Şehrine aşıklar için başka bir şehir!

bana sorarsan kimse için hiç biyere gitme.. tabi bu benim şahsi fikrim .. ben bu sebepten nişanlımdan ayrıldım.. aynı yerde çalışıyorduk sonra çalıştımız firma bunu ingiltereye eğitim için yolladı sonrada parise tabi bu yurtdışına alışınca türkiyede yaşamak istemedi parise yerleşelim dedi .. bende ondan ayrıldım :))sonra çok uraştı ama o dönmeyince bende gitmek istemedim inatla bitti iyikide bitmiş :)) şimdiki eşimle tnıştım daha iyi oldu:)))

Evet
sevgilim e geçmişte yaşattığım ufak tefek bazı şeyleri unutamıyordu ve tektaşı bana aldığı halde evlenme teklif i etmemişti
dün gorustugumuzde moralimiz çok bozuktu ve yüzüğü sana emanet ediyorum ona iki ay iyi bak dedi. bende bu evlenme teklifimi dedim??
yok hayır oda gelince olacak inşallah dedi.
ramazanın on beşinde gidiyor
iki ay sonra gelecekmiş işte sanırım bizim kaderimiz ozaman belli olacak

her iki yeride gördüm
açıkcası 1000 liralık fark için gaziantepe gitmeye değmez
çünkü o bin lira kazanacak sen belkide 2000 lira daha az kazanacaksın
ama sessiz sakin bir yer mantığı için doğru olabilir
gaziantep farklı ve zengin bir şehir ama bir istanbullu için bir ömür zor bence
istanbuldan izmire geldim 17 senedir buradayım istanbula gitme şansım var ama istemiyorum
istanbulda kendini tanıtma ihtimalin zor gibi nereye elini atsan modacı işi bilmeyenler bile modacıyım diye geçinmeye kalkıyor
bu açıdan kendini antepte kanıtlayabilirsin ilginç fikirler ile göze batma ihtimalin daha yüksek olur
ama oda belki yani herşeyden öte bilediğin bir ortamdan bilmediğin bir dünyaya geçiyorsun ve bunu da tek başına değil bir başkasıyla yapıyorsun
ondan hadi geri dönelim deyince dönemezsin
ben olsam gitme derim

Son düzenleme:
ben onu uzmusum diye birde biraz sosyete olarak gördukleri için beni ailesi bana karşı özellikle annesi istemiyor.
bu yuzden onlar yok diye bazen seviniyorum uzaktayken bu kadar kafasını çelmeye çalışmayacaklar benle gorusurken bile kız buluyorlar ona bana gelip anlatıyorlar ya!
birde utanmadan kızı bir kez bile olsa gormesini istiyorlar.
şaşırıyorum insanlara.
o çalışmamı istemiyor açıkçcası.
çalışmak yada çalışmamayı geçtim orda bir ömür hep dusundugum bu.
oda biz genciz istemeyince geri geliriz diyor sanki şurası.
ah izmir olsa hiç sevmediğim halde evet diyebilirdim.
beni bundan once kimse başka şehir dusuncesine bile itemezdi. hemen hayır der resti çekerdim.bazen de diyorum doğru soyluyor havuzlu bahçeli güzel bir ev...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…