Şehri terk ettim ama kaçamadım

Ahh şuan üzüldüğünüz şeyler için yarın dua ediceksiniz iyiki kurtuldum diye. Zamanlar herşey geçiyor kasın ölümleri hep bu yüzden oluyor böyle insanlar öldürüyor işte görüyorsunuz hergün
biliyorum 😔 tesekkur ederim yorumunuz icin bana burada yazilanlari okumak kizsaniz dahi cok iyi geldi 💕

bir zamanlar dostum bildigim insanlara beni oyle kotu anlatiyor ki kendimden suphe etmeye basladim. kendimi cok kirli hissediyorum boyle biriyle 2 yil beraber oldugum icin
Eğer sizi kötü bilip sınır koyan arkadaşlar varsa bu bir fırsat böyle düşünen herkesi hayatınızdan çıkarın o adama ait onu hatırlatan herşeyden herkesden uzaklaşın .....tertemiz çamaşır suyuyla yıkanmış tüm mikropları kırılmış, olarak yeni hayata başlayın,mis gibi havayı içinize çekin.YENİ HAYATINA HOŞGELDİN 💗💗💗

Eğer sizi kötü bilip sınır koyan arkadaşlar varsa bu bir fırsat böyle düşünen herkesi hayatınızdan çıkarın o adama ait onu hatırlatan herşeyden herkesden uzaklaşın .....tertemiz çamaşır suyuyla yıkanmış tüm mikropları kırılmış, olarak yeni hayata başlayın,mis gibi havayı içinize çekin.YENİ HAYATINA HOŞGELDİN 💗💗💗
coook tesekkur ederim 💕 eski hayatima dair her seyden kurtuluyorum

Back
X