İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Şeker Sütyen

emcan01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.651
19
158
51
İstanbul
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Şekerden yapılmış bu ürün için söylenecek pek fazla birşey yokk... iyi eğlenceler

* 330 adet şekerden oluşmaktadır
* Elastik ipi sayesinde rahatlıkla kullanılmaktadır
* Her bedene uygundur
* Sadece 40 kaloridir

not:BU ÜRÜN 18 YAŞ ÜSTÜ KULLANICILAR İÇİNDİR

sende hiç bişiden eksik kalmıyon hee :1hug:
budamı varrrr :jeyyar:[/QUOTE]

zaten kizmisti ,baska bise bulamadinmi alacak,trilyoner kocammi var senin diye,bende kizdim verdim kizima yedi bitirdi hepsini:1closedeyes:

zaten kizmisti ,baska bise bulamadinmi alacak,trilyoner kocammi var senin diye,bende kizdim verdim kizima yedi bitirdi hepsini:1closedeyes:[/QUOTE]

haklı eşin yerimseniben
iyi yapmısın kıza yaramış :ecrin_bebek:

zaten kizmisti ,baska bise bulamadinmi alacak,trilyoner kocammi var senin diye,bende kizdim verdim kizima yedi bitirdi hepsini:1closedeyes:

haklı eşin yerimseniben
iyi yapmısın kıza yaramış :ecrin_bebek:[/QUOTE]

haklimi,kafana indirecem bise haaaklava:

QUOTE]
haklimi,kafana indirecem bise haaaklava:

kısss iki dk için ona para verilirmi gerci sen seksü bayansın dimi verin :roflol:
canınsaolsun verrrr beeeeeeeeeeeeee kocişe süpriz yapmısın ama anlamamıs oda var :jeyyar:

kısss iki dk için ona para verilirmi gerci sen seksü bayansın dimi verin :roflol:
canınsaolsun verrrr beeeeeeeeeeeeee kocişe süpriz yapmısın ama anlamamıs oda var :jeyyar:

hec valla,alirkende nasi utandim ,deymez anacim deymez,okuz nolcak:1closedeyes:

bü ürün benim calistigim magazadada satiliyor..hatta erkekler icin külotuda var..-tatlicadiarzu-
vallah alanda cok yani:roflol:

daha neler duyacaz altı yokmu bunun .:jeyyar:
almışken takım alırdık...
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…