• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeker tadında sakaryamm

hepiniz bir birinizden güzelsiniz ama ayrıca orda daha güzel birşeyler ilişti gözümecokacimcoook
onlarıda görünce acıkmıştım açlığım tavan yaptı tabikiii:roflol:
allah muhabbetinizi bozmasın. pek bi şeker gibi gün geçirmişinizzz:nazar::nazar:

oy oy ne güzel yine sizleri görmek..dostlugunuz daim olsun .sizleri seviyorummmm topraklarımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizde seni seviyoruz denefim,inş.kısmet olursa senlede tanışalımopuyorumnanaktan
MaşaALLAH MaşaAllah Allah nazardan saklasın be ya...ne güzel hoş sohbet muhabbet..kıskandık valla,bizde olsaydık yaaa.....
Hepiniz çok güzel çıkmışsınız hatunlar..amma benim gözüm en çokda o düz döşeme su böreği gibi görünen börekde ve profitolde kaldı:1shok:
Daha kahvaltı etmedim anam yollayın bakem ordan birer porsiyonkafamçokkarıştı
çok öpyrm sizleri..Roşum,Seyranım ellerinize sağlık canlarım...:1hug:
hehe kargoya paket yapıp verelim şikerim,yarına elinde olurzemuszemus
çok mersi güzel sözlerin içünbayanssulusmile

Güzel cana yakın sıcacık ev sahibesimiz kısmetsiz kediye çoooooooooooooook teşekkür ediyorum bizi ağırladığı için.....
Hepinizle tanışmak aranızda olmak benim için çok büyük zevktiii
Bundan sonra bende aranızdayımmm her daiimmm
Bir Ankaralı olarak öpüyom sizi sakaryamınnnn sıcacık hatunlarıııı
zemuszemus
bizim içinde öle cnmcımopuyorumnanaktan
denef haydecımın nesı oluyo bı aydınlatın benı:)
denef haydeçimin kısgardaşı oluyo panticiimzemuszemus
hepiniz bir birinizden güzelsiniz ama ayrıca orda daha güzel birşeyler ilişti gözümecokacimcoook
onlarıda görünce acıkmıştım açlığım tavan yaptı tabikiii:roflol:
allah muhabbetinizi bozmasın. pek bi şeker gibi gün geçirmişinizzz:nazar::nazar:
aynen öle şeker gibin bi gün geçirdik doracıım,çok tşk ederizopuyorumnanaktan

sakaryanın güzel bayanları hepinize kırşehirden sevgiler yolluyorum a.s.
çok şık ve güzelsiniz ev sahipliği yapan arkadaşımızın eli kolu yorulmaşıştır inş çok nefisler mamalarcokacimcoook
heydecim nasılsın bakım seni sakarya buluşmasıda olmasa göremeyeceğiz anammm:jeyyar:

allah dostlugunuzu daim etsin hep böyle gülsün yüzleriniz.ankaradan kucak dolusu sevgiler hepinizi öpüyorum allaha emenet olun sevgili sakaryalılar.

sakaryanın güzel bayanları hepinize kırşehirden sevgiler yolluyorum a.s.
çok şık ve güzelsiniz ev sahipliği yapan arkadaşımızın eli kolu yorulmaşıştır inş çok nefisler mamalarcokacimcoook
heydecim nasılsın bakım seni sakarya buluşmasıda olmasa göremeyeceğiz anammm:jeyyar:

sağol esmerim iyi diyelim iyi olalım...yerimseniben bu ara pek gelemiyorum....Şeniz

Oh ne güzel. Ev buluşmalarının tadı da bir başka olur sanırım. Biz Denizli olarak henüz bir ev buluşması gerçekleştiremedik.
Ne diyelim, darısı bizim başımıza...

Oh ne güzel. Ev buluşmalarının tadı da bir başka olur sanırım. Biz Denizli olarak henüz bir ev buluşması gerçekleştiremedik.
Ne diyelim, darısı bizim başımıza...
tşkler anuşka ablacıım,opuyorumnanaktaninş.gönlünüze göre olurda bizlerde fotolarınıza bakarızsengözlerimebaksanab
çok gusel..allah muhabbetınızı arttırtsın..guclubacismile

amin cnm ,tşkleropuyorumnanaktan

Back
X