• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehirler

_bilinmez_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
10
0
1
Bundan aylar önce yapmam dediğim ne varsa biri için yaptım. sosyal ağ da biriyle konuşmaya başladım. Dilimiz,espiri anlayışımız her şeyimiz tuttu. Sanki yıllardır birbirimizin hayatında gibiydik. Bu iki ay sonra geldi benim şehrime beni görmek için. Her şey iyi hoş mükemmel yine. Ama mesafeleri sorun etti. Gel diyip durdu, su an bile özlemek koyuyo sevgili olunca hiç olamam dayanamam olmaz dedi. Gitti bu yine konuşmaya devam ediyrz sosyal ağdan. Bu sefer ben arafta kalmaya dayanamadım.kimlerle bilmiyorum sonuçta sevgilin değil soramıyorsun, genelde ben yazıyorum falan hem kendimin hem onun beyninin etini yiyodum böyle o yüzden bir gün bitirdim ona söz hakkı tanımadan yazdım engelledim. Bir ay sonra pişman oldum. Dedim ki o ister anlatsın ister yazsın ne yaparsa yapsın zamanla senin onun yanında oldugunu görür yaz sen. Yazdım özledim falan cevap yok. Sen özlemedin ya da kızgınsın amacım bu değildi kusura bakma atmadım varsay dedim sonrada. Ve şu an ben mi haklıyım o mu haklı bilemiyorum. Napçağımıda bilmiyorum. Çıkmıyorda aklımdan. Bir akıl verin: (

Ben bu hemcinslerimi anlayamıyorum ben anlamazken karşı cins nasıl anlasın.yani zaten söylemiş mesafeyle ilişkinin zor olacagını sen hala yazmaya devam etmişsin sonra hırsını alamayıp engellemişsin tekrar msj atıp birde üstüne trip atmışsın nekadar tutarsız ve basit davranışlar emin ol oda böyle düşünüyodur

O da atıyordu. Sadece ben genelde atıyordum. Hayatından çıkmamı hiç istemedi. Ama ben de o istediğini yapamadım.

Yanına gelicem diye mesaj at hemen açar telefonlarını,arar seni.Amaç belli fazla uğraşma bence üzülürsün.

başka arkadaşın falan yok mu senin...ne gerek var böyle atraksiyonlara anlamıyorum

Sosyal ağda tanışıpta elektriği tutmayan içi ısınmayan yok, gerçekler sonra çıkıyor ortaya

Zaten engellemişsin uzakmış napacan bosver gitsin başka msj atıp bi yerinide kaldırma bence

aslında sevgilisiymişim gibi davranıyor,kıskanıyor,karışıyor,konuşuyor..yazmamı istiyor,hayatında olmamı istiyor.ama mesafeleri ciddi anlamda sorun ediyor.ya dediğiniz gibi gerçekten niyeti kötü ya da cidden mesafe hakkında aşılmaz duvarları var.ben de niyet kötülüğünü yakıştıramadğım için duvarlarını yıkayım diye düşünerek yazmıştm ama artık bir tarafını kaldırmaya gerek yok doğru da...

İnternetten tanışıp görüşmeye karşı değilim sonuçta nasibin nerden karşınıza çıkacağı belli değil ama aynı şehirde değilseniz belli aralıklarla görüşme buluşma şansınız yoksa ( aynı şehirde olunca da sonuçta hergün görüşemiyorsun ) zor çok zor birbirinize yetebilecek misiniz ? ki adamın gözü kesmiyor ilişkiyi fırsatını bulmuşken kaç:KK55: yoksa ileride çok büyük sorunlar seni bulur . Elinin altındaki kız durumuna bile düşersin ... :kızgın:

aslında sevgilisiymişim gibi davranıyor,kıskanıyor,karışıyor,konuşuyor..yazmamı istiyor,hayatında olmamı istiyor.ama mesafeleri ciddi anlamda sorun ediyor.ya dediğiniz gibi gerçekten niyeti kötü ya da cidden mesafe hakkında aşılmaz duvarları var.ben de niyet kötülüğünü yakıştıramadğım için duvarlarını yıkayım diye düşünerek yazmıştm ama artık bir tarafını kaldırmaya gerek yok doğru da...

benimde vardı böyle arkadaşım çok kafamı karıştırıyordu ama biz hep arkadaş ayağına yatıyorduk :D birbirimizi kullanıyorduk genelde boşluğa düşünce filan :D sonra bu benim kafamı aynı senin ki gibi karıştırınca sordum kk hatunları Sağolsunlar gözümü açtılar seni elinin altında tutmaya çalışıyor :) yani uzak dur bebeğim uzak dur :)

Bence siz başka şeylerle ilgilenin.. Çiçek böcek yada hobi edinin.. O sayfayı da orada kapatın.. Oturduğu yerden konuşmak kolay.. Hiç çaba harcamadan gel-git ahkam kesmek kolay.. Boşverin gitsin..

Back
X