- 19 Ekim 2016
- 10
- 0
- 1
- Konu Sahibi _bilinmez_
Bundan aylar önce yapmam dediğim ne varsa biri için yaptım. sosyal ağ da biriyle konuşmaya başladım. Dilimiz,espiri anlayışımız her şeyimiz tuttu. Sanki yıllardır birbirimizin hayatında gibiydik. Bu iki ay sonra geldi benim şehrime beni görmek için. Her şey iyi hoş mükemmel yine. Ama mesafeleri sorun etti. Gel diyip durdu, su an bile özlemek koyuyo sevgili olunca hiç olamam dayanamam olmaz dedi. Gitti bu yine konuşmaya devam ediyrz sosyal ağdan. Bu sefer ben arafta kalmaya dayanamadım.kimlerle bilmiyorum sonuçta sevgilin değil soramıyorsun, genelde ben yazıyorum falan hem kendimin hem onun beyninin etini yiyodum böyle o yüzden bir gün bitirdim ona söz hakkı tanımadan yazdım engelledim. Bir ay sonra pişman oldum. Dedim ki o ister anlatsın ister yazsın ne yaparsa yapsın zamanla senin onun yanında oldugunu görür yaz sen. Yazdım özledim falan cevap yok. Sen özlemedin ya da kızgınsın amacım bu değildi kusura bakma atmadım varsay dedim sonrada. Ve şu an ben mi haklıyım o mu haklı bilemiyorum. Napçağımıda bilmiyorum. Çıkmıyorda aklımdan. Bir akıl verin: (