- 22 Eylül 2011
- 490
- 159
- 123
- Konu Sahibi sahra_211283
arkadaşlar uzun zamandır şeker hastası olup hamile olanınız var mı nasıl sağlıklı olup bebeğimizi dünyaya getireceğiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sahra_211283,
Soruna cevabım, evet. Ben 2010'da doğum yaptım ve 21 yıllık tip 1 diyabetliydim (şimdi 23 yıllık oldum).
Sorularına cevap vermeye hazırım. Ben kontrollerimi Çapa'da yaptırdım ve kızımı da orada doğurdum. Çapa'da perşembe günleri diyabet bölümünde sadece hamile diyabetlilere bakıyorlar ve randevu almaya gerek yok. Sabah, 'ben geldim' deyip kontrole girebiliyorsun. Son 3-4 günlük şeker ölçümleriyle gidersen daha iyi. Kadın-doğumda da Çapa'nın riskli gebelikte çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
Allah bir avazda kurtarsın ve bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.
arkadaşlar uzun zamandır şeker hastası olup hamile olanınız var mı nasıl sağlıklı olup bebeğimizi dünyaya getireceğiz
benim bi arkadaşım şeker hastasıydı ama düşük çıkıyodu şekeri. o ilaç falan kullandı birkaç ay kontrole gitti. sonra hamile kaldı ve şu an sağlıklı bir kızı var. ama şeker yüksekliği tehlikeli diye biliyorum ben. gene de doktor müsade ederse o durumdaki hastaların da bebeği oluyor. geçmiş olsun. rabbim şifa versin.
Merhaba sahra_211283,
Soruna cevabım, evet. Ben 2010'da doğum yaptım ve 21 yıllık tip 1 diyabetliydim (şimdi 23 yıllık oldum).
Sorularına cevap vermeye hazırım. Ben kontrollerimi Çapa'da yaptırdım ve kızımı da orada doğurdum. Çapa'da perşembe günleri diyabet bölümünde sadece hamile diyabetlilere bakıyorlar ve randevu almaya gerek yok. Sabah, 'ben geldim' deyip kontrole girebiliyorsun. Son 3-4 günlük şeker ölçümleriyle gidersen daha iyi. Kadın-doğumda da Çapa'nın riskli gebelikte çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
Allah bir avazda kurtarsın ve bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.
ay cancaĞIZIM SEN BANA YARDIM ET SAHRA KONUYU AÇMIŞ GİTMİŞ ÖLE OLUYO ZATEN AÇIP GİDİOLAR BİDAHA YOKLAR NEYSE BENDE BENDE TİP 2 OLALI 11 AY OLDU AMA İKİNCİ BEBEK İSTİORUM AMA ÇOK KORKUORUM HABİRE ERTLEİORUM VALLA BENDE BÖLE ŞEKERLİ OLUPTA DOĞURMUŞLARALA SOHPET EDİP RAHATLAMAK İSTİORUM BEN ŞİMDİ TEMMUZA ERTELEDİM BEBEK İŞİN BAKALIM NAPICAZ.SEN ÇAPA DEMİŞSİNDE HERKES İSTANBULDA OTURMUYOKİ ANACIM BİZ NAPICAZ YANİ DOĞURMIYCAZMI ÇAPADA OLMAYINCA NEYSE BAKAM HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA
ben şeker hastasıyım ve hamileyim ..şu an 6. aydayım ve kontrol altındayım... henüz çok şükür bir sorun çıkmadı... 2- 3 haftada bir diabete ve ayda bir diyetisyene gidiyorum... insulin kullanıyorum ve ünite artırılıyor .. tabi ölcümlerine bağlı... senin şekerin hangi evrede?
valla arkadaşım bebek ertelemeye gelmiyo hele de şeker hastasıysan yaş ilerledikçe risk artıyor bence hiç erteleme
doğru tatlımda hbc iyi senin kaç yaşındasın ve kaç aylık hamilesin
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin peki doktorun ne dio yani hangi haftada daha çok yükselirmiş şeker ilk haftalarda yüksek oluomu çok soru sordum tatlım ama ben çok korkuom ya hiç tatlı falan yemionmu
28 yaşındayım ve 5 haftalık hamileyim daha