• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker ve tansiyon hastalari nasıl olur?

Zaten bütün işlerini ben yaptim gocunmadim ama 45 yasinda kadin kafam ağrıyor kafam donuyor diye ev işi yemek ihmal ediyordu surekli

45 yaşında kaynana mi olur yahu 🙈🙈
45 yaş gayet genç bir yaş, her işi yapabilecek bir yaş, kadın sizi kullanmak için ne yapacağını şaşırmış 🤣🤣

Biz şuan onlarin yanında değiliz zaten uzun bir süre ayrildik ama bayramda gidelim diyor el öpmeye napayim sizce
Anlaşılan sizin rest çekme, görüşmeme gibi lüksleriniz yok. Ayda yılda bi arayın bayramda seyranda gidin işte, yeter. Savaş açmayın yoksa kıymetli olur.

Biz şuan onlarin yanında değiliz zaten uzun bir süre ayrildik ama bayramda gidelim diyor el öpmeye napayim sizce
Bence gidin ama baştan elini öptürmeyip kovarsa bir daha asla gitmem deyin eşinize. Büyük ihtimalle bunları yapacağı için de bir daha gitmemeye bahaneniz olur. Tabi sizin yapacağınızı hiç sanmıyorum. Eşiniz dediği an tıpış tıpış gidersiniz siz.

Bence gidin ama baştan elini öptürmeyip kovarsa bir daha asla gitmem deyin eşinize. Büyük ihtimalle bunları yapacağı için de bir daha gitmemeye bahaneniz olur. Tabi sizin yapacağınızı hiç sanmıyorum. Eşiniz dediği an tıpış tıpış gidersiniz siz.
Yok gitmem artık ondan sonra

Elini vermezse opmucem zaten sonra napayim bidaha hiç gorusmeyimmi aradaki dengeyi kurmam lazım çünkü haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum ailesi yanlisi doğruyu ayırt edemio hatalarinin farkindada degiller
Yoo sadece mesafeli olacaksınız. Her arandığında telefonun ucunda olmayın, her çağırdığında yanında bitmeyin. Keskin bir tavır koymayın ama gel deyince gel git deyince kaybol durumu olmasın.

Back
X