• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞEHITLERIMIZE

meyra_aa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
7
33
3
37
Merhabalar sizleri neler uyutmuyor bilmiyorum ama beni bu acı uyutmuyor. Saçma sapan konulardan eyleme çıkan vatandaşlarımız şehitlerimiz için bu kadar ayaklanma çıkartmıyor. Şehitlerimiz biz rahat uyuyalım diye can verirlerken ben yatağımda rahat yatamıyorum malesef. Herkesin derdi var evet ama benim tek düşğndüğüm şey onlarda ana kuzusu geceleri yaşadıkları korlu ayrıyken gündüzleride artık emniyette değiller bombayla karşılaştıkları korkuyu düşünğn bi korku ayrı bombalanmaları vurulmaları ayrı aman Allahım içim acıyor içim. Onlarda ana kuzusu yavrumm benim . Ne için şehit düşüyorlar türkiyenin haline bak kabus gibi. Ve hala barlarda diskolarda eğlenen içenler var neyin şerefine lan neyin. Gariplerim siz daha çok eğlenin diyemi can veriyolar lan. Ben artık kaldıramıyorum. Türkiyenin büyük derdi var! Lanet olsun pkk geberin it sürüleri p.ç kuruları . Leşleriniz bile domuzdan çirkin . Geberirken büyük ihtimalle deccalı şeytanı görüyosnz canlı canlıda yanın inşallah şerefsiz puştlar.

Ortalık neredeyse savaş alanı gibi ve siz saçma sapan konulara ayalanan halk nerede mi diyorsunuz? Pardon son haberleri bir gözden geçirin isterseniz derim.
Ve ben bu yüzden satır satır takip ediyorum her türlü olanı biteni.
İçimiz bundan daha fazla acımasın ben şahsen uykusuzluğa razıyım .

sacma sapan olaylardan eylem derken gezi olayini kastediyorsun galiba. twitter kullaniyor musun bilmiyorim ama tt listesine bir bak. sokaga cikma oyuna gelme hashtagini gorebilirsin. ayrica sokaga cikmiyorlar diye bir sey yok. suan herkesin acisi cok taze. sokaklarda insanlar birbirini mi kessin bunu mu istiyorsunuz. tahmin ediyorum ki konunuz kapanir.

Kapanırsa kapansın konu çok mu umrmda içimdekileri yazdım . Twitter facebook instagram hiç bi boş medyayla ilgilenmiyorm hesaplarm yok. Gezi olayları cart curt onlarada lafım yok tek aklınza niyeyae o gelmiş. Benim herşeydende haberim var gece 12de okunan marşımızdan tüm illerde okunan selalardan yarın dün bugün yapılan yapılacak yürüyüşlerden. Curcuna yaratöayın klavye başından bana laf kalabalığı yapmayın başım götürmcek . Gezi olaylarndaki eylemlerde bizzat bende bulundm zaten. Lütfen rica ediyorm üfürükten nem kapmayın. Uğraşamcam. İçimdeki acıyı yazdm . Edebinizle cevap yazın.

millet sokakta zaten merak etmeyin.
dün gece şehidimiz memleketine geldi herkes ayaktaydı konvoylar gidip karşıladı.
kimse uyumuyor sadece neler yapılabileceği tam bir muamma.

bütün bunlar, sebeb olmayan insanlara küfürlü hitap etmenizi gerektirmiyor , BENCE

Halk sokakta değil sandıkta gerekeni yapsın, açıkça yazamıyorum akil olan anlar, ben bir polis esiyim ve gezinin çapulcularından biriyim, hükümete karşı eylem yapmak ile devlete karşı ayaklanmanın bambaşka şeyler olduğunun farkındayım, insanların her konuda eylem miting basın açıklaması yapma hakkı vardır, birisi çıkıp hayvan hakları ile ilgili eylem yaptı diye bu demek değildir ki şehitlerimiz için üzülmüyor

Ya ben şu ortamda eylem filan yapılmasını da tehlikeli buluyorum
Herkes o kadar gergin ki amacından çıkıp birbirine saldırıyor
Bence Sağduyulu olmak dua etmek gerekiyor ...
Bilmiyorum herkes Ölümler üzerinden sıyasi rant Peşinde sosyal medya desen çok kirli ve yönlendiriyor insanları
Sokağa çıkmak yerine mevlitler okutulabilir topluca gidip halk onlara katılır en azından ibadet ortamında daha sakin ve düşünceli olunur ve bolca dua edilir diye düşünüyorum .

