ama buyuksehir olmanin verdigi bir pahalilik vardir. birde duyduguma gore insanlar suratsizmis genel olarak, ciddiyetli robot gibi isine gucune gelip giden turden.

hayirlisi olsun simdiden

bir kadin olarak yalniz yasayacagini hesap edersek hic korkusuz gunun 24 saati sokaga cikabilecegin, eve kiz erkek arkadaslarini dolusturup sabaha kadar eglensen sana sabahinda kapina simit gonderecek komsular bulabilecegin, cooooook rahat edecegin bir sehir:) kirklareli merkez luleburgaza gore daha kirsal kaliyor ama bu kesinlikle dezavantaj degil. gunluk yasantini sakin huzurlu bir yerde gecirip ihtiyac duydugunda burgaza yarim saatte gidip hem sakin hem altif bir yasanti kurabilirsin. cok sicak kanlidir insani, gecen yil arkadasim evlenip gelin gitti, bana telefon acip " kiz nasil guzel insansiniz siz topragindan mi suyundan mi , kaynanami bile seviyorum" dedi

Ev kira fiyatlari her yerde pahalı doguda kışaların cok sert gectigi kimsenin kolay kolay gitmek istemedigi doguda görev yapiyoruz hatta bir ilcesinde evde dogru durust dolap bile yok 1000 tl kira veriyoruz..ki tüm memurlar bu sekilde üc asagi bes yukarı bu fiyatlarda..Ankara varken digerlerini es gecerdim sahsen hele kastamonuyu asla dusunmezdim kucuk ve cok pahali gecimini ögrencilerden saglayan bir sehir

Yaa gerçekten okudukça çok mutlu oluyorum. Hem konumu her yere yakın değil mi Çok güzel ya ayyy :) :)
Evet ister istanbula git ister canakkaleye istersen tekirdaga istersen de edirne tarafına seç beğen gez şimdi cıkışlar nasıl bilmiyorum koronadan dolayı ama günü birlik bulgaristan yunananistana giriş cıkışlar vardı. Edirnede gezerken bisiklet kiralayıp arkadaşlarla sınıra gitmiştik mesala öyle eğlence olsun diye. İstediğini yapabilirsin. Yeterki iste

Kastamonuluyum tosyayi tavsiye etmem. Ankarada çalıstım memurdum bakanlıkta ben de taksicisinden tut da başıma gelmeyen kalmadı .batıyı yaz rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…