Şehirlerarası otobüsteyim ve arkamdaki kadının kaynanasını otobüsten atıcam

cerencem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
101
137
18
42
Yahu ne rahatsız bir insansın sen ya. Yanımda annem oturuyor. Annem 66 yaşında kadın beli ağrıyor. Koltuğu yatırıp sırtına yastık koydum. Arkada da genç bir kadın kucağında da 1 yada 2 yaşında çocuk. O da koltuğunu yatırmış. Sakıncası var mı diye sordum hayır yok dedi kadın. Bende annemin koltuğunu yatırdım. Yandan kaynanası öyle bir bağırdı ki çocuk var orda yatırma o koltuğu diye. Gerizekalı kadın. Gelini sorun yok bizi etkilemiyor diyo bu hala bağrınıyor. Şimdi otobüsteyim ve çok sinirliyim heran kötü şeyler yapabilirim. Çocuğu kendi tarafına kucağına al diyorum niyeymiş diyor. O zaman ya çocuğunada bilet kestirseydin yada özel arabanla gitseydin ayyyy çok sinirliyim

O koltuğu indirme Hakkı'nız var. Koltuğun durduğu yere kadar. Siz de bunu kullanıyorsunuz. Bunu anlayacağı dilden anlatın. Kibarlıktan anlamaz bunlar. Bir de çocuk üzerinden duygu sönürüsü yapmasına izin verme sakın.

Şikayet eden ben değilim o kaynana. Gelin niye tırssın benden. Ayrıca hiç öyle korkacak tiplerde değil. Tamamen gereksizlik

Ayrıca o koltuğun yatırılma gibi bir özelliği varsa ben de bunu kullanırım. Bizim önümüzde oturanlarda kullanıyor çünkü hakları. İtiraz eden onlar o zaman bi zahmet defolsun

Çok merak ettim siz acaba uzun yola otobüsle giderken koltuğu bütün gece yatırmadan mı gidiyorsunuz tamam parası yok ise bilet almaya o zaman ya çocuğu alıcak ya gelinle yer değiştirecek varmı böyle bir şey ayol.

Cocuk olunca ondeki koltugu iyi yatirdiklarinda bende sinir oluyorum. Ama bunu guzel bir dille soylemek gerekir tabi.
O zaman çocukla çıkmayın. Toplu taşıma araçlarında başkalarının kendi haklarını kullanmasına sinir olma gibi bir lüksünüz yok çocuk olunca koltuk yatırılamaz diye bir kural yok. Ayrıca ben yinede nezaketen sordum sorun olurmu diye.

Otobüsle yolculuk zordur
Çok mu daha varacağınız yere

Şikayet eden ben değilim o kaynana. Gelin niye tırssın benden. Ayrıca hiç öyle korkacak tiplerde değil. Tamamen gereksizlik
1 yasında çocuk var mı etrafında hiç nasıl bunalmıştır yavru orada hiç düşünüyor musun bunu? Annenin beli ağırıyosa çocuklu tarafa sen geçseydin mesela annen kv ye yatırsın onun bişey demeye hakkı yok çocuklu kadına eziyet etmeyin. Kuö hakkı diye bişey var.

Sakince derdini anlatmazsan hakliyken haksiz duruma dusebilirsiniz..oturus vaziyetinizi dogru tahmin ettiysem annenizle yer degistirirseniz uzatilan.koltuk bahsi gecen kaynanaya gelir,cocuk da onda olmadigina gore sorun kalmaz ..hem sakin olun gercekten ,bebegin annesi nezaketinden rahatsiz olmam demistir ama bebis sıkısabilir ,yazik.ablasi

Tamam hanim efendi cocukla otobuse binmeyiz emredersiniz.

Otobüsle yolculuk zordur
Çok mu daha varacağınız yere
10 saat. Hayır ben alışkınım. Koltuğu yatırmasamda olur uyurum gayette. Ama annem yaşlı onun faha rahat yolculuk etmesini isterim

Bebiş sıkışmıyor. O kadar düşüncesiz değilim. Sıkışıcak olsa zaten indirmeyiz. Bi zahmet o gelin kaynana yer değiştirsin yada çocuğu kendi kucağına alsın. Uyudular zaten. Sinir oldum

Yatırabilir tabiki mutlaka anlaşılır bir şekilde yer değiştirilir. Birşey yapılır. Banabe çocuguyla gelmesin ne demek yaa özel arava binsin bilmem ne anlayışınız bu kadar mı beli ağıran kadının ne işi var şehirler arası otoda o zaman aynı şey düşünseniz anlıycaksınız da neyse herkes kendi pencdresinden bakıyor

Haklisin bosver kaynanayi. Kadin rahatsiz olmuyorsa bosver. Sen annenle yer degistiremezmisin?
Benimde basima buna benzer birsey gelmisti cami de o yasli teyze diye beni ezdi resmen sandalyeyle kucagimda oglumla kimildiyamiyordum kendiside bacaklarini yaya yaya oturuyordu. Birsey deyincede saygisiz gencler oluyorduk. Sizinki baska ama haklisiniz o sandalyeyi yatirma hakkina sahipsiniz sonucta

Onlar yer değiştirsin ben niye değiştiriyomuşum. Ayy yavru bunalıyosa benim suçum mu. Çıkmasın yolculuğa. Yok öyle bütün otobüsü kendi keyfine göre ayarlayamaz. Benim de yaşlı başlı annem bunalıyo o zaman öndekilerde kaldırsın koltuğu mu diycem.

Bebiş sıkışmıyor. O kadar düşüncesiz değilim. Sıkışıcak olsa zaten indirmeyiz. Bi zahmet o gelin kaynana yer değiştirsin yada çocuğu kendi kucağına alsın. Uyudular zaten. Sinir oldum
Diliniz oldukca sert..amaciniz uzum yemekten ziyade bagciyi dovmek gibi..dusuncesizsiniz demedim ,annenizin rahati icin alternatif urettim..neyse iyi yolculuklar dileyelim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…