Şehirlerarası otobüsteyim ve arkamdaki kadının kaynanasını otobüsten atıcam

Aynı olay benim başıma geldi bende durumu görevliye söyledim arkamda ki kişiyi uyardı adam benim koltuğuma vurmaya devam edince görevli gelip adama ilk mola yerinde inebileceğini başka otobüsle gidebileceğini söyledi.
Nihayetinde p koltuklar gece yolculuğun da kullanılmak için yapılmış yatık duruma getirme düğmesi var ve o düğmeyi kullanma hakkınız var.
Çok rahatsız oluyorsa uçakla yada özel araçla gitsin.
Görevli sessiz kalırsa kaptan şöföre durumu anlat o halleder mutlaka.
Ama sessiz kalmayın kadına biraz sesinizi yükseltin.

Ben sordum ki getçekten kendisi de koltuğunu yatırmış baya bir mesafe var arada öyle sıkışık falan da değil

Bebiş sıkışmıyor. O kadar düşüncesiz değilim. Sıkışıcak olsa zaten indirmeyiz. Bi zahmet o gelin kaynana yer değiştirsin yada çocuğu kendi kucağına alsın. Uyudular zaten. Sinir oldum
Bence siz yer değiştirin alttan almış olmazsın sanırım biraz da inada bindi ama bebişe sıkıntı vermeyin nolur o kvyi de ezinnn

Ben kesinlikle önümdeki kişi koltuğu yatırınca önümdeki kişiyi kalkip boğasim gelir
ve ben de uzun yolda asla ama asla bugüne kadar hiç yatırmadim arkamdaki kişi rahatsız olursa diye çekindim hep
Ve neyseki hızlı trenle gidiyorum Allah a şükür otobüste herşey sorun kötü kokular öndeki koltuğu yatıranlar perde sorunu ben çekerim önümdeki de çeker falan biraz fazla veriyorum ama temiz temiz trenle gidiyorum ben

Bu benim hakkım değil mi. Sen kendi hakkını benim rahatım için kullanamazsın diyor bana. Bu durumda şikayet etmemesi gereken o ayrıca hiç rahataızda değil. Resim çekebilme onamı olsa çekip ekliycem

Birincisi o koltuk arkadaki kişiyi bunaltacak kadar yatırılmaz bence tahminimce sizde o kadar bunaltmamışsınızdır. İkincisi belki siz annenizle yer değişseniz çözüm olabilir. Üçüncüsü çocuğunuz olduğunda bazı şeyleri daha net anlayacaksınız ve inanın şu anki hırçınlığınıza üzüleceksiniz. Biraz daha sakin ve saygı çerçevesinde durun lütfen. Onlar böyle davranıyorsa siz onların seviyesine inmeyin. Ama lütfen objektif olun gerçekten çocuk sıkışıyor olabilir

Yorumları okudum da arka koltukta oturan kaynananın gelecekte ki tüm versiyonları konu sahibini hedef alarak yorum yapmış. Gece yolculuğu yaparken koltuğu yatırdığın da arkada ki de koltuğu yatırırsa sıkışma falan olmuyor. Koltuklar birbirine paralel düşünce sorunda ortadan kalkıyor.Belki otobüsle gece yolcuğu yaomayan vardır diye açıklayayım dedim

ay o kadar kişiyede yetiyosun maşallah herkes aynı şeyi yazmış annenle yer değiştir diye hepsine ters cevaplar yazmışsın kendi bildiğini yapacan madem niye buraya yazıyorsun.
Defol git ya yetişirim herkese evet çık git konumdan

Konu sahibi suan annesi icin kizgin o bayanin cocuguna nasil bunalms diyebiluysak konu sahibide annesinin durumdan dolayi bu duruma kizmis.
Ayrca ben toplu tasimada herkesn saygi gostermesi gerektgini dusunuyrm
Eger o gelin hanim sakinca yok dedyse kvde bagrarak konu sahibini kizdrms.
Mesela benm yengem iki cocukla 14 saat otobus yolculuguna gidiyor bazen bende eslik ettm ve iki cocugada bilet kestirdik sirf boyle kargasalar olmasin diye.
Karsidaki insan insaniyetle kibar davranmamiski bende olsam kizardm konu burda bebeklerin otobuse binip binmemesi deil bence baska yerlere tasiyosunuz konuyu

Sakin olun kavga moduna girmeden kadına anlatın tane tane, ben koltuğumu indirmiyorum bakın, indirme hakkım olmasına rağmen, siz de ona göre kendinizi ayarlayın deyin. Bitti gitti. Çocukla binmeseydi, yok özel arabayla gitseydi deme hakkına sahip değilsiniz. Uçak paraları bayram nedeniyle uçtu gitti herkesin bütçesi uygun değil malesef.

Oldu canımm !!! Napalım bakkala mı satalım çocuğu.! Anlayışsız dengesiz senş.asıl otobüste olsaydım bi güzel pataklardım seni.sen ne anlarsın çocuktan analıktan yürüüüğ !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…