biv Guru Kayıtlı Üye 14 Şubat 2007 626 1 296 53 İstanbul 15 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi biv #1 arkadaşlar ben şeker hastasıyım hamileliğim 5.haftasındayım aranızda şeker hastası olan hamiş arkadaş varmı.varsa bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim
arkadaşlar ben şeker hastasıyım hamileliğim 5.haftasındayım aranızda şeker hastası olan hamiş arkadaş varmı.varsa bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim
Kayra Guru Kayıtlı Üye 26 Ocak 2008 4.104 19 318 Eskişehir 15 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi biv #2 konuyu yanlış yere açmışsın aslında. hamilelikte gizli şekere yakalanmıştım. çok zor. 30 kilo almıştım. ayyy yürüyormuydum yuvarlanıyormuydum belli değildi. elim yüzüm ayaklarım şişmişti. 53 ten 83 e adar çıktı kilom. doktor diyet vermişti. yediklerine dikkat etmen gerekiyor.
konuyu yanlış yere açmışsın aslında. hamilelikte gizli şekere yakalanmıştım. çok zor. 30 kilo almıştım. ayyy yürüyormuydum yuvarlanıyormuydum belli değildi. elim yüzüm ayaklarım şişmişti. 53 ten 83 e adar çıktı kilom. doktor diyet vermişti. yediklerine dikkat etmen gerekiyor.
HONEYBEEE BALIM Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2008 99 1 286 İstanbul 21 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi biv #3 biv .!.: arkadaşlar ben şeker hastasıyım hamileliğim 5.haftasındayım aranızda şeker hastası olan hamiş arkadaş varmı.varsa bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... MERHABA ,bende şeker hastasıyım çocuk istiyorum hamileğin nası geçti ,bebeğin nasıl merak ettimmm..
biv .!.: arkadaşlar ben şeker hastasıyım hamileliğim 5.haftasındayım aranızda şeker hastası olan hamiş arkadaş varmı.varsa bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... MERHABA ,bende şeker hastasıyım çocuk istiyorum hamileğin nası geçti ,bebeğin nasıl merak ettimmm..