Şehirli eş hovarda, Köylü eş maço!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Y_LİZ27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

Y_LİZ27

Ziyaretçi
Köyde yetişmekle şehirde yetişmek arasında çok fark var.Eğer kayınvalideniz köylü ise eşinizin kadınlara bakışıda farklı oluyor. daha fazla şey bekliyorlar kadınlardan Eşlerine yardımcı olmak erkekliğe yakışmıyor onlara göre asla ev işlerine elini sürmüyorlar.,Çok da kıskanç oluyorlar cevap vermeyen sosyal hayatı olmayan eş istiyorlar. bol salçalı bol yağlı yemekleri seviyorlar.
Şehirde yetişen erkeklerde kadına pek değer vermiyor pek umursamaz oluyorlar.TAMAM HAYATIM DEYİP GEÇİYORLAR.gözleri daha çok dışarı oluyor.evine çok bağlı olmuyorlar. belki ev işlerine onlarda yardımcı olmuyor ama en azından ben erkeğim yapmam gibi hissettirmiyorlar.yorgunum falan diyorlar ben böyle gözlemledim siz ne düşünüyorsunuz?

a.s.Hakikaten çok ilginçCADIARZUve galiba doğru:1shok:ama köylü olsun şehirli olsun kadınlar için sonuç pek değişmiyormuş anlaşılan:jeyyar:​

Evet bunlar<etkileyici faktörler ama yanılg payı da olabilir.Kişilik biraz ortama bağlı ama insanın yaşadığı çevre de önemli.Zamanla çevreye uyum da söz konusu olabiliyor.

Back
X