Sokağa çıkanlar ya işçi yakmaya çalışıyor ya dövüyor ya işyeri yakıyor, aklı selim davranılacak yer sandıktır, Habur rezaletini unutmayın yeter, bugünlerin başladığı gün o gündür

Batman'da biz göremiyoruz ama diğer illerde taşkınlık yapmadan gerçekleşen binlerce teröre lanet gösterileri var

Dün işten çıktık
Her zaman ki gibi kızımı annemden alıp evimize gittik
Haberleri açtık bi yandan kızımı doyururken
Dışardan bi gürültü geldi
Köpek soyları sandım
Balkona çıktık 'şanlı bayrağımız ve semtimizin vatan sever insanları' vardı
Çok sevindim tüylerim diken diken oldu kızım daha küçük diye katılamadım ama balkondan destek verdik

Lütfen tepkilerimiz sosyal medyada profil resmine bayrak koymakla kısıtlı kalmasın
Her il, her ilçe, her semt, her sokak ; tüm kasabalar ve köyler
Çıkın, haykırın, evlerinizin camlarında şanlı bayrağımızı dalgalandırın
Bol bol dua edin, o köpek soylarının kahrolması içinde 'Ya Kahhar' zikrini söyleyelim

Son düzenleme:
Yarın gölgesinde dinlenecek bir ağaç bulamadığınızda piknik gezinti hayal olduğunda, yavrum bak ağaç diye gösterecek bir çalı çırpı kalmadığında anlarsınız o iki ağacın kıymetini ayrıca

Çok şükür türk milleti ayaklandı keşke bu tepkileri birtane,ikitane şehit verirkende verebilseydik belki daha büyük acıları yaşamazdık bizim uyanmamız için ontaneyi geçmesi gerekiyormuş.insanlıktananlamadılar inşallah bu dilden anlarlar çok taviz verildi insanlıkla, çözüm süreciyle yola gelecekler sandık ama yanıldık nabza göre şerbetini vereceksin demekki bunlar insanlıktan anlamıyor.ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

1 TON patlayıcı ne demek ayık olun, 1 TON, sorun bu patlayıcı yola dosenirken MİT ne iş yapıyor diye

Duygusal tepkiler evet bir yere kadar ama resmin bütününü görmek lazım, lütfen biz ve bizim gibi Doğu ve Güneydoğuda görev yapan asker ve polise farkındayız ışığını bir gösterin boşuna değil diyebilsin insanlar

Çok şükür türk milleti ayaklandı keşke bu tepkileri birtane,ikitane şehit verirkende verebilseydik belki daha büyük acıları yaşamazdık bizim uyanmamız için ontaneyi geçmesi gerekiyormuş.insanlıktan anlamadılar inşallah bu dilden anlarlar çok taviz verildi insanlıkla, çözüm süreciyle yola gelecekler sandık ama yanıldık nabza göre şerbetini vereceksin demekki bunlar insanlıktan anlamıyor.ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Bugün çıkıp itiraf ediyorlar çözüm sürecinde silah depoladılar diye, açıklamayı kimin yaptığını netten bulabilirsin

O zaman akla şu soru gelir sen silah depoladıklarını madem biliyordun peki ne yaptın ne önlem aldın devlet olarak, yalvarıyorum hepinize önünüzde diz çökücem imkanım olsa YALVARİYORUM lütfen sorun bu soruyu

Back
X